Suunnittele vauvan ketju yksilöllisesti ja löydä vielä enemmän lahjaideoita

Täällä voit kirjailla vauvanvaatteita ja tehdä vauvan ketjuja 

Alusta alkaen “Zwergenhuusin” tarina muistuttaa lasten satua. Sveitsiläisen vauvakäsityökaupan perustaja Séverine Engesser aikoi alun perin ansaita vain vähän ylimääräistä ollessaan äiti. Aluksi hän vain myi käytettyjä vauvanvaatteita verkossa, kun hän sai uuden idean itse tehdyistä tutti-ketjuista, jotka hän rakkaudella toteutti pian sen jälkeen. Nuori perustaja oli yllättynyt siitä, kuinka paljon kiinnostusta voi olla itse tehty vauvaketju. Hän lähetti henkilökohtaisesti 3-5 pakettia päivässä muille äideille, kunnes hänelle tuli selväksi, että hänen asiakkaansa olivat pääasiassa kiinnostuneita käsityömateriaaleista ja henkilökohtaisista lahjaideoista.

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita 5

Liiketoimintakonsepti harkittiin huolella ja verkkokauppa rakennettiin uudelleen. Vuotta myöhemmin “Zwergenhuus” avasi verkkoporttinsa  www.zwergehuus.ch ja toivotti tervetulleeksi paljon enemmän ihmisiä, jotka rakastavat käsitöitä ja etsivät yksilöllistä ilmaisua!

Tänään löydät laajan valikoiman suosittuja käsityömateriaaleja ja lähes kaikkea vauvan lahjoihin liittyvää Séverine -verkkosivustolta.

Värikkäiden helmien, johtojen, klipsien, mutta myös vauvanpyyhkeiden, pehmolelujen ja yksilöllisesti brodeerattujen vauvanvaatteiden avulla saat paljon inspiraatiota käsitöihin tai lahjoihin rauhassa ja hiljaisuudessa.

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita 1

Voit selvittää, mikä lahja on sopiva ja sopiva vastasyntyneelle lapselle tai pienelle vauvalle, paitsi verkkokaupasta, myös liitteenä olevasta ja hyvin pidetystä vauvablogista. Tulet hämmästymään siitä, kuinka monet pienet yksityiskohdat, jotka muodostavat täydellisen lahjan ja ehkä jopa määrittävät tulevan ihmisen elämän, ovat yksinkertaisesti paenneet sinua. Uppoudu pienimpien maailmaan ja ihastu rakkaudella valittuun suloisuuteen. Onnellisuutta ei mitata aineellisilla asioilla, mutta sinulla ei ole aavistustakaan onnen tunteista tai positiivisista muistoista, jotka hammaspyörä tai tarttuva auto voi jättää jälkeensä.

Tue lapsesi luonteen ja persoonallisuuden kehittymistä ja seuraa pientä ihmistä kaikissa hänen kehitysvaiheissaan sopivilla apuvälineillä.

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita7

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita6

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita 4

vauvan ketjun käsityömateriaalien leikkausideoita 2


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80