Keittiö laatoitetulla peilillä – todellinen klassikko keittiön suunnittelussa

Nykyaikaisessa keittiössä eri elementtejä käytetään vaikuttavien kohokohtien asettamiseen, jotka parantavat huonetta. Tässä mielessä keittiön takaseinä on täydellinen kohtaus luoville ideoille. Niitä suunnitellaan yhä enemmän lasista, puusta ja metallista. Joten keittiön roiskeet ottavat myös koriste -elementtien tehtävän keittoalueella. Mutta tänään haluamme kiinnittää huomionne keittiön takaseinän klassiseen muotoiluun, nimittäin laatoitettuun alueeseen. Keittiö, jossa on kaakeloitu peili, antaa sinulle yhtä paljon vapautta kokeilla ja on edelleen suosittu trendi keittiön suunnittelussa. Kerää lukuisia ideoita ja ota inspiraatiota seuraavista.

Keittiön laattapeili – Valitse houkutteleva muoto keittiön seinälaatoille

keittiö laatta peili kuusikulmio laatat valkoinen moderni

Laattapeili on edelleen trendikäs

Keittiön takaseinä altistuu päivittäin pesuvedelle, roiskeille ja kaikenlaisille tahroille. Niiden pitäminen helposti puhdistettavina on yksi keittiön suunnittelun pääkriteereistä yleensä. Laattojen valitseminen keittiön takaseinäksi on todellinen hitti! Ei vain siksi, että ne ovat ikuinen klassikko, vaan myös niiden lukuisten etujen vuoksi keittiön roiskeina.

Ne on niin helppo pyyhkiä pois, mikä tekee niistä erityisen helppohoitoisia keittiön roiskeita. Liitosten hoito on kuitenkin hieman työläämpää, mutta ei todellinen haitta laattojen tasosta. Tämän päivän keittiölaatat ovat myös erityisen kestäviä. Vaikka osut niihin useasti potin reunalla, se ei itse asiassa ole suuri ongelma.

Nykyään useampia klassisen laattakuvion muunnelmia suositellaan useammin. Esimerkiksi suurempi osa keittiön seinästä verhoillaan laattoilla sen sijaan, että laatoitettaisiin vain kapea alue työtason ja seinäkaappien väliin. Esimerkiksi on erittäin trendikästä laatoittaa seinän alue, joka on yli 60 cm korkeampi. Työalueen ulkopuolella oleva seinä on myös usein verhoiltu laattoilla. Tämä tuo tietyn dynaamisuuden keittiökalusteisiin. Ja niin kaunis keittiö kutsuu sinut viipymään siellä pitkään.

Keittiön takaseinä on erittäin tärkeä elementti keittiön suunnittelussa

keittiö kaakeloitu peili tuoreet seinälaatat kiiltävät

Myös keittiölaattojen valinnassa on nyt merkittäviä eroja. Suorakulmaiset ja suurikokoiset laatat ovat erittäin muodissa. Nämä korvaavat neliön muotoiset seinälaatat, joita voitiin nähdä keittiöissä jo silloin. Metrolaatat erottuvat erinomaisena ratkaisuna jokaiseen keittiöön. Ne ovat moderneja, tuoreita ja helposti muokattavissa.

Itse asiassa kaikki laatat eivät sovellu keittiön takaseinään. Varsinkin kun kyse on materiaalista. Keraaminen on täydellinen valinta keittiön seinälle, mutta terrakottalaatat eivät sovi lainkaan keittiön takaseinään. Mutta hienot kivitavarat, fajanssit ja posliini ovat myös hyviä ratkaisuja seinien suunnitteluun nykyaikaisissa keittiöissä.

Raikas ja samalla hienovarainen kuvio on hyvä ratkaisu kodikkaaseen keittiöön

keittiö kaakeloitu peili tuore kuvio mustat keittiökaapit

Keittiön laattapeili – Kuinka saat esiin seinälaatat keittiössä?

Seinälaatat tarjoavat laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja keittiössä. Riippuen siitä, miten ne asetetaan, syntyy erilaisia ​​optisia tehosteita. Tämä puolestaan ​​saa keittiön näyttämään erilaiselta ja hyvin yksilölliseltä. Joten mieti tarkkaan kuvioiden järjestelyä ja luo tiettyjä optisia tehosteita huoneeseen. Tee siitä kodikas tai anna sen näyttää erittäin modernilta. Suuri plussa keittiön roiskeista on se, että voit laittaa ne itse. Joten et välttämättä tarvitse käsityöläistä, mutta sinun on oltava erittäin tarkka ja erityisen varovainen työskennellessäsi.

Pienet markkinaraot voidaan myös verhoilla laattoilla. Täällä voit olla erittäin luova ja asettaa kauniita aksentteja keittiön takaseinän läpi. Esimerkiksi pienemmillä seinälaatoilla voit antaa keittiölle erityisen viehätyksen.

Oikeilla liitoksilla voit suunnitella koko keittiön kauniisti, ei vain keittiön takaseinää. Pienet nivelet ovat pääsääntöisesti edullisia, koska ne ovat vähemmän huolellisesti huollettuja myöhemmin. Ennen kaikkea on kuitenkin tärkeää, että liitokset ovat tasaisia ​​ja suoria.

Vesi ja lika voidaan pyyhkiä helposti laattoilta

keittiö laatta peili ombre tyyli luova seinän suunnittelu

Johtopäätös: Jotta keittiön kauneus säilyy pidempään, sinun tulee ehdottomasti suunnitella sopiva keittiön takaseinä etukäteen. Koska täällä ihmiset tekevät ruokaa joka päivä, ja tahrat seinällä eivät ole harvinaisia. Roiskesuojauksen lisäksi keittiön roiskeet tarjoavat myös suuren koristeellisen vaikutuksen. Tämän vuoksi on tarpeen harkita huolellisesti keittiön takaseinää ja suunnitella se sopusoinnussa keittiön kalusteiden kanssa. Laatat ovat klassisia ja kestäviä, joten ne ovat edullinen vaihtoehto!

Metalliset seinälaatat antavat keittiölle modernin ilmeen

keittiön kaakeloitu peili hopean näköinen moderni keittiökalustus

keittiö kaakeloitu peili tuoreita ideoita valkoiset keittiökaapit

keittiö laatta peili marmori näyttää tyylikäs keittiö

keittiö kaakeloitu peili vihreät seinälaatat epätavallinen keittiösaari

keittiö kaakeloitu peili kirkkaat värit kasvi koriste -ideoita

Keittiön kaakeloitu peilikeittiö asetti suuren työtason

keittiö kaakeloitu peili raikas väriyhdistelmä avoimet seinähyllyt

keittiö kaakeloitu peili hopea laatat kevyt laitteet matto juoksijat

keittiö kaakeloitu peili valkoiset laatat mustat aksentit

keittiö kaakeloitu peili valkoiset metrolaatat kutsuva keittiö

keittiö kaakeloitu peili mosaiikkilaatat kirkas keittiö tuoreet kalusteet