Ylellinen kylpyhuone – Minosa Designin nerokas ja moderni

ylellinen kylpyhuone symmetrinen peili ja pesuallas

Ylellinen kylpyhuone minimalistisella suunnittelulla

Tänään esittelemme sinulle ylellisen kylpyhuoneen, jossa on ainutlaatuinen, nerokas muotoilu ja moderni, minimalistinen viehätys. Luovat asiantuntijat Darren Genner ja Simona Castagna von Minosa -muotoilu Tämä kylpyhuone on upea osa Walsh Bay Residencea – historiallista asuntoa lähellä Sydneyn satamasiltaa, Australia.

Vain yksi katselu kuviin riittää kokemaan arkkitehtien hienostuneen lähestymistavan muotojen ja jalojen tekstuurien suhteen. Kaikki oli suunniteltu vastaamaan omistajien korkeita vaatimuksia – pariskunta, jolla on hyväpalkkainen elämäntapa.

Turkkimatto tuo tietyn lämpöannoksen

ylellinen tumma lasi kylpyhuoneen liukuovi

Tämän ylellisen kylpyhuoneen tausta on hohtavan valkoinen ja näyttää entistä virheettömämmältä ja raikkaammalta strategisesti sijoitettujen upotettujen LED -valojen ansiosta. Rimadesion Valeria -liukuovi takaa aina riittävän päivänvalon, joka tulee suoraan makuuhuoneesta. Antonio Lupin tyylikäs vapaasti seisova kylpyamme ja tyylikäs, kelluva alaosa vaaleissa puun vivahteissa varastaa esityksen.

Soikeat seinäpeilit ja kulhon muotoiset pesualtaat ovat täydellisessä symmetriassa ja muodostavat yhdessä alkuperäisten hanojen kanssa Gessi Goccia täydellinen kokonaisuus. Tammiparketti hienoilla rakeilla ja täydellisesti sileillä Corian -seinillä viimeistelee tyylikkään, minimalistisen kylpyhuoneen.

Ei kynnyksen siirtymistä liukuoven kautta

ylellinen kylpyhuone turkki matto vaalea parketti

Minosa Designin ylellinen kylpyhuone on ensiluokkainen esimerkki nykyaikaisesta purismista sisustussuunnittelussa. Erityisellä sijainnillaan ja moderneilla, mittatilaustyönä tehdyillä kalusteillaan koko historiallinen huoneisto on täydellinen esimerkki arkkitehdeille ja asunnonomistajille, jotka ovat modernismin parhaassa muodossa.

Tyylikäs symmetria ja ylellinen kosketus

ylelliset kylpyhuoneen kulhon muotoiset pesualtaat ja soikeat seinäpeilit

Taiteellinen selkeys

ylellinen kylpyhuonelasihylly pienillä maljakoilla

Kulmaiset ja tyylikkäät muodot – täydellisesti yhdistetty

ylellinen kylpyhuoneen alakatto piilotetulla valaistuksella

Uiminen arvokkaalla tavalla

ylellinen minimalistinen kylpyhuone, jossa on vapaasti seisova kylpyamme

Ylellinen kylpyhuone asuntoon boheemilla tyylillä

ylellinen kylpyhuonekuvaikkuna makuuhuoneessa