Alkuperäiset valoprojektorit suunnittelija Mathieu Lehanneurilta

alkuperäiset valoprojektorit suunnittelevat puun houkuttelevasti

Alkuperäiset valoprojektorit suunnittelija Mathieu Lehanneurilta

Tämän kattobaarin, joka on myös yökerho Pariisissa, asennuksen kevyistä projektoreista ja kaapeleista, jotka riippuvat puiden oksista, on suunnitellut suunnittelija Mathieu Lehanneur.

Mathieu-Lehanneurin sähkö

alkuperäinen valoprojektori design puu houkutteleva satu

Electriciksi kutsuttu paikka sisältää äänieristetyt musiikkihuoneet, ulkoterassin ja tanssilattian, josta on näkymät kaupungin horisonttiin.

 alkuperäinen valoprojektori suunnittelu puupalkin sisustus

Mathieu Lehanneur suunnitteli sisätilojen yhteistyössä arkkitehti Ana Moussinetin kanssa ja lisäsi jaetut tasot eri vyöhykkeiden määrittelemiseksi.

 Päivän aikana puunrungon näköiset sohvat ja jakkarat voidaan levittää koko alueelle istuinalueen muodostamiseksialkuperäiset valoprojektorit suunnittelevat puupalkkilaitteita

 Yöllä nämä ovat sivussa ja tilalle avautuu tanssilattia, jossa on hieno DJ -koppi.

 alkuperäiset valoprojektorit suunnittelevat puupalkin valaistusta

Viistetyt ikkunat ja diagonaalipaneelit määräävät osien seinien luonteen. Loput voivat toimia näyttöinä valo- ja videoprojisointeille.

Suuresta trompe l’œil -ikkunasta on näkymät kaupunkiin, jota ympäröivät LED -valonsäteet. Tämä on ainutlaatuinen, kertaluonteinen ja erittäin alkuperäinen viittaus uuteen Versaillesyn.

 Hupaisa valoprojektorin muotoilualkuperäiset valoprojektorit suunnittelevat puun houkuttelevasti

Mathieu Lehanneur perusti teollisen suunnittelun studionsa vuonna 2001. Hän suunnitteli myös romaanisen kirkon remontoinnin Ranskassa ja toimiston, jossa oli paperista tehtyjä luolia.

 Juomabaarialkuperäinen valo projektorit suunnittelu puu houkutteleva vaiheessa

Tässä on lisätietoja suunnittelutiimistä:

“Jos Alicia Wonderlandista olisi ollut rock -musiikin fani, tämä olisi paikka, jossa hän viettäisi öitä ja päiviä …”, tiivisti Mathieu Lehanneur. Electric, Pariisin uusi kulttuurialusta, on tapahtuma itsessään. Se sisältää 1000 neliömetrin kattohuoneiston, jossa suunnittelija Sound loi katoksia, jotka kelluvat maan ja taivaan välillä. Nämä ovat monumentaalisia sähköverkkorakenteita, jotka pyrkivät ylöspäin kuin pimeät puut. “

Upea ulkoasu ja kalusteet modernilla tyylillä alkuperäinen valoprojektori suunnittelu puu houkutteleva ikkunan suunnittelu

Vaikuttava päivällä, maaginen yöllä, Electric on paikka, joka ei koskaan nuku. Electriciä voidaan kuvata äänieristetyistä moduuleista koostuvaksi loungeksi ja 80 neliömetrin terassiksi. Tämä on suuri huone, jossa on ohjauspaneeli, jonka tanssihuoneesta on tuntemattomat näkymät Pariisiin. Tästä tuleva perspektiivi tulkitsee Ringstrassen liikkuvana graafisena etualalla Eiffel -tornin metalliverkonäkymän edessä.

Suuri tyhjä tila, jossa projektorin suunnittelu esitetään

alkuperäinen valoprojektorien suunnittelu puupalkin sisustusnäyttely

Lehanneur ja Ana Moussinet ovat suunnitelleet huoneen, joka on päiväsaikaan päiväsaikaan ravintola ja klubin tai loungen illasta aamuun, mutta myös huoneen, joka voidaan muuntaa erilaisiin vaihtoehtoihin eri videoprojisioiden ja äärettömien pohjapiirrosten avulla.

Visuaalinen illuusio – seinän suunnittelu

alkuperäinen valoprojektori suunnittelu puu houkutteleva seinäsuunnittelu

alkuperäinen-valo-projektorit-design-tree-bar-sisustus-puun kanto

We Love Art, Kavinski ja Ducesse ovat jo valinneet Electricin uusille albumeilleen… Lisäksi levitetään huhuja, että heillä on suuri ulkoilma

 Puistoon rakennetaan uima -allas.

alkuperäinen-valo-projektorit-design-puu-houkutteleva-seinäpeite

Johdon erittäin luovien vaatimusten seurauksena monet kuraattori John Michael Ramirezin valitsemista taiteilijoista osallistuvat paikan kulttuuriseen perustamiseen. Suur -Pariisi on vihdoin löytänyt painopisteen

 alkuperäinen valoprojektorien suunnittelu puupalkin esitys alkuperäinen valo projektorit design puu houkutteleva puu