Lag med pandehår: 8 kort-langlagsfrisurer med pandehår

Vi kender alle de berømte og tidløse lagdelte frisurer allerede. Men hvad med tweaking og lidt vridning af den samme frisure for et moderne og moderne look? Hvis du ved, hvad vi allerede taler om – de lagdelte frisurer med pandehår! Pandehårene og frynserne tilføjer ubesværet charme og levende nuancer og kan kun løfte ens look med en ekstra dosis skønhed og stil.

Hvis du kunne tænke dig at prøve sådan noget, har vi samlet de bedste lagdelte frisurer med pandehår – lige til dig.

1. Ujævne frynsede lag:

mellemlags hår med pandehår

De ujævne frynsede lag er nok den bedste vej at gå, når du vil have naturlige lag til at opnå den perfekte og mest sofistikerede frisure for dig. Ujævne frynsede lag er muligvis ikke en professionel frisure til virksomhedsbrug, men hvis de er stylet korrekt, kan det også være et godt tilbehør til kontorbegivenheder.

2. Lange pandehår og lag:

langt lagdelt hår med pandehår

Hvis du har brug for en meget naturlig vedligeholdelsesfri frisure, der let inkorporerer både pandehår og lag for at opnå en perfekt og vellystig frisure. For at få denne frisure skal du først have temmelig langt hår, hvilket er den primære faktor i denne frisure.

3. pandehår med frontlag:

hår lagdelt med pandehår

Bangs med forreste lag er endnu en gang en stor repræsentation af store bangs forbundet med lag. At have et langt sæt hår er gunstigt i denne situation, og vedligeholdelse er den ideelle måde at få glatte og silkeagtige forside lag og pandehår på.

4. Naturlige pandehår:

hår i lag med pandehår

Korte pandehår er igen trendy, når de leder efter en frisure med kort lag, fordi frisuren er meget let, let at have på og tager meget lidt tid at style på grund af det faktum, at den er blevet klippet og stylet efter dine behov. En lille mængde produkt hjælper med at holde stilen på plads, hvis du planlægger at pryde den til enhver begivenhed.

5. De frit faldende lag:

korte hårklipp med pandehår og lag

Frit faldende hår er et meget naturligt og velafsluttet look, der ville se godt ud gennem alle årstider. Det fungerer især godt om sommeren, fordi det hjælper dig med at slå varmen, mens du ser godt ud på de begivenheder, du ønsker at gå til både om dagen og om natten.

6. The Boy Cut:

kort hår med pandehår og lag

En meget hurtig og let frisure at styre, denne lagdelte frisure giver et meget elegant og upåklageligt udseende til dit ansigt. Selvom denne frisure ikke passer til alle ansigtstyper, ser det godt ud, hvis du er så heldig at pryde denne frisure perfekt. Det ser godt ud både formelt og uformelt.

7. Fletningerne:

lagdelt snit med pandehår

Fletninger er endnu en gang en meget populær frisure for lagdelt hår, fordi det bare kræver lidt hårdt arbejde at lave, hvorefter det slet ikke kræver vedligeholdelse. Alt du behøver er en smule volumen, hvorefter der ikke er nogen spænding, hvor frisuren er tale om. Endnu en gang kan frisuren prydes til både formelle og uformelle arrangementer.

8. Front Bangs:

pandehår foran

Front bangs er de sidste på listen, men ikke mindst fordi t er et meget stilfuldt og retro look, der aldrig har mistet sin evne til at ærefrygt, når det kommer til enhver social eller virksomhedsbegivenhed. Match denne frisure med en række forskellige former for påklædning for bedre at matche hele dit look.

Disse frisurer bør koordineres med din ansigtsform og hårfarve for at opnå de bedste resultater.