Valmista kumikarhuja itse – jouluherkkuja ja paljon muuta

Muutaman päivän päästä juhlimme vuoden kauneinta festivaalia ja monet perheet leipovat jo herkullisen aromaattisia keksejä. Paljon joulun aikaan liittyy herkulliseen ruokaan ja tietysti kilojen väistämättömään nousuun. Ei ole epäilystäkään siitä, että suuria juhlia tulisi juhlia sen mukaisesti, mutta mitä teemme Hüftgoldille jälkikäteen? Joissakin aiemmissa artikkeleissa olemme raportoineet makeista resepteistä, jotka ovat täysin sokerittomia. Tänään etsimme enemmän terveellisiä ehdotuksia, koska mikään ei ole miellyttävämpää ja kauniimpaa kuin herkkujen valmistaminen ystävien ja perheen kanssa. Ja koska haluat saada ja kokeilla kaikkea jouluna, ajattelimme vain seuraavaa. Voimmeko myös tehdä kumikarhuja itse? Ja onko kumikarhuilla terveellinen puoli? Vastaus on: Kyllä, niitä on ja haluamme löytää ja kehittää niitä.

Kumikarhujen tekeminen itse on helppoa ja terveellistä

tee kumikarhuja itse

Miksi tehdä kumikarhuja itse ja olla ostamatta niitä?

Toinen ei sulje toista pois, mutta jos haluat tehdä rakkaat kumikarhut itse, voit myös itse päättää, mistä ne tehdään. Voit myös tehdä kokonaisen värikkään pussin itse ja käyttää monia muotoja ja värejä. Vaikka kuuluisat brändit lupaavat meille “tehdä lapset onnellisiksi”, et todellakaan koskaan tiedä varmasti, ovatko tuotteet riittävän hyviä meille ja varsinkin lapsille..

Kirkkaat värit houkuttelevat erityisesti pieniä. Kuinka moni vanhempi voi vastustaa kysymystä “Voinko saada jotain makeaa?” Ja kuinka korkea sokeripitoisuus vaikuttaa hampaiden terveyteen?

Voit saada erilaisia ​​muotoja ja värejä vain kolmesta ainesosasta

Tee kumimaiset karhut itse agar -agarilla

Gummy -karhut voidaan valmistaa upeasti ilman sokeria ja kirkkaat värit voidaan saavuttaa myös luonnollisella tavalla. Tarjoamme parhaan tietomme, jotta sinä vanhempina voit tehdä lapsistasi todella onnellisia. Yksinkertaisella reseptillä voit luoda kymmeniä värikkäitä muunnelmia käyttämällä mitä tahansa haluamaasi muotoa.

Tee kumikarhuja itse ja anna ne jouluksi – se on hieno asia

kotitekoiset kumimaiset reseptit joulukarkit

Kumikarhun resepti

Jos haluat tehdä kumikarhuja itse, tarvitset vain seuraavat kolme ainesosaa.

Joulukeksejä, joissa on kumimainen maku – kaikki unelmat toteutuvat jouluna!

Tee kumikarhuista joulutähti

kolme ainesosaa:

hedelmämehu,

Sokeri ja

gelatiini.

Silikonimuotissa saat kumimaisia ​​karhuja aivan kuten alkuperäinen

Tee kumikarhut itsellesi terveellinen resepti

Valitset hedelmämehun värin ja oman maun mukaan. Kaikki rakastavat omenamehua. Kirsikka ja appelsiinimehu tuottavat hedelmäisiä tuloksia vastaavissa väreissä. Voit myös käyttää laimennettuja hedelmäsoseita, jotka keität gelatiinin kanssa.

Gelatiini, agar -agar tai pektiini tekevät massasta halutun kiinteän

Tee kumikarhuja itse

Sokerin sijasta voit käyttää agaavimehua, hunajaa tai jotain muuta, joka korvaa sokerin. Olemme kirjoittaneet muutaman kerran sokerin vaihtoehdoista, mutta sen toistaminen ei vahingoita ketään: Valkoisen sokerin sijaan voit käyttää esimerkiksi sokerijuurikassiirappia. Se on uskomattoman söpö ja värittää kumimaiset karhut hyvin tummiksi. Kookoskukkasokeri on hyvä, mutta hieman liian kallis vaihtoehto. Voit myös saada hyviä tuloksia hunajalla tai vaahterasiirapilla.

Kumikarhujen terveellinen ainesosa on hedelmämehu

Ohjeet kumikarhujen tekemiseen itse

Gelatiinia tulee sekoittaa jatkuvasti kypsennyksen aikana

Gummy bear tekee itse hedelmäkumeja

Gelatiinin vihannesten korvike tunnetaan agar -agarina. Jauhetta käytetään samalla tavalla kuin gelatiinia. Viime vuosina on kuitenkin ollut suuntaus kohti gelatiinittomia makeisia. Kiinteä sakeus saadaan tärkkelyksestä tai pektiinistä.

Lisävinkki: Jos käytät gelatiinia, valitse kollageeniproteiini. Sen on oltava ympäristöystävällistä ja sen on oltava GMO- ja gluteeniton.

Ja nyt opimme vihdoin kuinka resepti toteutetaan!

Kaatamisen sijaan voit myös leikata karkit pois

Tee kumimaiset karhut punaisiksi

Perusmuodot maistuvat myös hyviltä ja voidaan rullata esimerkiksi kookospähkinässä

Tee kumimaiset karhut itse kookospähkinällä

Tee itse viinikumeja ja hedelmäkumeja – iloa nuorille ja vanhoille

On oikein! Ennen niitä kutsuttiin täsmälleen, ja nyt kun selaamme reseptejä, havaitsemme yllättäen, että nimet ovat oikein!

Puhdistetut viinikumit ruusun tai samppanjan kera – makeinen aikuisille

Tee oma kumimainen resepti

Ensimmäinen reseptiehdotus on tarkoitettu Rosè -viinin kumit. Ne ovat niin herkullisia ja valmistetaan täysin ilman gelatiinia. Toisin sanoen nämä ovat puhtaasti vegaanisia viinikumeja. Tyylikkäille Rosè -viinikumeille tarvitsemme seuraavaa:

1 kuppi ruusuviiniä,

3/4 dl agave -mehua,

1 1/2 rkl agar -agar -jauhetta.

Gummy -karhut vihannesten kanssa? Kyllä, sekin maistuu fantastiselta

Tee kumikarhuja itse silikonimuotilla

Muotit, joissa haluat valmistaa viinikumia, tulee ensin laittaa pakastimeen hetkeksi.

Kuumenna viini kiehuvaksi ja sekoita se agave -mehun kanssa! (Jos käytät sokeria, sekoita molempia keskenään, kunnes sokeri on täysin liuennut) Lisää agar -agar -jauhe jatkuvasti sekoittaen! Anna kaiken kiehua uudelleen! Seoksen pitäisi kiehua noin 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Jatka sekoittamista. Ota kattila liedeltä ja anna viinikumin istua 2 minuuttia! Kaada haluamasi muodot ja laita ne takaisin pakastimeen. Mitä kauemmin ne ovat jääkaapissa, sitä kiinteämpi koostumus muuttuu. Säilytä jääkaapissa ja nauti muutama päivä myöhemmin!

Voit kaataa hedelmäisen massan tarjolle ja leikata haluamasi muodon ja koon

tee kumikarhuja itse

Porkkanoiden ja appelsiinien kanssa saat kirkkaan oranssin

Tee kumikarhuja itse appelsiinimehulla

Porkkanoista ja punajuurista valmistetut hedelmäkumit

Jos kiinnität aina huomiota ruokavaliosi monipuolisuuteen ja vitamiinipitoisiin ideoihin, arvostat varmasti seuraavaa reseptiä. Resepti on tehty täsmälleen kuten viinikumin resepti, vain ilman viiniä. Viinin sijaan tulee massaa, minkä vuoksi vihannekset kannattaa soseuttaa. Porkkanat ja punajuuret tuottavat raikkaan ja terveen värin. Jätämme lomakkeen sinulle. Jos et ole talvivihannesten mielialalla, voit valita minkä tahansa hedelmän tai vihanneksen kauden mukaan. Tietoja mausta ei voi kiistää.

Sitruunat ja limet tekevät kauniista keltaisista ja sietävät lisää makeutta

Gummy -karhut tekevät sitruunan maun itse

Voit korvata sokerin ksylitolilla tai kookoskukkasokerilla

Tee kumikarhuista erityisen suuria

Ole vapaa ja luova ja tee parhaasi!

Toivotamme menestystä ja herkullisia tuloksia!

Joulu ei voi vain maistua herkulliselta, vaan myös terveelliseltä

Tee oma karhun resepti jouluksi

tee kumikarhuja itse