15 különböző típusú nyaklánc férfiaknak

A férfi lánc nyakláncok többféle stílusban és méretben is kaphatók, ezért elengedhetetlen, hogy ismerjék a számukra megalapozott döntéseket. Jelenleg több tucat minta létezik a férfi meglévő férfiasságának szépítésére. Mindenki meglepődve hallhatja, hogy ezek a lánc nyakláncok sok évszázaddal ezelőtt léteztek.

férfi láncok

Sokféle férfi lánc létezik, mint a kábellánc, a Rolo lánc, a Figaro lánc, a kötél lánc, a búza lánc, a róka farok lánc, a kígyó lánc, a szegélylánc, a halszálka lánc, a bizánci lánc, a velencei vagy a doboz lánc, az omega lánc, az omega lánc, kígyólánc stb.

Férfi láncok ékszertervek:

Itt bemutatunk 15 egyszerű és legújabb formájú láncot a férfiak számára.

1. 14K szilárd sárga arany férfi lánc gyémánt vágással:

14K tömör sárga arany férfi lánc gyémánt vágással

Ez a klasszikus olasz kubai összekötő lánc szilárd megjelenést kölcsönöz, és alkalmi és üzleti öltözékhez is illeszkedik, amely hosszú élettartamú, a legjobban felépített minőséggel. Kézzel 14 k sárga aranyból készült, gyémánt vágott fémmel, fényes kivitelben, amely szemet gyönyörködtető kialakítású. Nagyon elegáns homárcsattal rendelkezik, és szilárd zárral rendelkezik, amely a legjobban illik a hivatalos és alkalmi ruhákhoz.

2. Kézzel készített ezüst férfi láncok:

Kézzel készített ezüst férfi láncok

A lánc kézzel készült, klasszikus matt ezüstből, tökéletes egyensúlyban van a férfiasság és a nagy stílus és a jó súly között, és klasszikus lesz egy homárcsattal, amely biztonságosan záródik. Kiváló minőségű kivitelezéssel rendelkezik, fémek válogatásával és kézzel készített munkával.

3. Fekete rozsdamentes acél kötéllánc férfiaknak:

Fekete rozsdamentes acél kötéllánc férfiaknak

Ez a kötéllánc rozsdamentes acélból készült fémkötélből készült, amely erősen polírozott, fekete borítással. A bonyolultan csavart kötéllánc divatos és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely minden ruhához és alkalomhoz illik. Medál is csatolható hozzá, ami még jó megjelenést kölcsönöz neki, és a homár karmai, mint a kapocs, kiegészítik ezt a férfi lánc nyakláncot.

4. Fekete bőr férfi láncok acél páva szarv medállal:

Fekete bőr férfi láncok acél páva szarv medállal

Ez a bőr páva szarv medál a mai harcosok ihletésével készült a szelíd időben. Ezt a szakértő kézművesek készítik, a legmagasabb minőségű díszítéssel, és állítható fekete bőrlánccal rendelkezik, amely páva ihlette mintával van szarvalakú medálba vésve. A fétisizmus és a durva divatkiegészítők fekete címkegyűjteményei befolyásolják. Modern, mégis ősi dizájn.

5. Csavart sterling ezüst lánc fiúknak csillag medállal:

Csavart ezüst lánc fiúknak csillag medállal

A minimalista lánc kézzel készült, a mai férfiak igényeinek megfelelően, a divatos dizájnnal és a legmagasabb minőségű díszítéssel. Ezüst függővel rendelkezik, amelyet a szakértő kézművesek készítenek. Csillogóak, csúcsminőségű ezüstből készülnek, elegáns megjelenést és minden alkalmi ruhához a legjobban illeszkednek. Állítható fémlánccal és homárcsattal rendelkezik, amely extra előnyöket biztosít a viselő számára.

6. Férfi vastag rozsdamentes acél lánc:

Férfi vastag rozsdamentes acél lánc

A vastag, rozsdamentes acélból készült nyakláncot férfiak számára úgy tervezték, hogy a legjobb kilátást nyújtsa minden ruhához, és megfelel a minőséget és a legjobb dizájnt érdemlő modern emberek igényeinek. Ezt a formatervezést kifejezetten a Black label gyűjteményekből tervezték, és a szakértők kézzel készítették, elegáns megjelenéssel, 5 mm széles lánccal, amely hosszú ideig tartós..

7. Polírozott rozsdamentes acél 30 hüvelykes kötélláncok férfiaknak:

Polírozott rozsdamentes acél 30 hüvelykes kötélláncok férfiaknak

Ez a lánc rozsdamentes acél anyagból készült, klasszikus kötélkialakítással, amely számos apró húrt csavart kötéllánc kialakítására, amely stílusos és elegáns megjelenésű, és csiszolt kivitelben a legjobb megjelenést nyújtja pólók és farmer kombinációjával. Ez a lánc 30 hüvelyk hosszú, és így jó megjelenést kölcsönöz a ruházatnak, és a hozzá függesztett medál tökéletes rocksztárt eredményez.

8. Férfi fekete rozsdamentes acél golyólánc:

Férfi fekete rozsdamentes acél golyólánc

Ez a nyaklánc fekete bevonatú rozsdamentes acél anyagból készült, klasszikus golyós kivitelben. Két változat van, 24 és 30 hüvelyk hosszúságúak, és azonosító zsinórként és úszásban is használhatók, biztonságosabb hely a kulcsok számára. Minden alkalmi viselet mellett jól fog kinézni, és kemény anyaga miatt ellenáll a stressznek.

9. Rozsdamentes acél Spiga láncok férfiaknak:

Rozsdamentes acél Spiga láncok férfiaknak

Ez a nyaklánc nehéz rozsdamentes acél anyagból és polírozott Spiga láncból készült, és a medállal együtt viselhető, hogy kedvenc legyen. Mindenféle ruhával viselhető, és férfias megjelenést kölcsönöz vele. Homárcsattal van ellátva, amely jó szorítással rendelkezik, és függesztővel, amely további fülbemászó megjelenést kölcsönöz.

10. Fremada 14 k sárga arany kötélláncok férfiaknak:

Fremada 14 k sárga arany kötélláncok férfiaknak

Ez a sárga arany férfi kötél fenséges fényes fényezéssel rendelkezik, sok 14k sárga arany húrt csavart, hogy klasszikus kötélláncot képezzen, amely gyönyörű textúrát kölcsönöz. Medál nélkül a legjobban fog kinézni, de függő hozzáadható a viselt öltözéknek megfelelően, és homárcsattal rendelkezik a frim tartáshoz.

11. 925 ezüst Figaro láncok férfiaknak:

925 ezüst Figaro lánc férfiaknak

Ez a 30 hüvelyk hosszú Figaro nyaklánc ezüstből készült, nagyobb szélességgel, amely fenséges megjelenést kölcsönöz néhány nagy medálnak. Ez a klasszikus ezüst férfi nyaklánc kézzel készült, szakértői kivitelezéssel és a klasszikus zárással a homárcsattal. A nehéz 925 ezüstből készült, amely biztosítja a hosszabb tartósságot.

12. Férfi rozsdamentes acél golyólánc kereszt függővel:

Férfi rozsdamentes acél golyólánc kereszt függővel

Rozsdamentes acél golyólánc férfiaknak, magas fényezéssel, az ezüst kereszthez van rögzítve, amelybe aranysárga színű kereszt van beágyazva, és az arany keresztet rozsdamentes acél csavarok illesztik be az ezüstbe, amelyek nagyszerű megjelenést kölcsönöznek. Új, divatos dizájnnal rendelkezik, amelyet a modern férfiak igényelnek, a homár karom csattal, amely könnyen viselhető.

13. Fekete bevonatú rozsdamentes acél szegélylánc férfiak:

Fekete bevonatú rozsdamentes acél szegélylánc férfiak

A fekete festett rozsdamentes acél nyaklánc szegélykötél lánccal, amely merész megjelenést kölcsönöz és normál kialakítású, de a csiszolt fekete elegáns megjelenést kölcsönöz. A legjobb tervezők által kézzel készített, rejtett csattal rendelkezik, amely nagyon megbízható és könnyen összehajtható, nagy szilárdsággal és tartóssággal. Elegáns megjelenése miatt mindenféle ruházathoz és minden alkalomra a legjobban illik.

14. Fekete rozsdamentes acél borotva lánc nyaklánc férfiaknak:

Fekete rozsdamentes acél borotva lánc nyaklánc férfiaknak

A rozsdamentes acél fekete nyakláncok férfiak számára kifinomult és divatos kiegészítők, amelyek egyedi borotva stílusú link kialakításával extra megjelenést kölcsönöznek az ékszereknek. Ez a nyaklánc nagyon strapabíró, a dizájn pedig divatos, és a legjobb mesteremberek mindenkori jó dizájnját hozza létre.

15. Férfi ezüst gyöngy lánc:

Férfi ezüst gyöngy lánc

Ez a típusú férfi lánc minőségi ezüstből készült, magas fényezéssel, ami egyszerű és elegáns, ez egy golyólánc, amely sok ezüstgolyóval van összekapcsolva, hogy láncot képezzen, a záróelem rugós gyűrűs csattal van, amely könnyen viselhető és biztonságos

Vannak férfiak, akik nem veszik figyelembe a sajátosságot, és nagyon kevesen alaposan kutatják a terméket a szükséges specifikációk alapján. Kérjük, győződjön meg arról, hogy olyan terméket vásárol, amely a legjobban megfelel az adott célnak. Bármi legyen is a stílus, ha van elképzelése arról, hogy mit szeret, szánjon néhány percet több összehasonlítás megkeresésére, és találjon vonzó medált. Olyan nyakláncot fog találni, amely nemcsak jól néz ki, hanem olyan is, amelyre büszke lesz.