5 suosituinta korutrendiä vuodelle 2021, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia

Korujen fanit, varo! Tänä vuonna hienoissa koruissa on myös jännittäviä innovaatioita, joita sinun ei ehdottomasti kannata jättää väliin. Ajaton klassikko virkistyy, materiaalit sekoitetaan tyylikkäästi ja julistekappaleet saavat entistä enemmän muotia. Rikasta suosikkikokoelmasi uusimmilla korutrendeillä 2021 ja pyöristä taitavasti kaikki asusi. Olitpa toimistossa, treffeillä tai kävelyllä kaupungin läpi, sopivat korut tarjoavat aina tietyn asian ja saavat sinut tuntemaan olosi mukavammaksi. Löydät varmasti myös monia ainutlaatuisia ja verkossa trendikkäitä koruja, jotka saavat muotitietoisen sydämesi lyömään nopeammin.

korutrendit 2021 renkaat kesä

Korvakorut toimivat aina

Ehdoton klassikko, suositut pyöreät korvakorut ovat todellisia pitkäaikaisia ​​suosikkeja ja ovat yksinkertaisesti aina trendissä. Kiiltävästä tai mattakullasta, hienosta hopeasta, timanteilla tai muilla jalokivillä koristeltu, eri kokoiset rengaskorvakorut sopivat mihin tahansa muotityyliin ja täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Tänä vuonna niitä käytetään kuitenkin vieläkin intensiivisemmin, jopa kaksi ja kolme kertaa. Useat korvareiät ovat olleet muodissa pitkään, nyt näet yhä enemmän kaksoisnäytteisiä rengaskorvakoruja, mutta tarvitset vain yhden korvareiän ripustamiseen.

korutrendit 2021 suuret rengaskorvakorut

Metalliseos on vihdoin jälleen muodissa

Liian kauan kullan ja hopean samanaikaista käyttöä on paheksuttu juustoisena ja mauttomana. Nyt se on vihdoin ohi. Klassinen kulta sekoitetaan rohkeasti ruusun ja valkokullan kanssa moniin koruihin, kuten korvakoruihin, rannekoruihin, kaulakoruihin tai sormuksiin. Tämä ei ainoastaan ​​poista tyylikkäitä rajoja, vaan luo myös uusia julkilausumia, jotka tarjoavat enemmän vapautta valita oikeat vaatteet ja asusteet.

Helmet ja värikkäät jalokivet lisäävät leikkisiä aksentteja

Monille trendin ystäville näinä päivinä helmet ovat ottaneet takapenkin. Joidenkin mielestä se on liian kapea-alaista ja tiukkaa, kun taas toiset ajattelevat vain isoäidin aikojen helminauhoja. Väärin! Helmet ovat varsin monipuolisia ja niissä on valtava potentiaali koruille. Tämän todistavat myös viimeisimmät korutrendit vuonna 2021. Tänä vuonna käytät pääasiassa suuria, luonnollisia makeanveden helmiä, jotka korostavat pastellivärejä tai abstrakteja muotoja. Jalokivet ja puolijalokivet eri väreissä ovat yhtä suosittuja. Ne sopivat hyvin sekä kultaan että hopeaan ja jatkavat pisteytystä väitetyllä hengellisellä ja parantavalla vaikutuksella.

jalokivikorujen trendit 2021

Raide- ja linkkiketjut palaavat takaisin

Linkki- ja jalkakäytäväketjuja pidettiin jo ehdottomina pakollisina jo 1990-luvulla. Jonkin aikaa nämä olivat kaikki kadonneet muotimaailmasta. Nyt voit nähdä ne uudelleen kaikkialla. Miehet suosivat usein ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ja yhdistävät ne ennen kaikkea viileisiin T-paitoihin ja farkkuihin tai hienoihin paitoihin ja rentoihin housuihin. Herkkien naisten kaulassa vahvat ketjut ovat kuitenkin myös erityisen tehokkaita ja niitä käytetään usein muutamien muiden kaulakorujen kanssa eri tyyleissä ja vahvuuksissa.

korutrendit 2021 kaulakorut

Reilun kaupan korujen tulokset kestävällä hienostuneisuudella

Kestävyys ei ole vain kaikkien huulilla, vaan se näkyy myös monissa korvissa, käsivarsissa ja pääntieissä. Koska Reilun kaupan korut ovat ehdottomasti yksi suosituimmista korutrendeistä vuonna 2021. Valmistettu korkealaatuisista, kestävästi hankituista jalometalleista ja kivistä, oikeudenmukaisissa työolosuhteissa ja ilman lapsityövoimaa, tällaiset korut antavat meille puhtaan omantunnon. Ei ole turhaa, että monet korujen ystävät käyttävät vain Reilun kaupan tuotteita tai lahjoittavat ne rakkailleen.

korutrendit 2021 korvakorut

Uudet korutrendit tarjoavat uusia impulsseja ja inspiraatiota. Mutta ne eivät suinkaan ole ehdoton pakko. Sinun tulee seurata vain niitä, jotka sopivat sinulle oikein. Tai annat itsesi ohjata vain oman maun ja suoliston tunteen ja käytät koruja, jotka ovat todella lähellä sydäntäsi. Koska tässä pätee joka tapauksessa: mikä on sallittua, on sallittua!

korutrendit 2021 reilu kauppa