Sisäänrakennettu valaistus kotona – Asenna huoneen valaistus oikein

integroitu valaistus kotikeittiössä valkoiset kalusteet

Sisäänrakennettu valaistus kotona – Asenna huoneen valaistus oikein

Haluatko oppia arvioimaan oikein valon tarpeen huoneessasi? Haluatko määrittää valaisimen oikean korkeuden ja ymmärtää muut tärkeät valaistussäännöt? Tämän artikkelin tarkoituksena on tarjota sinulle arvokasta apua tässä asiassa.

 Oikean valon avulla talomme näyttävät avautuvan kuin kukka. Tämä menestys voidaan saavuttaa erityisen hyvin sisäänrakennetulla valaistuksella. Tämäntyyppiset lamput auttavat luomaan valoisan huoneen paljon paremmin kuin mikään muu valaisin. Se on selvästi mielipiteemme. Siksi olemme omistaneet tämän artikkelin sisäänrakennetuille valaisimille.

Valosuunnittelu on tiedettä ja taidetta samaan aikaan

integroitu valaistus kodin keittiön hyllyille pöytätuolit

Määritä oikea teho!

Tiedätkö hyvin yksinkertaisen kaavan huoneen käytetyn valon selvittämiseksi? Nyt paljastamme sinulle vielä yhden! Laske ensin valaistavan huoneen kokonaispinta -ala. Sitten sinun tulee kertoa tulos 15: llä. Sinulla on nyt huoneen valaistukseen tarvittava kokonaisteho.

Nyt pieni tehtävä: jos huoneesi on 5 x 6 metriä, sisäpinta -ala on 30 neliömetriä! Nyt sinun pitäisi kertoa se 15 kertaa ja saat noin 450 wattia!

Valaistuksen muoto

Laajakulmaiset sisäänrakennetut valaisimet ovat paras ratkaisu ympäristön valaistukseen. Joissakin tapauksissa sinun on keskityttävä tähän. Joten saat paremman valon kapeista kulmista, kun valaistat tiettyjä alueita.

Käyttämällä oikean muotoista lamppua voit lisätä sen tehokkuutta

Integroitu valaistus kotona olohuoneen tyynypöytäkuva

Määritä oikea valojen määrä

Oletko jo laskenut huoneeseesi tarvitsemasi wattimäärän? Kuinka monta hehkulamppua haluat integroida? Jaa käytetty puuvilla haluamallasi määrällä lamppuja. Tulos näyttää kuinka monta wattia hehkulamppujen pitäisi olla.

LED- tai halogeenilamppu

Molemmat ratkaisut voivat olla hyviä, mutta sinun on oltava tietoinen niiden eri saavutuksista. 5 watin LEDiä vastaa 40 watin halogeenilamppu. Yleensä pakkauksessa on merkintä.

Jaa valot heti huoneeseen

Valojen määrän ja kapasiteetin lisäksi myös huoneen oikea jakautuminen on tärkeää. Silloin sinulla on paras vaikutus.

Nämä ovat tietysti vain yleisiä ohjeita, ja jotkut joudut ohittamaan, jos huone on erilainen.

On tärkeää saavuttaa lopulta harmoninen ilmapiiri. Tunnet sen jo, jos sinun on poistettava tai lisättävä yksi tai toinen lampusta.

Yhden metrin tulisi olla valaisimien välinen etäisyys sekä niiden ja katon reunan välinen etäisyys

integroitu valaistus kodin makuuhuoneen sängyn seinällä

Lisärakenteiden kiinnitys

Jos et asu ullakolla, et todennäköisesti pysty sytyttämään valoja vaarantamatta rakentamista. Tässä tapauksessa sinun on asennettava alla oleva rakenne, jotta valot voidaan integroida sinne. Näet tällaisen ratkaisun alla olevassa huoneessa.

Säädä valon voimakkuutta

Säädä valon voimakkuutta nykyaikaisilla lisävarusteilla. Näin et tuhlaa turhaa energiaa ja pystyt myös sopeuttamaan valon tunnelmaan ja tilaisuuteen. Tämän seurauksena hehkulamput kestävät myös pidempään.

Erota valaisimet vyöhykkeiden mukaan

Sinulla voi olla myös pari asemaa, joista sytytät valot. Joten sinun ei tarvitse aina kytkeä kaikkia lamppuja päälle samanaikaisesti.

Etkö halua valaista taideteostasi kardaanivalolla?

integroitu valaistus kotona sisäänrakennettu takka olohuone

Valitse näkökulma

Siitä tulee kaunis keskipiste huoneessa. Voit kokeilla valoa, kunnes saat parhaan vaikutuksen. Ajovaloissa on tarvittava joustavuus, koska niitä voidaan kiertää, taivuttaa ja vääntää.

Samantyyppiset valot sopivat hyvin myös tietyille pehmustealueille. Voit istua tuolilla asennuksen aikana. Näin näet, oletko saavuttanut optimaalisen valonlaskun. Olkapään ja pään ei pitäisi estää valonsäteitä.

Kylpyhuoneen valaistuksen tehostaminen todella voi osoittautua erittäin vaikeaksi tehtäväksi

integroitu valaistus kodin pesuallas kylpyhuoneessa

Sekoita kylpyhuoneen valot

Yleensä parhaat tulokset voidaan saavuttaa erilaisilla valaisimilla.

Kattokruunut toimivat parhaiten saniteettitiloissa. Kaksi voimakasta valoa tulee sijoittaa lähelle ikkunaa. Niiden käsittelemien alojen pitäisi ehdottomasti olla päällekkäisiä.

Tarvitset kylpyhuoneeseen lamput, jotka kestävät kosteutta. Tämä estää epämiellyttäviä onnettomuuksia kylpyhuoneessa.

Käytä ulkotiloissa valaisimia, jotka on tarkoitettu kosteisiin tiloihin

integroitu valaistus kodin ulkona minimalistinen

Koska se voi kastua jopa verannoilla ja terasseilla. Koska ne voivat altistua sateelle, lumelle ja sumulle, ja silloin tarvitset turvallisuuttasi.

Haluatko tehdä kodistasi kirkkaamman? Haluaisitko, että kotisi tulvisi valoon? Ota sitten valojen suunnittelu todella vakavasti. Ajattele rakentavasti ja pysy ajan tasalla kaikista markkinoilla olevista uutisista.

Toivomme, että nautit siitä!

 Integroitu valaistus kotitoimistossaintegroitu valaistus kotitoimistossa kotitoimiston nahka

Pimeä tunnelma kylpyhuoneessa

integroitu valaistus kotona upotetut kattovalaisimet kylpyhuoneMaalaismainen keittiö – puukalusteet, yhdistetyt riippuvalaisimet ja kattovalaistus  integroitu valaistus kotikeittiössä maalaismainen puu