Luovat suunnittelijalamput luonnonpuusta

Split Grain Collection – Paul Foecklerin designlamput

Jos etsit upeita suunnittelijalamppuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Olimme täysin lumoutuneita, kun löysimme äskettäin ainutlaatuisen lamppumalliston Halkaistu vilja Suunnittelija Paul Foeckler Los Angelesista Internetissä. Kaikki valot on valmistettu luonnollisesta puusta tai tarkemmin sanottuna polttopuusta. Karkeat puupalikat muutettiin taitavasti yksinkertaisiksi lamppuveistoksiksi leikkaamalla ne poikki säännöllisin väliajoin. Jokaisen puukappaleen erityinen vilja voidaan nähdä, mutta huone muutettiin myös viihtyisämmäksi. Lampun valo virtaa rakojen läpi ja on jotenkin tuttu ja rauhoittava. Tällaisella lampulla voit luoda miellyttävän tunnelman omiin neljään seinään hetkessä ja samalla luoda kiistaton katseenvangitsija.

Suunnittelijoiden luomuksia on saatavana lattia- ja pöytävalaisimina. Ne on valmistettu alueellisesta kierrätyspuusta. Suunnittelija käytti terästä ja alumiinia rakentamiseen ja vahvistamiseen. Lopputulos – minimalistiset valot, jotka korostavat luonnon kauneutta modernilla vetovoimallaan. Kestävyys ja purismi ovat etusijalla. Huomaat jopa skandinaavisen jälkimaku, jossa toiminnot ja muotoilu ovat täydellisessä tasapainossa. Puhdasta eleganssia!

Ympäristöystävälliset designlamput

suunnittelijalamput polttopuut lamppu lampion lattiavalaisin

Tällaiset alkuperäiset ja tyylikkäät design -lamput ovat onnistunut lisä mihin tahansa sisustukseen, ja ne voidaan yhdistää täydellisesti monien muiden kodin lisävarusteiden kanssa. Ne sopivat myös ainutlaatuisiksi lahjoiksi erityisesti designfanaatikoille ja todellisille tuntijoille. Pidin erityisesti alla olevasta puupylväästä.

Veistoslamppu setripuusta

suunnittelijalamput polttopuut luonnonpuu lohkopuu moderni lamppu

Tuoksuva setripuu löydettiin suuren tulipalon jälkeen Angeles National Forestista, kun viranomaiset kamppailivat tulipalon seurausten kanssa. Siinä oli melkein kaikki, mitä vanhasta puusta oli jäljellä. Nyt se on siellä, hyvin nöyrä ja sillä on täysin erilainen rooli.

Löydä myös oma suosikkisi! Katso myös Paul Foecklerin muita lampun luomuksia joko hänen virallisilla verkkosivuillaan tai Etsyssä.

Yksinkertainen lyhty skandinaavisella otteella

suunnittelijalamput polttopuun lamppu lattiavalaisin luonnonpuuta

suunnittelijalamput polttopuun valaisin lampion lattiavalaisin

suunnittelijalamput polttopuun lamppu luonnonpuuta

suunnittelijalamput polttopuut, luonnonmateriaalit

suunnittelijalamput polttopuun lamppu lattiavalaisin luonnonpuuta

design -lamput moderni muotoilu luonnonpuuta

suunnittelijalamput polttopuut luonnonpuuta lampion suunnittelu

suunnittelijalamput valot suunnittelu luonnonpuuta polttopuut

suunnittelijalamput luonnonpuusta syttyvät seisova lamppulamppu