Alkuperäiset innovatiiviset lamppumallit Vertigo Birdin esittelemänä

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli erikoinen huimaus lintu

Alkuperäiset innovatiiviset lamppumallit Vertigo Birdin esittelemänä

Milano 2011: Slovenian valaistusbrändi Vertigo Bird esittelee uusia valaisimia suunnittelijoilta, kuten Mathias Hahn, Uli Budde ja A + A Cooren osana Tortona Design Weekiä Milanossa.

Jinn -lampun muotoilu kaasulampun muodossa

Alkuperäinen innovatiivinen lamppu on erikoisen valkoinen

Hahnin muotoilu, nimeltään Jinn, perustuu öljy- tai kaasulampun muotoon, kun taas Uli Budden ilmapallorakenne heijastaa valoa lautaselle, joka kasvaa sen lieriömäisestä pohjasta.

Keltainen Hippo -lamppu

alkuperäinen innovatiivinen lamppu, keltainen

A + A Coorenin Hippo -lamppua voidaan kääntää muuttamalla varjostimen asemaa magneettisessa alustassa.

Valkoinen design -lattiavalaisin

alkuperäiset innovatiiviset lamppumallit lattiavalaisimet

Cabinet Bestiarium -näyttely esittelee Ljubljana Studios Bevk Perovic Arhitektin ja graafisen suunnittelijan Luks Labin kehittämän uuden kokoelman puisissa häkeissä, joissa on leikatut kasvi- ja eläinkuviot.

Eksoottinen ympäristö – Makette

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli erikoinen kaappi bestiary

Asennus on esillä Opificio Hofissa Via Tortonassa 31. huhtikuuta – 17. huhtikuuta.

Seuraavat tiedot ovat Vertigo Birdiltä ja Bevk Perovic Arhitektilta:

alkuperäinen innovatiivinen lamppu muotoilee erikoista tietoa

Vertigo Bird, nuori slovenialainen valaisinbrändi, esittelee ylpeänä uuden valokokoelmansa Milanon huonekalumessujen aikana Opificion sisäpihalla osoitteessa Via Tortona 31, projektin otsikolla Cabinet Bestiarium. Cabin Bestiarium -projektin suunnitteli Bevk Perovic Arhitekti yhteistyössä graafisen suunnittelijan Luks Labin kanssa, molemmat Ljubljanasta..

Näyttely kokoelmasta

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli erikoinen kokoelma

Uusi Vertigo-kokoelma, sisältäen joitain aiempien kausien esineitä, lukitaan neljään linnunhäkin kaltaiseen esineeseen ja ottaa haltuunsa pienen huoneen Via Tortona 31 Opificio -pihalla.

Suunnittelija pöytävalaisimet – näyttely

alkuperäinen innovatiivinen lamppu suunnittelee erikoisia pöytävalaisimia

Luonnonmuseon dioraamojen innoittamana jokainen puinen ‘linnunhäkki’ kaappi esittelee sarjan valaisimia viidakon kaltaisessa ympäristössä, erityisesti Luks-laboratoriota varten suunnitellun linnun huimauskimeerin luonnollisessa ympäristössä.

Kaksi pöytälamppua, jotka muistuttavat meitä kaasulampuista

Alkuperäinen innovatiivinen lamppu on oudon eksoottinen

Tämän vuoden messujen aikana esitellyt uudet valot sisältävät myös kansainvälisen suunnittelijaryhmän ehdotuksia – Mathias Hahn (Jinn -pöytävalaisimet), A + A Cooren (Hippo – kokoelma lattia-, pöytä-, seinä- ja riippuvalaisimia), Ulli Budde (Ilmapallo) , pöytä- ja seinävalaisimet) ja Bevk Perovic Arhitekti (bikinikattovalaisimet), sekä uusia tuotteita Naked Vertigo -mallistosta, joka on Smoke Detektorsin kehittämä “anonimous” -valo. Myös joitain “vanhoja” aiemmista kokoelmista on esitetty, jotka täydentävät kaapin bestiary -asetusta.

Lattia- ja pöytävalaisimet

alkuperäiset innovatiiviset valaisimet mustavalkoisena

Jinn

Jinn on lattia- ja pöytävalaisin, joka perustuu ajatukseen luoda uudelleen tulkinta klassisesta koristevalaisimesta, joka sisältää kannan ja varjostimen. Toisin kuin perinteinen keskusrakenne, jossa on varjo ja valonlähde, Jinn purkaa tämän typologian poistamalla rungon. Metallinen sävy on tuettu lasilla, joka on kiinnitetty pohjan yläosaan. Itse valonlähde on järjestetty pohjaan siten, että lampun valo heijastaa varjoja ja loistaa lasin läpi. Öljy- tai kaasulamput muistuttavat himmennyksen säätimen ja piirin lampun pohjassa. Kun pyörä on sivulla, valon voimakkuutta voidaan säätää erittäin intuitiivisella tavalla.

Ilmapallo on muotonsa ansiosta elementtejä, jotka muistuttavat tyypillisiä antiikkiöljylamppuja ja kynttilänjalkoja, joissa on heijastin liekin takana

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli erikoinen kaapin metalli

ilmapallo

Ilmapallo on muotonsa ansiosta elementtejä, jotka muistuttavat tyypillisiä antiikkiöljylamppuja ja kynttilänjalkoja, joissa on heijastin liekin takana, ja ne on sijoitettu siten, että ne heijastavat ja ohjaavat valoa. Lisäksi luonnollinen tapahtuma (luulemme usein, että kuu on valonlähde esimerkiksi tulen ja auringon vieressä, vaikka se on vain heijastunut valo auringosta) antoi lisästimulaation työskennellä ajatuksen kanssa LED -valonlähde sijaitsee lampun lieriömäisen pohjan sisällä. Valo loistaa ylöspäin ja valaisee jälleen heijastinta, joka on suunnattu eteen ja heijastaa hajanaista hehkua. Se on saatavana pöytä- ja seinäversioina.

Sopii toimistoon ja työpöydälle

innovatiivinen lamppu suunnittelee erikoisen pöytävalaisimen

Yksinkertaisuutensa ja kuvaannollisen luonteensa vuoksi lamppu jättää pienen yhdistystilan ja menee suureen mielikuvitustilaan – onko se ilmassa leijuva ilmapallo, pieni hehkuva aurinko vai ylisuuri hehkulamppu?

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli-erikoinen rakenne

VIRTAHEPO

Onnellinen kuin virtahevon pää ja leikkisä kuin magneetti, Hippo ei ole koskaan täsmälleen samassa asennossa kuin mikään muu luonnossa. Hippo on sarja lamppuja, jotka on asennettu magneettiseen karaan. Pyöristetty lasitilavuus heijastavalla metallikupilla pysyy vakaana magnetismin vetovoiman ansiosta.

Innovatiiviset teolliset lattiavalaisimet

teollinen innovatiivinen lamppu muotoilee erikoisen rakenteen

Hippo on ainutlaatuinen, ystävällinen, runollinen ja täynnä persoonallisuutta, ja sillä on rajattomat mahdollisuudet sisustamiseen. Helppo asentaa ja vaihtaa käyttäjän toimesta, se on veistoksellinen ja moderni läsnäolo pehmeällä ja kodikkaalla hajavalollaan.

Se on saatavana katto-, ripustus-, seinä-, pöytä- ja lattiavalaisimina

alkuperäinen innovatiivinen lamppumalli erikoinen muotoilu