Vapaasti seisovat kylpyammeet – oikea valinta todella moderniin elämäntapaan

Vapaasti seisovia kylpyammeita on pidetty ehdottomana ylellisyytenä muinaisesta Kreikasta lähtien, eivätkä ne ole koskaan poistuneet muodista sen jälkeen. Näille kylpyhuoneesineille on ominaista purismi ja yksinkertainen eleganssi. Sen sijaan, että se seisoo sivussa vakiona, vapaasti seisova kylpyamme siirtyy kylpyhuoneen keskelle ja siitä tulee jalo muotoilukohde ja todellinen katseenvangitsija. Se tarjoaa ylellisyyttä ja tyyliä ja takaa rentoutumisen, turvallisuuden ja mukavuuden. Vapaasti seisovat kylpyammeet ovat tällä hetkellä erittäin suosittu trendi, koska ne ovat ihanteellisia nykyaikaiseen muotoiluun ja eläviin konsepteihin. Uimakokemus nostetaan etusijalle, joka on jokapäiväisen elämämme painopiste. Muutaman suunnitteluidean ja vinkkien avulla vapaasti seisovan kylpyammeen integroimiseen sisustukseen voit nähdä itse.

Vapaasti seisova kylpyamme on ainoa hyväksyttävä ratkaisu tällaisessa erittäin modernissa kylpyhuoneessa

Luxuryilla on nimi - vapaasti seisovat kylpyammeet KALDEWEI -mestariteoksesta, klassisesta duo soikeasta

Erilaisia ​​vapaasti seisovia kylpyammeita

Avoimet asumissuunnitelmat ovat tällä hetkellä nykyaikaisia ​​sisustuksen suhteen, samoin kuin ne, jotka hyödyntävät epätavallisia pohjaratkaisuja. Kylpyhuone toimii pääsääntöisesti erottamattomana osana sitä, se on usein esteetön tai edustaa siirtymähuonetta. Se on sisustettu mukavasti ja muiden huoneiden rajat voivat olla läpinäkyviä tai jopa poistaa.

Erilliset kylpyammeet ovat paras mahdollinen valinta tällaisille kylpyhuonekonsepteille.

Niiden käytön pitäisi luoda vapauden ja avoimuuden tunne. Lisäksi halutaan saavuttaa, että rentoutuminen ja hemmotteleva vartalonhoito ovat tärkeämpi osa jokapäiväistä elämäämme. Koska se sopii hyvin moderniin elämäntapaamme.

Mutta nyt sinulla on suuri haaste, nimittäin kuinka integroida kylpyammeet visuaalisesti harmonisesti tällaisiin nykyaikaisiin asumiskonsepteihin. Tämä toimii modernin ja kodikkaan ilmeen ansiosta, joka sopii esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Vapaasti seisovat kylpyammeet heijastavat pyrkimystä luoda rohkeita ja avoimia malleja. Erilaisten muotojen, pintakuvioiden, lisävarusteiden ja materiaalien ansiosta ne sopivat jopa kaikkein yksilöllisimpiin sisustussuunnitelmiin. Erittäin modernit minimalistiset mallit voivat hyötyä tästä erityisen hyvin.

Suuri valikoima malleja mahdollistaa sen, että vapaasti seisovat kylpyammeet vastaavat muita muotoiluja sisustuksessa ja käytännössä “katoavat” niihin. Lisävarusteet, kuten LED-valaistus ja innovatiiviset ääni-äänijärjestelmät, tekevät kylpyhuoneesta erityisen kodikkaan. Ne ovat myös suuri osa makuuhuonetta ja joissakin tapauksissa – olohuone. Kokonaisuudella on myös melko käytännöllinen puoli: jos sinulla on kotona tällainen futuristinen uimakohde, sinun ei tarvitse edes mennä spa -keskukseen??

Vapaasti seisova kylpyamme osana ultramodernia minimalistista muotoilua

Luxuryilla on nimi - KALDEWEI Meisterstück emerson vapaasti seisovat kylpyammeet

Laadun merkki

Onnistunut, kodikas ja alkuperäinen muotoilu ei riitä, että vapaasti seisova kylpyamme tuo lisäarvoa nykyaikaiseen elämäämme. Tällaiset “arvokkaat kappaleet” ovat suuri investointi ja niille on ominaista korkea laatu ja kestävyys. Jotkut merkit takaavat, että sinulla on jalo ja hyväpalkkainen tuote.

Suosittelemme, että valitset vapaasti seisovat kylpyammeet, joissa on teräksinen emali, ja mikä parasta, varmista, että ne on valmistettu Saksassa tai Euroopassa. Koska hyvä laatu liittyy optimaalisesti suunniteltuun ja hallittuun tuotantoon paikan päällä, jonka suorittavat hyvin koulutetut asiantuntijat. Tunnetut perheyritykset ovat tällä hetkellä tunnetuimpia ja menestyneimpiä yrityksiä, jotka valmistavat design -esineitä kylpyhuoneeseen ja asuintilaan. Varmista, että tuotannossa käytetään vain tai pääasiassa luonnollisia raaka -aineita. Siksi kylpyammeet ovat täysin kierrätettäviä, erittäin kestäviä, naarmuuntumattomia ja joustavia. Se on osa laatua!

Loppujen lopuksi laadukkaat valmistajat tarjoavat pitkän takuuajan, joskus jopa 30 vuotta.

Mestariteos Soikea Centro Duo

Luxuryilla on nimi - vapaasti seisovat kylpyammeet KALDEWEI MEISTERSTÜCK CENTRO DUO OVALilta

Moderni vapaasti seisova kylpyamme – terveellinen valinta

Vapaasti seisovia kylpyammeita pidetään ylellisyyssektorin standardina. Niiden on paitsi täytettävä korkeimmat esteettiset ja käytännön vaatimukset, myös edistettävä käyttäjän terveyttä. Tässä mielessä nykyaikaiset porealtaat ja muut lisälaitteet eivät vain palvele sinua. Ne parantavat aineenvaihduntaa, vahvistavat lihaksia ja edistävät siten yleistä hyvinvointia. Laadukkaiden kylpyammeiden materiaali ei kellastu ajan myötä ja se kestää myös kemikaaleja. Lika ja bakteerit eivät voi asettua tänne. Vapaasti seisovan kylpyammeen puhdistaminen on siksi myös lasten leikkiä.

Ellipso Duo soikea, verhoiltu

Luxuryilla on nimi - vapaasti seisovat kylpyammeet KALDEWEI ELLIPSO DUO OVAL WANH PANELING

Mitä tulee ottaa huomioon, kun asennat vapaasti seisovaa kylpyhuonetta?

Vapaasti seisovat kylpyammeet tarvitsevat enemmän tilaa kuin sisäänrakennetut kylpyammeet, jotta ne olisivat täysin tehokkaita, ja siksi ne sopivat paremmin suurempiin kylpyhuoneisiin. Ne tulee sijoittaa siten, että ympärilläsi on aina tarpeeksi vapaata tilaa. Tämä mahdollistaa helpon pääsyn joka puolelta ja helpottaa puhdistusta. Kuitenkin, jos sijoitat kylpyamme kapeampaan kylpyhuoneeseen, vastoin kaikkia odotuksia, se ei saa sitä näyttämään pienemmältä. Vapaasti seisovan kylpyammeen asentaminen voi todellakin luoda illuusion siitä, että siellä on enemmän tilaa.

KALDEWEI: n vapaasti seisovat kylpyammeet ja pesualtaat

Erilliset kylpyammeet ovat muodikkaita tyylikkään muotoilunsa ansiosta ja erottuvat siksi selvästi kilpailevista tuotteista. Muuta kylpyhuoneesi ylelliseksi paikkaksi rentoutumiseen ja mukavuuteen. Et koskaan katso taaksepäin toiseen kylpyammeeseen.

Mestariteos Incava

Luxuryilla on nimi - KALDEWEI Meisterstück incavan vapaasti seisovat kylpyammeet