Kiehtova veistos kattokruunu, joka luo salaperäisen tunnelman

kiehtova veistos kattokruunu taidetta makuuhuone vaikuttava

Kiehtova veistos kattokruunu, joka luo salaperäisen tunnelman

Muistoja kauhistuttavista tarinoista lapsuudestamme – ajasta, jolloin suurin haaste oli kävellä lumottujen metsien läpi, jotka kohtasivat meidät täysin muuttuneina pimeän tullen – molemmat taiteilijat ovat, Thyra Hilden ja Pio Diaz, yhdessä tunnettuna nimellä HildenDiaz, loi ainutlaatuisen taideteoksen, joka oli suunniteltu ripustettavaksi katosta.

Hämmentävän vaikuttava, varsinkin kun valot ovat päällä, tämä arvoituksellinen, salaperäinen kattokruunu on jätettävä huomiotta, jos (yhä) nautit vaeltamisesta luonnonvaraisten metsien läpi. Tässä ovat taiteilijoiden sanat, jotka kuvaavat vähemmän tavanomaista työtä: Yksinkertaisella muutoselellä, kuten kattokruunun ytimen kirkkauden lisäämisellä, valo muuttaa koko ympäristön ja lisää luonnetta, koska taideteos heittää liiallisia varjoja huoneen seiniin ja kattoon, jossa se roikkuu. “

Ylellisellä tuotteella on nimi Forms in Nature

kiehtova veistos kattokruunu kuvitus valkoinen hahmo

Taiteilijat ovat asettaneet tavoitteekseen rekonstruoida vaikutuksen, jonka Ernst Haeckel luo piirustuksissaan ja luo näin katsojalle täysin epätavallisen kokemuksen. Miten löydät tämän artikkelin ja ostaisitko sen kotiisi??

Kuvittele itsesi huoneessa, jossa oksat ja pensaat heittävät varjoja kaupungin yli yön tullessa

kiehtova veistos kattokruunu taidetta varjo

Valonlähteen ympärillä oleva metsä tuntuu melkein liian todelliselta

kiehtova veistos kattokruunu kuvitus varjo kauhea