Uma LED -lyhty – lämmin valo ja tunnelmallinen musiikki yhdessä

Monitoiminnallisuus on vahvistumassa nykyään. Tietokoneet, älypuhelimet, tabletit ovat välttämätön osa elämäämme. Löydät melkein kaiken pienestä laatikosta. Olemme pilalla, kun meillä on vähintään kaksi toimintoa yhdessä objektissa. Juuri näin on uuden luomuksen kohdalla Pablo -mallit – LED -lyhty UMA. Tässä kannettavassa lampussa on hienostunut ja moderni muotoilu, ja siinä on samalla langaton kaiutin. Tällä tavalla 360 astetta ääntä ja valoa saadaan jatkuvasti.

Pablo Designsin filosofia sanoo, että voit muuttaa minkä tahansa huoneen oikealla valolla. Ja me kaikki tiedämme sen omasta kokemuksestamme – himmeä valo, kynttilä, lyhty – ja ilmapiiri muuttuu silmänräpäyksessä.

Älykäs innovaatio, joka antaa romantiikkaa

led -lyhty uma ulkona musiikki romanttinen

Tämän suunnittelustudion perusti teollinen suunnittelija Pablo Pardo vuonna 1993 San Franciscossa. Hänen motto – vähemmän on enemmän – näkyy jokaisessa tuotteessa ja sen toiminnoissa. Yksinkertaisuus ja hyödyllisyys yhdistetään hienostuneesti ja ilmaistaan ​​huippumuotoilulla.

UMA -LED -lyhty on innovatiivisen suunnittelustudion uusimpia valoja. Se on saatavilla tammikuussa 2016. UMA on elegantti vintage -lampun jäljitelmä, ja se tekee vaikutuksen harmonisella karismaansa. Se on täydellinen valon ja musiikin lähde jokaiseen BBQ -juhlaan, sosiaalisiin kokoontumisiin puutarhassa tai erityisiin perhetilaisuuksiin. Jopa sängyssä lukiessasi UMA antaa sinulle optista lämpöä ja kodikkuutta.

Ylellinen muotoilu ja moderni tekniikka

led -lyhty uma kannettava ulkotuoli

Valaisimeen integroidun langattoman Bluetoothin avulla voit säätää äänenvoimakkuutta ja valon voimakkuutta milloin tahansa miltä tahansa mobiililaitteelta mielialasi mukaan. Lyhdyn rakenne on tukeva ja kestävä, ja lampunvarjostin on valmistettu polykarbonaatista. Pohja on valmistettu silikonista ja herkät osat, joihin kaiuttimet on sijoitettu, ovat terästä optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Nahkanauha, jolla voit mukavasti kuljettaa LED -lyhdyn mukanasi kaikkialla, näyttää erittäin tyylikkäältä.

UMA: n avulla voit olla varma, että ostat vertaansa vailla olevan lahjan perheellesi, ystävillesi ja tietysti itsellesi. Kyse ei ole yksinkertaisesta esineestä, vaan innovatiivisesta luomuksesta, jolla on maaginen aura ja joka pystyy levittämään pehmeää valoa ja herkkää musiikkia ympärilleen.

 Menneisyys ja moderni visio yhdessä

uma ulkona led -lyhty moderni muotoilu

Hieno nahkanauha lisää mukavuutta käytettäessä

LED -lyhty uma kannettava nahkapidike

Yhden kosketuksen käyttöliittymä optimaaliseen käyttöön

led -lyhty uma innovatiivinen kaiutinmusiikkivalo

Laadukas LED -lyhty unohtumattomiin hetkiin

led -lyhty uma kannettava kätevä valo

Pablo Designsin nykyaikainen ylellinen valaistus

led -lyhty uma pablo suunnittelee valojen kokoa

johti lyhty uma kaiutin musiikkia