10 ideaa alkuperäisille joululahjoille sinisillä väreillä

 Tässä on 10 vinkkiä alkuperäisiin joululahjoihin kauniilla sinisellä värillä

10 ideaa alkuperäisille sinisille joululahjoille

Etsitkö alkuperäisiä joululahjoja, jotka eivät ole täysin tyypillisiä? Sininen on hyvinvoinnin, hengellisyyden, toivon ja Jumalan rakkauden väri. Se on aineettoman, horisontin ja äärettömyyden väri. Sininen symboloi puhtautta, kauneutta, uskollisuutta, anteliaisuutta, totuutta, luottamusta … Sininen kerää energiakenttiä, jotka tekevät meistä vahvempia, rauhallisempia ja luottavaisempia.

Se herättää ihmisen luovuuden niin, että hänestä tulee luova ja avoin uusille haasteille. Yleisen uskomuksen mukaan sininen suojaa pahoilta silmiltä, ​​kirouksilta ja loukkauksilta. Aina on hyvä olla jotain sinistä mukanasi.

Sininen älypuhelin

ideoita alkuperäisille joululahjoille sinisissä vihjeissä joululomalahjaideoita

Sininen älypuhelin sopii loistavaksi joululahjaksi molemmille sukupuolille. Valitse matkapuhelin, jossa on hyvä etukamera, niin selfiet näyttävät laadukkailta ja vaikuttavilta. Joulu on festivaali, jossa pidämme kauniit muistot mielessämme valokuvauksen avulla. Älykäs pala tuo paljon iloa rakkaillesi.

Sininen ekoturkis lyhyt turkki

ideoita alkuperäisille joululahjoille sinisinä vihjeinä joululomien sininen väri

Kun ekoturkis-lyhyt takki on lahja, et ainoastaan ​​edistäisi eläinten hyvinvointia, vaan myös näyttäisit modernilta. Tämä vaate voidaan yhdistää melkein mihin tahansa. Myös siniset sävyt, jotka muistuttavat myrskyistä merta tai myrskyistä taivasta, ovat vuoden 2017 parhaita värejä. Nämä värit lisäävät luottamusta ja pienen annoksen mystiikkaa.

Sininen jalokivi

10 ideaa alkuperäisille joululahjoille sinisissä vihjeissä joululomien sininen jalokivi

Ei ole mitään aristokraattisempaa kuin koru, jossa on sininen jalokivi. Esimerkiksi sininen topaasi on klassikko, joka on suhteellisen edullinen jalokivi. Tämä tunnetaan onnekas charmina ja talismanina kiinalaiselle palokukon uudelle vuodelle, joka alkaa 28. tammikuuta 2017. Topaasi edistää luovuutta ja sillä on voimakkaita parantavia ominaisuuksia, se stimuloi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta. Se rauhoittaa hermoja, säätelee verenkiertoa ja tasapainottaa mielen.

Kuvia sinisin värein

alkuperäiset joululahjat sininen joululoma

Sininen maalaus on yleensä suuri katseenvangitsija ja sopii lähes jokaiseen seinään. Se voi olla täydellinen lisä sisustukseen. Lisäksi arvokas kuva voi olla lahja elämälle. Jos se on myös taideteos, sen arvo kasvaa joka päivä. Jos sinulla on ystäviä, jotka pitävät heidän kodistaan, voit valita myös muita sinisiä lahjoja. Esimerkiksi sinisiä asusteita, jotka tuovat asuntoon ripauksen taidetta.

Alkuperäiset joululahjat – siniset aurinkolasit

alkuperäiset joululahjat sinisenä jouluna

Sinisiä linssejä sisältäviä aurinkolaseja voivat käyttää sekä naiset että miehet. Ulkona on tällä hetkellä kylmä, mutta siniset linssit sopivat aurinkoiseen ja pilviseen säähän. Molemmissa tapauksissa käyttömukavuus on taattu laadukkaalla työllä. Se saa myös maailman näyttämään rauhalliselta ja huolettomalta siniseltä paikalta.

Sinivalkoiset raidalliset vaatteet 

alkuperäiset joululahjavinkit joulu loma sininen

Toinen klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista, on raidallinen vaatetus. Sinulla on valtava valikoima villapaitoja, paitoja, hameita jne. Raidat on helppo yhdistää ja ne näyttävät aina hyviltä muiden vaatteiden kanssa, kuten farkut, shortsit tai jopa puvut. Raidalliset vaatteet ovat siis hyvä idea alkuperäisille joululahjoille. Molemmat sukupuolet ovat varmasti innostuneita tästä.

Alkuperäiset joululahjat – siniset lenkkarit

10 ideaa alkuperäiset joululahjat sininen joulu

Jokaisen muotitietoisen ihmisen pitäisi omistaa vähintään yksi pari laadukkaita lenkkarit. Näitä ei enää pidetä vain urheilukenginä. He ovat saavuttaneet kultti -aseman ja ovat välttämätön osa kaupunkikulttuuria. Indigo sininen ja tummansininen ovat sopivia ja erittäin suosittuja värejä tähän.

Sininen huivi

alkuperäiset joululahjat sinisissä vihjeissä joulun talvilomana

Huivi on epäilemättä suosituin ja laajalti käytetty lisävaruste. Se voidaan yhdistää useisiin asuihin, ja sitä pidetään tyylin, eleganssin ja yksilöllisyyden merkkinä. Et voi käyttää sitä vain kylmänä vuodenaikana ja se tekee siitä sopivan valinnan alkuperäisille joululahjoille.

Sininen savukotelo

alkuperäiset joululahjavinkit joululahjaideoita

Savukotelo ei ole kovin suosittu näinä päivinä, mutta se näyttää silti tyylikkäältä. Jos etsit lahjaa tupakoitsijoille, tämä on sopiva vaihtoehto. Tämä pieni esine lisää eleganssia naisille ja voi muuttaa yksinkertaisen miehen herrasmieheksi.

Loma sininen

10 ideaa alkuperäisille joululahjoille vinkkeinä joulun joululoma talvilomat

Lumi on osa maagista joulun henkeä ja kaikki toivovat sitä loman aikana. Monet meistä haaveilevat juuri päinvastaisesta! Kaipaat aurinkoa, merta ja palmuja! Ei ole parempaa lahjaa kuin rakkaasi kanssa jaetut muistot romanttisessa talvilomapaikassa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi budjettia eksoottiselle lomalle, voit yksinkertaisesti käydä läheisessä aurinkoisessa maassa.

Hyvää joulua ja suuri valikoima lahjoja!