Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein – muutama ammatillinen vinkki sinulle

Kylpyhuoneen laattojen asettaminen oikein tyylikäs hunajakennokuvio vaaleanharmaalla

Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein

Hilseilevät ja löysät laatat – kuka ei tiedä ongelmasta? Jos alustaa ei ole valmistettu asianmukaisesti, laattojen välinen paine kasvaa ja ne hiutalevat pois tai laasti halkeilee. Lähes kaikki talon materiaalit ja pinnat kuluvat ajan myötä – ne laajenevat tai kutistuvat.

Nämä muutokset tuntuvat jopa muottipaneelissa.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä ammatillisia vinkkejä kylpyhuoneen laattojen valmisteluun ja asentamiseen, joista on paljon apua.

Ensinnäkin vältä suuria laattoja. Pienten laattojen monet liitokset estävät niitä liikkumasta ja leviämästä ajan mittaan. Jos sinulla on suuri, valoisa kylpyhuone, kuten alla oleva, pienemmät laatat neutraaleilla, vaaleammilla sävyillä ovat oikea tapa edetä. Tummemmat laatat absorboivat paljon valoa ja lämpöä ja laajenevat siten paljon enemmän.

Hiekan väri on täydellinen tähän

kylpyhuoneen laattojen asennus oikein soikea, vapaasti seisova kylpyamme valkoisesta keramiikasta

Varmista, että laatta -alustassa ei ole pölyä, likaa tai liima -ainetta On. Tämä takaa laattojen paremman tarttuvuuden.

Alla näet älykkään asennuksen. Tässä tapauksessa tärkeintä on se, että liitoskohtia ei ole täytetty liimalla tai tavanomaisella laastilla.

Tällä tavoin laatta -alusta voi liikkua esteettä aiheuttamatta hilseilyä

Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein, hiekan värinen ja sileä

Ajatko usein siltojen yli? Jos näin on, olet todennäköisesti huomannut, että siltoissa on paisuntasaumat. Kyllä, täsmälleen – se on outoa kolinaa renkaiden alla. Voit kuulla sen erityisesti kylmempänä, koska betoni kutistuu. Kesällä, kun lämpötilat nousevat, materiaali laajenee jälleen ja liitokset täytetään.

Sinun on ajateltava samalla tavalla laattoja asennettaessa. Älä koskaan unohda, että laatat ovat liikkuvia. Jotta laattalattiasi olisi joustava, tarvitset ehdottomasti irrotettavat kalvot.

LATICRETEn Strata Mat -kalvot ovat korkealaatuinen suositus

Aseta kylpyhuonelaatat oikein käyttämällä kumivasaraa

Valitettavasti, jos kuulet paukun kävellessäsi juuri asetetulla laattalattialla, se voi merkitä mahdollista halkeilua. Syynä tähän on todennäköisesti huonosti levitetty pohjamaali tai riittämätön määrä laastia.

Napauta epäilyttävää aluetta varovasti kumivasaran kahvalla. Tämä on paras tapa arvioida tarkasti, missä ongelma on.

Sama koskee altaan pohjaa

kylpyhuoneen laatat, joissa kylpyamme ja sokkeli oikein

Höyrysuihkuissa sinun on oltava erityisen varovainen ja käytettävä erityistä laastia, joka sopeutuu erittäin nopeasti korkeaan lämpötilaan ja äärimmäiseen kosteuteen.

Talvella erityisen suosittuja höyrysuihkuja on periaatteessa käsiteltävä erikseen

Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein. Suihkukaappi lasiovella

Lasi laajenee erityisen voimakkaasti. Tällaisten suurten lasipaneelien ansiosta, jotka päästävät paljon valoa ja lämpöä, kylpyhuoneen sisälämpötila nousee erittäin nopeasti ja johtaa materiaalin voimakkaampaan laajentumiseen myös laatoissa.

Käytä tällaisissa tapauksissa kaksikerroksisia, vedenpitäviä kalvoja suihkunurkan kulmiin

Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein, hyvin tuuletettu suurten ikkunoiden ansiosta

Tuotteet, kuten NobleSeal TS -kalvot, ovat paksumpia ja kestävät korkeampaa painetta.

Suurten kylpyhuoneiden tapauksessa sinun ei pidä unohtaa paisuntasaumoja. Jos kylpyhuoneesi on pidempi tai leveämpi kuin 4 metriä, muista tämä ehdottomasti ja käytä erityisiä laastiseoksia ja laattalaasteita, jotka kestävät laattojen kutistumista ja laajentumista huoletta.

Tämän ammattimaisen neuvon avulla olet paremmin valmistautunut laattojen suhteen, eikä sinulla ole varmasti ikäviä yllätyksiä laattalattian kanssa, ainakin toivomme niin!

Kylpyhuoneen laattojen asentaminen oikein minimalistisella, kiiltävällä harmaavalkoisella värillä