Kynsien maalaus: vinkkejä kynsien maalaamiseen

Kauniiden kynsien saaminen ei ole niin helppoa, varsinkin kun sinulla on paljon kotitöitä työn jälkeen. Siitä huolimatta on olemassa useita vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit nauttia kauniisti maalatuista kynsistäsi pidempään. Toki kynsien tekeminen kauneussalongissa on melko paljon helpompaa, mutta vierailu salonissa muutaman viikon välein voi todella lyödä budjettiasi. Joten opi tekemään oma manikyyri. Kynsien maalaaminen voi olla todella helppoa, jos noudatat näitä ammatillisia vinkkejä …

Tässä on loistava tapa maalata kynnet oikein

Kynsien maalaaminen Vinkkejä ja temppuja Kynsien maalaus oikein

Kynsien maalaus: vinkkejä ja temppuja

Kynsien kynsivärivinkit ja -vinkit Kuinka maalata kynnet oikein

Viilaa kynnet oikein

Oikea tekniikka kynsien viilaamiseen on siirtää tiedostoa vain yhteen suuntaan kerrallaan. Virheellinen arkistointi voi johtaa halkeamiin, kuorintaan ja rikkoutumiseen.

Älä siirrä tiedostoa edestakaisin

Kynsien maalaus Arkistointitekniikka Vinkkejä ja temppuja Arkistointi oikein

Leikkaa kynnet saksien sijasta kynsileikkurilla

Kynsien maalaaminen Vinkkejä ja temppuja Käytä kynsileikkureita

Älä koskaan leikkaa kynsinauhaan

Kynsinauhojen leikkaaminen on erittäin houkuttelevaa, mutta siitä on itse asiassa paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Välttääksesi bakteereja tai infektioita, käytä syömäpuikkoa ja öljyä työntääksesi kynsinauhat taaksepäin.

Voitele kynsinauhat ja työnnä ne taaksepäin

Kynsien maalaus Vinkkejä ja temppuja Kerma kynsien taloon

Katkaise kynnet

Ainoa syy tavoittaa kynsinauhojasi on katkaista kynnet.

Älä ravista kynsilakkapulloa

Älä ravista kynsilakkapulloa, vaan pidä sitä pystyasennossa ja pyöritä sitä edestakaisin käsiesi välissä. Tämä estää ilmakuplien muodostumisen maalia levitettäessä.

Tarvitset vain kolme vedettä harjalla

Ennen kuin aloitat kynsien päällystämisen lakalla, muista, että yhden kynnen peittäminen vie vain kolme siveltimen harjaa. Aloita kynnen pohjasta harjaamalla harja alas keskeltä, sitten vasemmalta ja oikealta ylhäältä alas ja voilà!

Levitä kynsilakka oikein!

Vinkkejä ja temppuja kynsien maalaamiseen

Käytä aina pohjalakkaa

Se voi kestää hieman kauemmin, mutta pohjalakka auttaa kynsilakkaa tarttumaan helpommin, joten manikyyri kestää muutaman päivän pidempään. Se myös estää kynsien tahroja.

Älä unohda pohjalakkaa

Kynsien maalaaminen Vinkkejä ja temppuja Käytä pohjalakkaa

Älä unohda päällyslakkaa

Olisit yllättynyt siitä, kuinka monet naiset jättävät päällyslakan väliin. Älä ole yksi heistä! Pintamaali on erittäin tärkeä askel kynsien maalaamisessa. Joten harjaa se aina kynsien kärkeen asti sisältämään lakka.

Hanki päällyslakki 

Kynnet kauniit kynnet Vinkkejä ja temppuja Kuinka maalata kynnet oikein

Vältä nopeasti kuivuvia kynsilakkoja

Vaikka nopeasti kuivuva kynsilakka vaikuttaa oikealta toimenpiteeltä, muista, että nopeasti kuivuvat kynsilakat ovat yleensä täynnä kovia ainesosia. Tämän vuoksi ne voivat heikentää kynsiäsi. Joten ole kärsivällinen ja odota, kunnes kynsilakka on täysin kuiva.

Nopeasti kuivuvat tuotteet eivät tee hyvää kynsillesi

Tee omat kynnet kotona, maalaa kynnet kunnolla

Kynsilakka kuivuu nopeammin kylmässä vedessä

Se kuulostaa hieman oudolta, mutta jos laitat kätesi kylmän veden alle tai upotat sormenpäät jääveteen minuutiksi tai kahdeksi, kynsilakka kuivuu huomattavasti nopeammin. Täytä siis pieni kulho kylmällä vedellä ja rentoudu.

Kynsilakka kuivuu huomattavasti nopeammin kylmässä vedessä

Kynsien maalausvinkit kylmään veteen

Kuuma vesi on kynsilakan luonnollinen vihollinen

Kynsien maalaaminen vinkkejä ja temppuja kauniita kynsiä

Varmista, että kynsien reunat ovat puhtaat

Puhdista kynsien reunat kynsien maalaamisen jälkeen. Puhdista kynsien reunat kunnolla vanhalla huuliharjalla tai kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla korvatupilla.

Maalaa kynnet ja puhdista kynsien reunat

Tee omat kynnet Vinkkejä ja temppuja Kuinka maalata kynnet oikein

Käytä kynsinauhojen öljyä

Helppo tapa saada kynnet näyttämään siltä, ​​kuin ne tulisivat juuri kynsisalongista, on käyttää kynsinauhoja. Levitä öljy kynsillesi maalauksen jälkeen. Jos osuit vahingossa johonkin, öljy liukuu hieman pois, jotta kynsilakka vaurioituu vähemmän.

Säilytä kynsilakka oikein

Kynsilakan säilyttäminen jääkaapissa kestää kauemmin, koska lämpö ja suora auringonvalo voivat muuttaa sen koostumusta ja väriä.

Vanhan kynsilakan säästäminen

Tiedätkö paksun ja rasvaisen kynsilakan kylpyhuoneen kaapissa? Hänet voidaan todella pelastaa. Voit ostaa kynsilakan ohentimen paikalliselta kauneushoitolalta. Lisää vain muutama tippa mihin tahansa kynsilakkaan, joka on liian paksu.

Säästä vanhat kynsilakat

Kynsien maalaus Vinkkejä ja temppuja Ohennuskynsilakka