Chiarodì -posliini -riippuvalaisin – Metal Luxin ylimitoitettu luomus

metalli luxin posliini -riippuvalaisin musta ja kulta

Chiarodì -posliini -riippuvalaisin Metal Luxilta

Tänään esittelemme sinulle tämän Metal Luxin tyylikkään, korkealaatuisen posliini-riippuvalaisimen, joka vakuuttaa tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Chiarodì -riippuvalaisin valmistettiin kahdessa pääversiossa – kiillotetulla, värillisellä pinnalla ja metallikerroksella, jolla oli lievä ikääntyminen.

Ylisuuri lamppu on niin monipuolinen, että se mukautuu täydellisesti jokaiseen sisustukseen ja jokaiseen makuun. Voit käyttää intohimoista punaista olohuoneessa tai keittiössä ja valita makuuhuoneeseen posliini -riippuvalaisin kiillotetulla kuparilla. Musta tai valkoinen väri sopii hyvin myös kotitoimistoosi tai kauppaasi. Miksei myös kultaa tai hopeaa?

Pidätkö mieluummin hopeasta ja nuhjuisesta tyylikkäästä?

Ylisuuri posliini riippuvalaisin hopeaa

Chiarodì -posliini -riippuvalaisin on saatavana kahdessa koossa – halkaisijaltaan 60 ja 90 cm. Käytössäsi on yhteensä kuusi kopiota. Metallipinnoitteet ovat kultaa, hopeaa ja kuparia ja väripinnat ovat mustaa, valkoista ja punaista.

Sisäpuoli on valkoinen ja tyylikkäästi koristeltu kukkakoristeilla. Valon voimakkuus on täysin riittävä ja eliminoi muun valaistuksen käytön huoneessa.

Ainutlaatuisella, hienostuneella muotoilullaan tämä posliini-riippuvalaisin on kiistaton, pystysuora katseenvangitsija kaikissa sisätiloissa, yksityisissä ja julkisissa tiloissa..

Haluatko tuoda enemmän temperamenttia sisustukseesi?

posliini-riippuvalaisin, kulhon muotoinen punainen

Kevyyden ja vapauden tunne

posliini riippuvalaisin loistava valkoinen

Sinulla on valinta

posliini-riippuvalaisin, kulhon muotoinen puna-kulta-valkoinen ja musta

Mitä pidät tästä tyylikkäästä kattovalaisimesta? Onko se sinulle jotain? Toivomme, että olet jo löytänyt yhden kuudesta versiosta, jotka sopivat kotiisi tai toimistoosi. Jos olet päättänyt tehdä tämän, toivomme, että nautit ainutlaatuisesta Chiarodì -posliini -riippuvalaisimesta!