Yrityslahjoja ja mitä etsiä valittaessa

Yrityslahjat ovat tärkeä työkalu markkinointiviestinnässä nykyaikaisille ja menestyville yrityksille. Ne annetaan yleensä erityistilaisuuksissa, kuten suurina juhlapäivinä (joulu, pääsiäinen, uudenvuodenaatto jne.), Kun uusi tuote tai palvelu lanseerataan, lehdistötilaisuuksissa tai kanta -asiakkaiden syntymäpäivinä. Yrityslahjat edistävät suhteita asiakkaisiin, liikekumppaneihin ja työntekijöihin. Ne lisäävät yrityksen mainetta ja parantavat työn tuottavuutta. Huonosti toteutettuja yrityslahjoja voidaan kuitenkin pitää hyödyttöminä, mutta jopa loukkauksina tai lahjuksina. Toimitusjohtajana on tärkeää, että käytät aikaa miettiäksesi, kuinka voit kiittää tärkeimpiä ihmisiä yrityksesi menestyksestä. Tämän päivän artikkelissa annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit välttää yleisimmät virheet helposti.

Yrityslahjat ja mitä etsiä lahjoja valittaessa toimivat

Yrityksen lahjojen tulee olla luovia ja harkittuja

Pääsyy, Yrityslahjoja Anteeksiantaminen on arvostusta ja kiitollisuutta liikesuhteista liikekumppaneidesi kanssa, asiakkaiden uskollisuudesta ja työntekijöidesi kovasta työstä. Joten sinun tulee lisätä yrityksesi logo tyylikkäästi ja hienovaraisesti. Älä kuitenkaan käytä mahdollisuutta mainostaa. Yrityslahjoja ei pidä rinnastaa lahjuksiin!

Yrityslahjojen tulisi olla käytännöllisiä

Kun valitset sopivia yrityslahjoja, varmista, että ne ovat käytännöllisiä vastaanottajalle. Kun liikekumppani, asiakas tai työntekijä käyttää lahjasi jokapäiväisessä elämässä, heillä on aina yrityksesi mielessä. Tapahtumasta ja liiketoiminta -alueestasi riippuen käytännön lahjoja voivat olla mielenkiintoiset toimistotarvikkeet, kuten järjestäjä, muistikirja tai kaunis työpöytäkalenteri. Mutta ne voivat ulottua kuvanauhoihin, kukkamaljakoihin ja muihin tyylikkäisiin kodin lisävarusteisiin.

Yrityslahjat ja mitä etsiä kosmeettisia lahjayrityksiä valittaessa

Yrityksen lahjat syötäväksi

Syötävät lahjat ovat edelleen monien vastaanottajien kiistattomia klassikoita ja suosikkeja. On kuitenkin otettava huomioon muutama asia. Yhä useammilla ihmisillä on erilaisia ​​mieltymyksiä, suvaitsemattomuutta tai ruokavaliota. Joten tässä tapauksessa sinun on tehtävä vähän etsivä työtä. Mutta jos valitset lahjan, joka vastaa täydellisesti vastaanottajasi mieltymyksiä, se osoittaa heti, kuinka tärkeä kyseinen henkilö on sinulle.

Jos et halua panostaa asiakkaiden profilointiin tai jos et tiedä tarkalleen, mistä vastaanottajasi pitää, valitse jokin universaali. Laadukas tumma suklaa, terve hedelmäkori, gourmet-tee tai kahvi ovat aina suosittuja. Vältä viiniä, samppanjaa ja muita alkoholijuomia, koska useimmat ihmiset haluavat valita nämä itse. Ellet tiedä tarkalleen, mitä vastaanottaja haluaa.

Yrityslahjoja ja mitä kannattaa ottaa huomioon valittaessa suklaata suklaalahjaksi

Yrityslahjojen tulee olla ympäristöystävällisiä

Nykyään yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa omaksuvat kestäviä elämäntapoja ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä jokapäiväisessä elämässään. Joten vastaanottajasi on melko hyvä mahdollisuus myös ympäristötietoinen ja harkitsee huolellisesti jokaista tuotevalintaa. Käytännöllisen, henkilökohtaisen ja samalla ympäristöystävällisen yrityslahjan valitseminen reilun kaupan sinetillä osoittaa, että maa ja luonto ovat yrityksellesi tärkeitä.

Älä tee kompromisseja laadusta

Kuten aiemmin mainittiin, yrityslahjat ovat yksi parhaista työkaluista liikesuhteiden vahvistamiseen. Lisäksi ne heijastavat myös yrityksesi imagoa. Siksi on tärkeää olla tinkimättä lahjojen laadusta. Yrityslahjojen ei pitäisi rikkoa pankkia, mutta niiden ei myöskään pitäisi näyttää halvalta.

Ole tietoinen kulttuurieroista

Jos yrityksesi tekee yhteistyötä eri maiden kumppaneiden tai asiakkaiden kanssa, on erittäin tärkeää ymmärtää heidän ainutlaatuiset lahjojen antamisen perinteet. Ilman tällaista tietoa voit vahingossa loukata vastaanottajaasi. Esimerkiksi Yhdysvalloissa on tiettyjä juridisia rajoituksia yrityslahjoille. Kiinassa lahjoja ei koskaan kääritä valkoiseen käärepaperiin, koska tämä väri liittyy kuolemaan ja suruun. Älä myöskään unohda, että tiettyjen kukkien takana voi olla negatiivinen symboliikka.

Yrityslahjat ja mitä etsiä punaisia ​​yrityslahjoja valittaessa

Onnittelukortti on osa yrityksen lahjaa

Yleensä lahjakortista ei saa puuttua kaunista onnittelukorttia. Jos kuitenkin haluat yrityksesi lahjojen olevan todella ikimuistoisia ja merkityksellisiä, käytä aikaa korttien merkitsemiseen itse. Kerro myös, kuinka paljon arvostat liikesuhdettasi ja miksi valitsit juuri heille lahjan. Vastaanottajat ovat varmasti vaikuttuneita.

Asiakasuskollisuus, liikesuhteet kumppaneihin ja työntekijöihin – yrityslahjat ovat välttämättömiä yrityksesi menestyksen kannalta. Vaikka valintasi vaatii vakavaa pohdintaa tai harkintaa, tulokset tuovat suuria voittoja.

Yrityslahjat ja mitä etsiä, kun valitset yrityksen lahjakorin