Suunnittelulamput – säteileviä kauneuksia kotiisi

Yksi ihmiskunnan tärkeimmistä keksinnöistä on hehkulamppu. Se muuttaa omat neljä seinääsi valoisaksi kodiksi, jopa yöllä, ja antaa meidän määrittää oman yksilöllisen elämänrytmin. Vanha hyvä lamppu on jo kauan sitten ja moderni valaistustekniikka on löytänyt tiensä jokapäiväiseen elämään. Tyylikkään tunnelman luomiseksi tarvitaan kuitenkin paljon enemmän kuin yksinkertaisen valonlähteen käyttö. Suunnittelulamput takaavat kodikkaan ilmapiirin luomisen ja siistin elävän esineen myös sammutettuna.

Suunnittelulamput – eri käyttötarkoituksiin

Suunnittelulamppuja voidaan käyttää monin tavoin. Joskus niitä käytetään koko kodissa yleisen ilmeen parantamiseksi. Muissa tapauksissa designlamppua käytetään yksinään korostamaan tiettyä oleskelutilaa tai erityisen arvokasta esinettä. Oikean muotoilulampun valitseminen ei ole helppoa, koska lampun tyylin tulee sopia muuhun tunnelmaan, eikä se ole vain toimiva lamppu.

Designlamput LOHJA Cameron Design House design Ian Cameron

Suunnittelulamppu osana kotia

Suunnittelulampun erottaa muista valaisimista se, että siitä tulee osa kotia. Ihannetapauksessa muotoilu sulautuu sisustukseen. Jokaisen, joka kirjaimellisesti haluaa laittaa korunsa oikeaan valoon, tulisi sen vuoksi laskea takaisin sopivan muotoisen ja kiiltävän muotoilulampun päälle – esimerkiksi hopea tai kulta. On huolehdittava siitä, että lamppu ja sen ympäristö ovat sopusoinnussa. Kauniisti katettua pöytää, jossa on hopeiset ruokailuvälineet, ei siis välttämättä tarvitse valaista kullanvärisellä designlampulla. Hopeinen suunnittelijalamppu sopii siksi erityisesti lasille ja hopealle, esimerkiksi Klassinen designlamppu Artemide Pirce – lahjakas suunnittelija Giuseppe Maurizio Scutella. Hän sai inspiraation kuoriessaan omenan. Tämä näkyy selvästi hänen töissään, jotka sulautuvat tyylikkäästi ja samalla filigraanisesti jokaisen asunnon ilmapiiriin.

Valittavana erityyppisiä lamppuja

Suunnittelulamppuja on saatavana eri versioina. Pöytävalaisimet soveltuvat kuitenkin valaisemaan pöydän alueita esimerkiksi toimistotyöhön ovat. Muotoillut valot eivät ainoastaan ​​täytä tarkoitustaan ​​kirkkauden lähteenä, vaan myös antavat halutun alueen loistaa uudessa valossa. Suunnittelulamput valmistetaan usein sarjana, jotta asiakas voi varustaa niillä koko kodin ja samalla varmistaa, että yksittäiset suunnitteluelementit sopivat kauniisti yhteen. Jo mainittujen pöytälamppujen lisäksi käytetään usein lattiavalaisimia tai lattiapalloja, jotka täyttävät enemmän tilaa valolla. Vaikka olohuoneet ja makuuhuoneet yleensä selviävät heikommalla valolla, keittiön, kylpyhuoneen ja työhuoneen tulee olla täysin valaistu. Hyvä uutinen: designlamput voidaan varustaa lähes millä tahansa halutulla valonlähteellä, joten yksittäiset mallit eivät rajoitu tiettyihin huoneisiin. Suunnittelulamput, jotka on varustettu himmentimellä, ovat ihanteellisia. Tämä mahdollistaa kirkkauden annostelun yksilöllisesti, koska valo on vähän kuin musiikki tai hyvä lasillinen viiniä. Joskus se voi olla voimakasta, toisinaan varautuneempaa ja aistillisempaa.

Makuista ei voi kiistellä

Kaikki mitä haluat, on sallittua. Tämä tunnuslause koskee erityisesti designlamppuja. Periaatteessa tässä ei ole oikeaa tai väärää. Asunto on erityisen kaunis, kun käytetään erilaisia ​​designlamppuja. Kaunis ylävalo olohuoneessa, filigraaninen riippuvalaisin ruokapöydän yläpuolella ja harmonisoivat pöytälamput yöpöydälle voivat jo parantaa merkittävästi elämänlaatua. Ulkoalueelle suunnitellut valaisimet ovat nousussa, esimerkiksi lampista tai istuimesta tulee ihana hiljaisuuden, rentoutumisen ja harmonian paikka.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80