Lahjan valitseminen uudelle äidille – katsaus joihinkin käytännön ideoihin

Äidiksi tuleminen on epäitsekäs, uuvuttava ja erittäin palkitseva hetki naisen elämässä. Siksi uskomme, että uudet äidit ansaitsevat erityisen lahjan. Voit varmasti antaa lahjaksi tavallisen puvun tai ruokalapun. Parhaat lahjat uusille äideille ovat kuitenkin huolellisesti suunniteltuja, kauniisti käärittyjä ja erittäin käytännöllisiä. Tällä tavalla voit auttaa äitiä siirtymään tähän uuteen elämänvaiheeseen. Joten kun valitset lahjan uudelle äidille, ota huomioon seuraavat lahjaideat …

Juhli uutta elämää!

Lahja uuden äidin vauvan suihkujuhliin

Mitä uusi äiti tarvitsee?

Lahja uuden äidin sohvalle äidille ja vauvalle

Lahja uudelle äidille – triviaa ja ideoita

Synnytys on erittäin jännittävä tapahtuma jokaiselle naiselle ja hänen perheelleen. Tietysti äiti saa paljon lahjoja vastasyntyneelle vauvalleen, kuten söpöjä vauvanvaatteita, tutteja jne. Mutta usein parhaat lahjat uusille äideille ovat niitä, jotka ovat vain heille eikä lapselle.

Käytännöllisiä lahjaideoita uusille äideille

Lahjaideoita uusille äideille

Erityinen lahja uudelle äidille on loistava tapa juhlia ja hemmotella häntä. Se on myös muistutus siitä, että itsestä huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin vastasyntyneen lapsen hoitaminen. Ei totta?

Jos sinulla ei ole ideoita siitä, miten miellyttää parasta äitiäsi tullut ystävääsi, meillä on muutamia ehdotuksia alla. Pidä siitä kiinni ja löydä uutta inspiraatiota!

Uudet äidit ansaitsevat juhlia

Lahja uuden äidin kosmetiikkatuotteille

Juhlistaaksesi parasta ystävääsi äitinä, saatat haluta antaa hänelle erityisen lahjan, joka on harkittu, hyödyllinen ja hauska. Seuraavien ideoiden pitäisi auttaa sinua tässä …

Lahjapakkaus uusille vanhemmille

Lahja uusille äideille mukit vanhemmille

Valmis lastentarha lahjaksi uudelle äidille

Pian syntymän jälkeen paras ystäväsi uskoi sinulle, että hän ja hänen miehensä eivät olleet lopettaneet vastasyntyneensä päiväkotia. Pinnasänky ja hoitopöytä ovat jo olemassa, mutta huone on edelleen melko paljas ja vaatii enemmän työtä, etenkin seinillä. Joten yllätä heidät söpöllä seinämaalauksella, joka sopii lastenhuoneen aiheeseen.

Lastenhuoneen seinäkoriste

Lahja uuden äidin kädenjäljelle

Esimerkiksi söpö eläin -aihe tai kuva kauniilla kukilla tai värikkäillä autoilla sopisi hyvin lastenhuoneeseen. Tarjoa apua huoneen asentamisessa. Esimerkiksi, kun ripustat matkapuhelimen pinnasängyn päälle, taitat rompeja ja laitat ne lipastoon, järjestät vaipat ja märkäpyyhkeet ja täytät korit pienillä pulloilla vauvan shampoolla ja vaippaihottumavoiteella.

Keurig -kahvinkeitin

Sinä ja paras ystäväsi olette jutelleet kahvikupin ääressä satoja tunteja. Ja tiedät, että hän rakastaa hyvää kupillista kahvia. Jotta hänen ensimmäisten kuukausien unenpuute – ja sen jälkeen – olisi mahdollisimman helppoa, voit harkita yhtä Keurig -kahvinkeitin antaa. Kun hän pitää vauvaa, kuuman veden kaataminen suodattimen päälle tai kahvinkeittimen käyttö voi olla vaikeaa ja jopa vaarallista.

Nauti kuppi kahvia rauhassa

Lahja äidille uudella kahvinkeittimellä

Uudella Keurig-kahvinkeittimellä hänen tarvitsee vain kytkeä kone päälle, odottaa sen lämpenemistä, asettaa valitsemansa K-kuppi koneeseen ja paina kahvinvalmistuspainiketta. Muutaman minuutin sisällä nuori äiti juo juuri valmistetun kahvikupin pitäen vauvaa kädessään. Jos hän imettää, hän voi mieluummin käyttää kofeiinitonta kahvia ainakin silloin, kun hän on juuri aloittamassa. Joten anna hänelle myös pari pakkausta K -kuppeja – jotkut tavalliset ja jotkut kofeiinittomat.

Arvokkaita hetkiä

Lahja kahvia juovalle äidille

Todella mukava viltti

Kuka sanoo, että vain vauvat tarvitsevat mukavan peiton? Ystäväsi viettää paljon aikaa ruokkiessaan vauvaa, pitää häntä kädessään, lukea hänelle ja halata hänen kanssaan sohvalla tai keinutuolissa. Siksi hän varmasti rakastaa ja arvostaa omaa kodikasta peittoaan. Esimerkiksi 100 -prosenttisesti luomupuuvillasta valmistettu huopa on erittäin hyvä valinta. Viileinä päivinä – tai jos hän haluaa nukkua nopeasti sohvalla, kun vastasyntynyt nukkuu lähellä – huopa on myös erittäin kätevä.

Tee olosi mukavaksi!

Lahjaideoita uusille äideille pörröinen viltti

Illallinen ja lastenhoito

Paras ystäväsi voi olla tällä hetkellä “voin tehdä mitä tahansa” -tilassa. Kuitenkin muutaman viikon kuluttua hänen asenteensa voi muuttua ja hän saattaa olla enemmän kuin halukas saamaan jonkun pitämään vastasyntynyttä jonkin aikaa. Loppujen lopuksi hän ansaitsee suihkun, joka kestää yli kaksi minuuttia. Hyvänä eleenä voit antaa hänelle itse tehdyn lahjakortin, jossa lupaat auttaa häntä vauvan kanssa, kun hän on valmis, ja ostaa hänelle valitsemasi herkullisen aterian.

Voit myös itse tehdä lahjakortin tyttöystävällesi

Tee itse lahja uudelle äidille

Tärkeintä on, että lahja uudelle äidille tulee sydämestäsi. Sitten äiti, vauva ja sinäkin olet onnellinen. Juhli uutta elämää ja hemmottele äskettäin äidiksi tultua naista!

Jokainen lahja uudelle äidille on arvokas

Lahja uuden äidin lahjakortille

Lahjaideoita uusille äideille

Lahja uuden äidin kirjan silmämaskille Lahja uuden äidin lahjapakkaukselle

Lahja uuden äidin purkilleLahja uudelle äidille Lahja uuden äitimukin kahvinkeittimelle Lahja uudelle äidille, mikä tarvitsee uutta äitiä Lahjaideoita uudelle äidille Lahjaideoita äideille ja vauvoille


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80