Koulun kartion täyttäminen: käytännöllisiä ja luovia viime hetken vinkkejä ja ideoita!

Lukuvuosi on jo alkanut lähes kaikissa osavaltioissa. Joissakin paikoissa tämä kuitenkin alkaa ensi viikolla, kuten Baijerissa ja Baden-Württembergissä. Näiden liittovaltioiden lapsilla ja vanhemmilla on vain vähän aikaa täyttää luovia ja hyvännäköisiä koulukäpyjä, jos he eivät ole vielä päässeet siihen. Meillä on käytännön vinkkejä ja luovia ideoita tämän tehtävän hoitamiseen viime hetkellä.

Koulukartiot, joilla on henkilökohtaiset nimet, auttavat oppilaita, jotka eivät tunne toisiaan hyvin, pääsemään lähemmäksi 

DIY -idea lapsille, joilla on nimi koulukartio

Korosta pakkausta!

Jos joudut lopettamaan koulukartion viime hetkellä, olet paineen alla. Yksi tapa päästä tästä tilanteesta olisi luottaa erityisen alkuperäisen ja kauniin pakkauksen suunnitteluun. Tässä tapauksessa sisältö voi olla hieman yksinkertaisempi. Loppujen lopuksi koulukäpyjä voidaan pitää myös eräänlaisena koristeena.

Iloisilla väreillään ja muotoilullaan ne levittävät juhlatunnelmaa ja hyvää tunnelmaa. Täältä löydät yli 30 ideaa, jotka voit tehdä itse. Tässä artikkelissa on myös enemmän inspiraatiota teemoille ja suunnitteluvaihtoehdoille.

 Perhoset ja muut luontoaiheet ovat tyylikkäitä ja lapsiystävällisiä samanaikaisesti

DIY -ideoita - kuvioita - sisustusideoita - koulukartio

Suosittuja aiheita

Joistakin aiheista on tullut suosionsa vuoksi jo klassikko. Yksisarvinen, merenneito tai jalkapallokoulun kartiot ovat suosituimpia vaihtoehtoja. Mutta se ei varmasti ole tylsää! Koulun kartion koristeluaiheiden tulee ehdottomasti heijastaa lasten yksilöllisiä toiveita ja harrastuksia. Näin ilmentät upeasti omaa persoonallisuuttasi. Mutta etenkin kauniilla temaattisilla malleilla sinun pitäisi panostaa paljon koulun kartion täyttämiseen oikein. Muuten idea ei tule itsestään.

Yksisarvinen on klassikko koulukäpyjen suunnittelussa

Unicorn idea cuddly kangas koululaukku

Yksinkertainen sisältö helpottaa koulukartion täyttämistä

Kuten jo mainittiin, viime hetken koulukäyräideat tarvitsevat yksinkertaisempaa sisältöä. Makeiset, kuten suklaat ja keksit, ovat erittäin hyvä vinkki. Näiden täyttäminen on helpompaa, jos ne ovat pyöreitä tai soikeita. Tämä helpottaa koulun kartion täyttämistä tasaisesti. Aina kun sinulla on tilaisuus, valitse makeisia, jotka on valmistettu terveellisistä ainesosista ja joissa on vähän sokeria. Kotitekoiset evästeet, jotka on valmistettu täysjyvätuotteista tai muista terveellisistä jauhoista, tai tumma vegaaninen suklaa, jossa on terveellisiä sokerin korvikkeita, ovat kaksi monista mahdollisista terveellisistä vaihtoehdoista. Tällä tavoin muut vanhemmat eivät todennäköisesti ole vihaisia ​​sinulle, jos heidän lapsensa saavat liikaa lahjapussin sisällöstä!

Jääkuningatar – loistava inspiraatio myös koulukäpyille

Jäädytetty DIY -idea koulukartio

Oikea koko viime hetken koulukartioon

Makeisia ja maukkaita ruokia suurina määrinä!

Koulujen kartioiden koon suhteen kannattaa aloittaa sisällöstä. Jos täytät tämän karkilla, se on mukautettava herkkumäärään.

Yksi, erityisen mielenkiintoinen kohde

Jos valitset sisällöksi yhden, mutta erityisen mielenkiintoisen kohteen, sinun on mukautettava koulukartio sen muotoon ja kokoon. Suuremmat lelut, jalkapallot ja pehmolelut ovat erityisen hyödyllisiä viime hetken kouluille. Yksi kappale riittää, ja tällaisten esineiden purkaminen on aina emotionaalista ja tehokasta.

Voit myös tehdä upeita koulukartioita itse viime hetkellä

Tee ideoita itse - kauniita koulukartioita

Muita hienoja viime hetken ideoita

Voit myös täyttää koulukartion monilla muilla esineillä. Suosittuja ideoita ovat väriliidut, urheiluvälineet, kuten hyppynaru tai pallot, juomapullot, mielenkiintoiset lounaslaatikot. Hyödyllisiä artikkeleita, kuten lompakot tai käytännölliset niskataskut, myös viivaimet ja kaikki muu, mitä saatat tarvita myöhemmin kouluelämässä, ovat muita vaihtoehtoja. Voit tietysti myös koota sekoituksen eri kohteista.

Koululaiset tekevät ensimmäisen koulupäivän erityisen onnelliseksi

Koulukartio - merenneito -DIY -ideoita

Kuinka raskas koulu voi olla?

Kuinka raskas koulusi kartion pitäisi olla? Toisaalta se riippuu varmasti siitä, kuinka kauan lapsen on kuljettava niitä. On myös käytännön kysymys materiaalista. Voisit tehdä kankaasta valmistetun koululaukun paljon täyteläisemmäksi. Paperista valmistetut voivat räjähtää nopeammin. Haluatko varmasti pelastaa itsesi ja lapsesi tästä epämiellyttävästä kokemuksesta? Loppujen lopuksi olet panostanut paljon valmistautumiseen!

Pandakarhu on myös ihana motiivi koulukartioon 

Koululaukku DIY -idea tehdä oma koululaukku

Vältä teräviä ja hauraita esineitä

Jos täytät koululaukun, voit antaa mielikuvituksesi lentää. Pysy käytännöllisenä! Erityisesti viime hetken DIY -projekteissa sinulla on taipumus unohtaa tärkeitä asioita. Terävät ja hauraat esineet voivat olla vaarallisia. Ne voivat satuttaa sinua ja muita lapsia. Parempi olla tekemättä!

Hienoa kangasta ja värillistä paperia voitaisiin käyttää myös koulukartion suunnitteluun

Koulukartion Einhirn -ideoita - DIY -ideoita itse

Säilytti koulun kartion muodon

Makeisia ja suklaata voi riittää koulun kartioiden muodon saamiseen. Niiden muotoilu olisi myös vaikeampaa, jos ne olisi tehty todella vahvasta pahvista. Kaikissa muissa tapauksissa tarvitset verhoilua varten paperia tai kangasta. Sinun tulisi jakaa ne valitun pääsisällön ympärille siten, että pussi täytetään riittävästi ja tasaisesti. Vinkki: Käytä täytettä värillisellä paperilla tai värillisellä kankaalla. Se on vain hauskempaa purkaa!

Katso nyt ideoitamme koulukartioihin!

DIY -ohjeet kotitekoisille kouluille

Jos keksit upean suunnittelun koulukartioon, sisältö voi olla hieman yksinkertaisempaa 

Koulun kartion veistoksellinen DIY -idea

Tärkeitä elämänkysymyksiä ja motteja tulee yhtä usein esille koulun käpyissä

Tee koulukartion ideoita itse

Maalauskynät ja lyijykynät ovat loistava idea koulukäpyjen täyttämiseen

Upeita kyniä, joissa on meriteemakoulun kartio

On parasta valita koulun kartiolle aihe, joka vastaa lasten harrastuksia

loistava DIY -idea paperikoulun kartiosta

Tämän kaltaiset valtavat koulukävyt ovat erityisen tehokkaita

Upea muotoilu DIY -ideoita koulukartio

Ehkä lapsi pitää taivaankappaleita jännittävinä?

Hieno idea koulun kartiolle

Ylellinen koulukartion muotoiluidea, jonka voit tehdä myös itse

Erilaisia ​​hyviä ideoita - koulukartio