Dawandan käsintehtyjä hopeasormuksia ja muita aarteita

Suunnittelijan hopeasormukset luonnon innoittamana

Kun taiteilijat ja suunnittelijat tarvitsevat uusia luovia ideoita, he kääntyvät usein luonnon ehtymättömään inspiraation lähteeseen. Kaikki on jotenkin olemassa …. Luonnollisesti. Voit sitten tuntea tämän vaikutuksen intuitiivisesti jokaisella alueella – rentouttava tasapaino ja turvallisuus samanaikaisesti. Varsinkin korujen kohdalla havainto on välitön ja voimakas, koska korut voivat myös maata iholla koko ajan ja joskus jopa tuntea osana omaa kehoa. Tunteet ja muistot ovat usein piilossa tässä. Esimerkiksi hopeasormukset ovat kiistaton klassikko korumaailmassa. Tämän jalometallin upeiden ominaisuuksien lisäksi myös sen kiiltävä tai hapettunut ulkonäkö ja viilentävä tunne tekevät siitä yhden suosituimmista korumateriaaleista. Hopea on aina mukana.

Intohimoisena suunnittelijana toimii myös Ana Kroll paljon siitä, enimmäkseen kierrätetystä sterlinghopeasta. Hän juhlii luonnon muotoja jokaisessa luomuksessa ja kehittää niitä kiinnittäen suurta huomiota yksityiskohtiin ja syvää, luovaa herkkyyttä. Dawanda -verkkokaupasta löydät tyylikkäitä hopeasormuksia, mutta myös kultakoruja. Hän työskentelee yksinomaan korkealaatuisista materiaaleista – hopeasta, kullalla täytetyistä ketjuista ja langasta, nahasta ja AAA -laatuisista puolijalokivistä.

Sarja 3 hapettua hopeasormusta kuukivillä

hopeasormukset kierrätetty hopea kulta jalokivet vasara hapettunut

Ametisti, kuukivi ja turmaliini ovat joitakin suosituimmista kivistä koristamaan Anan koruja. Monet hopeasormuksista ovat vasaraa ja rengasnauhat on kiillotettu, toiset on tahallisesti hapetettu. Suunnittelijalla on heikkous rengasyhdistelmiin. Hän tekee filigraanisia pinottavia renkaita, joita käytetään 2 tai 3 sarjassa.

Sormukset ovat kuitenkin myös hyvin herkästi iholla erikseen.

Nämä pinoamisrenkaat, jotka on valmistettu kierrätetystä 925 -sterlinghopeasta kuukiven ja ametistin kanssa, ovat ehdottomasti yksi suosikkikappaleistamme. Kuukiven parantava vaikutus ja ametistin hengellinen, luova voima ovat täydellinen yhdistelmä nykypäivän naiselle, joka on paitsi herkkä ja siro, myös kulkee viisaasti ja energisesti elämän läpi.

2 pinoamisrengasta, jotka on valmistettu kierrätetystä 925 -sterlinghopeasta

hopeasormukset kierrätetty hopea puolijalokivet ametisti kuukivi

Mutta se on edelleen salainen suosikkimme Sitoutumissarja. Kyllä, ne eivät ole hopeasormuksia. Nämä ovat kaksi upeaa luomusta, jotka on valmistettu ruusukullasta ja jossa on päärynän muotoinen kuukivi. Vaikka kahta rengasta voidaan käyttää myös erikseen, ne yksinkertaisesti kuuluvat yhteen ja muodostavat upean kokonaisuuden – jokaisen sulhasen unelma.

Sarja kaksi kihlasormusta kiinteästä 585 ruusukullasta

hopeasormukset kultarengas jalokivi käsintehty kulta vasaralla

hopeasormukset kultarengas kihlasormus jalokivi

Katso kaikkea ja löydä vielä enemmän aarteita Ana Kroll Dawanda Shopista. Selaa ja nauti hopeasta ja kullasta tehtyjen korujen kevyydestä ja jaloista aurasta!

925 hopeaa päivänkakkara sormus ja kultapallot

hopeasormukset kultaiset rengashelmet sterlinghopea koiranputkea

Solmusormus sterlinghopeaa ja 14K ruusukultaa

hopeiset sormukset kultarengas ruusukultaiset solmusormukset sterlinghopeaa

Kierrerenkaat hopeaa, kultaa ja ruusukultaa

hopeasormukset kultarengas ruusukultaiset kierrerenkaat

Helmirenkaat hopeaa ja kultaa

hopeasormukset kultarengaslisärenkaat käsintehtyjä helmiä

Pinottavat sormukset: ruusukultaa ja sterlinghopeaa

hopeasormukset kierrätetty hopea vihkisormus kultalanka

hopeasormukset kierrätetty hopea vihkisormukset vasara kultaa

Toivomuskirjasormus hopeaa

hopeasormukset pinottava sormus kirjain sterlinghopeaa

Pinottavat sormukset hopeaa, kultaa ja ruusukultaa

hopeasormukset pinottavat sormukset ruusukultaa sterlinghopeaa

Pinottava sormus 925 sterlinghopeaa turmaliinilla

hopeasormukset pinottava sormus hopea jalokiviä turmaliini vihreä punainen

hopeasormukset pinottava sormus sterlinghopea turmaliinikiviä