LED -lamput – enemmän valoa, enemmän innovaatioita, enemmän luontoa!

Oikean valaistuksen löytäminen omille neljälle seinälle on asia sinänsä. Kaiken on oltava kunnossa – sijainti, suunta, intensiteetti ja tietysti muotoilu. Koska olohuone huoneessa riippuu suurelta osin siitä. Näin tehdessään ei pidä unohtaa yhtä nykypäivän tärkeimmistä näkökohdista – ympäristönsuojelua. Valaistuksen osalta tämä tarkoittaa tarkasti: säästä energiaa! Ja mikä on paras tapa tehdä tämä? LED -lampuilla. Ei ole enää salaisuus, että voit säästää lähes 90% energiakustannuksista LED -valoilla, mikä johtaa automaattisesti kestävään resurssien säästöön ja huomattavaan jätteen vähenemiseen. Tietenkin nykyaikaisella LED -valaistuksella on myös muita etuja perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna, kuten pitkäikäisyys, jota ei pidä aliarvioida pitkällä aikavälillä. Kaikki nämä ja monet muut syyt puhuvat selvästi LED -lamppujen käytöstä paitsi yksityisellä sektorilla myös julkisella sektorilla ja teollisuudessa.

led -lamput moderni valaistus taloudelliset valot

Tarjoaa siis saksalainen LED Technics GmbH korkea laatu yli 10 vuotta Laadukas LED -valaistus. Yhtiö on erityisen vahva innovatiivisilla valaistustekniikan markkinoilla omalla Lumixon -tuotemerkillään. Kaikki tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja niillä on pitkä käyttöikä. Vilkuttomia ja useimmissa tapauksissa myös himmennettäviä LED-lamppuja on saatavana useissa muodoissa, kooissa ja väreissä. Muut erikoisvalaistusominaisuudet sekä mittatilaustyönä valmistetut LED-paneelit ovat itsestäänselvyys. Tutkimus ja kehitys ovat aina isoja ja siten toteutetaan myös monimutkaisia ​​valaistuskonsepteja ja monimutkaisia ​​tehosteita.

led -lamput modernit valaistus olohuoneen ideoita

LED-loisteputki T8 on innovatiivinen, korkealaatuinen tuote, jonka LED Technics GmbH esitteli markkinoille ensimmäistä kertaa. Ja vaikka nämä putket kiinnostavat pääasiassa kauppaa ja teollisuutta, niitä voidaan periaatteessa käyttää myös kotitalouksissa. SMD 3014LED-sirun ja CRI-arvon 70-80Ra ansiosta Lumixon LED -loistelamput ovat onnistunut valinta tehokkaaseen ja moderniin valaistukseen, jolla on puhdas omatunto.

led -lamput moderni valaistus upotetut valot

led -lamput moderni valaistus kuntosali paneelit

led -lamput moderni valaistus keittiö taloudelliset valot