Pidät tästä kostuttimen testistä

Suosikkimme ilmankostutuskokeessa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, miksi ihmiset haluavat viettää niin paljon aikaa museossa, messuilla tai verovapaissa kaupoissa? Sen lisäksi, että näyttelyt vaativat huomiomme monissa tapauksissa, on myös muita tekijöitä, jotka saavat meidät viipymään näissä paikoissa pitkään. Yksi niistä on optimoidut sisäilmasto -olosuhteet, jotka pätevät asiantuntijat mahdollistavat erityisten ilmankostutuslaitteiden avulla. Tiesitkö, että hyvinvointisi osoittaa korkeimmat arvot kosteudessa 50% – 60%?

Mikä oikeastaan ​​osoittaa kostuttimen testin?

ilmankostutin testi sisäilman ilman kostutus yksityiskäyttöön verovapaa

Olet varmasti huomannut, kuinka houkutteleva herkkä ihosi tulee yhtäkkiä talvella? Yksi syy tähän on kuiva lämmitysilma, jota tuskin voidaan välttää toimistossa tai kotona kylmänä vuodenaikana. Onneksi nykyään kaikkiin ongelmiin löytyy ratkaisu.

Voit lopettaa kuivan ilman, ja meillä on oikea osoite valmiina. Monien yritysten joukosta, jotka menestyvät hyvin ilmankuivaimen ja ilmankostuttimen testissä, olemme valinneet sinulle sellaisen, joka toimii Saksassa ja on luotettavuuden ja tehokkuuden puolesta yli 85 vuotta.

Kondenssivesi ja muotti ovat nyt loppuneet

kostutin testihuone ilmasto ilma kostutus yksityiskäyttöön kondensoitu ilma

Vuonna 1928 perustettu Brune -yritys on erikoistunut huoneilman kosteudenpoistoon ja kostuttamiseen. Yritys, joka on jo laajentunut Sveitsissä ja Yhdysvalloissa, mainostaa korkeaa laatua, alan osaamista ja yksilöllisiä ja alkuperäisiä, asiakaslähtöisiä sisäilmastoratkaisuja.

Monia laitteita käytetään teollisuudessa, gastronomiassa ja myös kaikissa varastoissa, jotka toimivat määräysten mukaisesti. Siitä huolimatta yksityinen käyttö lisääntyy jatkuvasti.

Sikareiden säilyttämiseksi tiettyjen huoneen ilmasto -olosuhteiden on täytyttävä 

kostutin testihuone ilmasto ilma kostutus yksityiskäyttöön sikarikaappi humidori

Yritys Brune on edelleen kiireinen laitteiden myynnin ja asiakasneuvonnan kanssa. Kuuleminen olisi kaikissa tapauksissa mahdollista puhelimitse, henkilökohtaisesti, mutta myös multimediamuodossa yrityksen verkkosivuilla kotonasi.

Lämpötilalla ja kosteudella on tärkeä rooli kaikessa tietotekniikassa 

ilmankostutin testi sisäilman ilman kostutus yksityiskäyttöön tarkoitettu palvelin

Lopuksi, mutta viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, joitakin hyödyllisiä tietoja sikarikauppiaille: Brunesta voit myös ostaa erikoissikarikaappeja, joita kutsutaan humidoreiksi, ja tutustua alan uusimpiin standardeihin.

Vieraile Brune -verkkosivustolla tänään ja löydä sinulle paras sisäilmastoratkaisu yrityksen laajasta valikoimasta!

Varsinkin leireillä on noudatettava sääntöjä 

ilmankostutin testihuone ilmasto ilma kostutus yksityiskäyttöön sikarikaappi

Miellyttävä harrastus paitsi valikoiman vuoksi 

kostutin testi sisäilman kostutusmuseo

Ammattimaisesti ja myös yksityiskäyttöön 

ilmankostutin

ilmankostutin 2