Käytännöllisiä lahjaideoita, erittäin henkilökohtaisia

Syntymäpäivät ovat kauniita, riippumatta siitä, juhlitko itseäsi vai oletko vain kutsuttu. Nämä juhlat ovat täynnä iloa, hauskaa ja aina hyvä syy koota koko perhe yhteen. Syntymäpäivälapsi on tietysti hyvin innoissaan tästä päivästä. Mutta miten voit tehdä ilostasi vielä suuremman? Kaikenlaista on luovutettu vuosien varrella. On yhä vaikeampaa ajatella jotain alkuperäistä ja hienoa lahjaksi.

Autamme sinua kolmella loistavalla lahjaidealla. Nämä eivät ole vain alkuperäisiä ja käytännöllisiä, vaan myös todella henkilökohtaisia ​​ja koristeellisia.

Lahjaideoita henkilökohtaiseen yllätykseen

seinäkello syntymäpäivälahjaksi

Liuskekello syntymäpäivälahjaksi

Tämä lahjaidea on todella hieno asia. Luonnonkivi näyttää erittäin kauniilta ja kaikki luonnon ystävät arvostavat sitä suuresti. Fredeburgin liuskekivi, jonka reunat ovat rikki, on todellinen helmi jokaiseen seinään. Mutta se ei ole kaikki! Menemme parempaan … Entä liuskekello, jossa on kuva syntymäpäivän pojasta itsestään? Nykytekniikat tarjoavat loistavan tulostuslaadun kaikentyyppisille materiaaleille, ja kuvat kestävät voimakkaimmatkin auringonvalot. Tarvitset vain kauniin kuvan syntymäpäivän tytöstä, ja voit saada tämän ikimuistoisen ja hyödyllisen Suunnittele liuskekellosi verkossa ja tilaa se vaivattomasti.

lahjaideoita omilla kuvillasi

Lahjaideoita: valokuvaseinäkalenteri

Luultavasti luulet, että seinäkalenteri syntymäpäivälahjana ei ole niin hyvä idea! Mutta älä ole liian hätäinen. Tarvitset kalenterin jokaiseen kotiin. Tämä on opas ja voi muistuttaa sinua tärkeistä tapahtumista ja tapaamisista. Kalenteri, jonka tarjoamme sinulle tänään lahjaideana, on kuitenkin hyvin erilainen kuin kuvittelet. Lukuisten suunnitteluvaihtoehtojen ja -muotojen avulla voit luoda suunnitella hyvin yksilöllisiä seinäkalentereita. Kalenteriin voidaan tulostaa hienoja kuvioita, valokuvia ja jopa tekstejä kauniilla fontilla. Luo siis mukava ja henkilökohtainen syntymäpäivälahja valokuvilla tai vain syntymäpäivälapsesta. Toinen vinkki: Kansilehden liikuttava syntymäpäivätoive tuo varmasti ilon kyyneleitä.

hauskoja lahjaideoita syntymäpäiville

Valokuvapalapeli omalla kuvalla

Myönnä se! Et olisi koskaan ajatellut palapeliä syntymäpäivälahjana, vai mitä? Tämä ainutlaatuinen valokuvakappale on varmasti hitti palapelin faneille. Osien ja kokojen valinta on valtava! Kuva voidaan tulostaa XXL-palapelille ammattilaisille sekä pienikokoiselle palapelille aloittelijoille. Tässä lahjaideassa on hyvä asia, että palapelin palasien yhteinen koostumus pysyy seinällä ikuisena muistona. Myös täällä voit painaa pienen omistautumisen ja luoda näin todella ainutlaatuisen kappaleen.

Kaikki nämä ideat eivät sovellu vain lahjaksi jollekin. Voit hemmotella itseäsi yhdellä heistä ja z. B. koristele olohuoneesi seinä liuskekellolla tai tarjoa luovaa toimintaa kylminä kuukausina valokuvapalapelin avulla.

liuskekivi, jossa on kuva syntymäpäivälahjaksi

valokuvapalapeli lahjaideana