Italialaiset pyöreät riippuvalaisimet Penta: GLO

Italialaiset, pyöreät riippuvalaisimet, hopea, tyylikäs

Pentan italialaiset pyöreät riippuvalaisimet kaunistavat kotiasi

 Italialaisen Penta -yrityksen GLO -kokoelma on tyylikäs, epätavallinen riipusten kokoelma, joka valaisee kotiasi ja kirkastaa tyylikästä tyyliäsi. Tämä Carlo Colombon nykyaikainen lamppumalli näyttää borosilikaattilasista tehdyt maadoituspallot, jotka on päällystetty kromatulla metallilla ja ripustettu tuskin olemassa olevilla kaapeleilla kelluvan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Lasia on saatavana kirkkaina, kultaisina, hopeisina tai hohtavina väreinä. Esteetit saavat mahdollisuuden valita jotain ylellistä. Pidämme tavasta, jolla nämä taideteokset ryhmitellään erikokoisina ja eri korkeuksina. Ne riippuvat matalasta lattiasta kattoon ulottuvasta katosta ja luovat valaistuja taideinstallaatioita. Ripustettuna portaikkoon, vaikutus on yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Mutta GLO -riipus tekee myös silmiinpistävän vaikutelman, kaikki itsenäisesti – yksin helmi ruokailutilassa, olohuoneessa, toimistossa tai kotikirjastossa näyttää täydelliseltä. Saatavana myös pöytävalaisimena. Lisätietoja saat osoitteesta Penta valo.

 Alkuperäinen, ainutlaatuinen muotoilu kirkastaa kotiasi – italialaiset pyöreät riippuvalaisimet

Italialainen pyöreä riippuvalaisin ruokasali

Ryhmittyy eri kokoja ja muotoja

Kiiltävät italialaiset pyöreät riippuvalaisimet

Tyylikäs tunnelma ja leikkisä muotoilu ruokailutilassa

Italialaiset pyöreät riippuvalaisimet kultaisia

Sopii myös omaan kotikirjastoon

Italialaiset pyöreät riippuvalaisimet lukukulmalle Italialaiset pyöreät riippuvalaisimet penta Italialaiset penta mini -pyöreät riippuvalaisimet Italialaiset pyöreät riippuvalaisimet hopeaa

Yksinkertaiset, vanhat mutta näyttävät kalusteet portaassa

Italialaiset, pyöreät riippuvalaisimet, hopea, tyylikäs

Pyöreät pöytävalaisimet samasta kokoelmasta

italialaiset pyöreät riippuvalaisimet pöytävalaisin