25 félelmetes és legújabb ezüst láncminták férfiaknak

A férfiaknak szánt ezüst lánc évtizedek óta meglehetősen népszerű országszerte. Amellett, hogy a fém mindenki számára hozzáférhető és a költségvetésben szerepel, sajátos és egyedi trendet és divatot kölcsönöz minden srácnak, aki viseli. A hindi Chandi ki lánc néven is ismert, ezek a férfi dísztárgyak egyre népszerűbbek. Ezen kívül számos új típus és típus is érkezik. Ma elárulunk néhány titkot a megfelelő lánc kiválasztásában, több ilyen megjelenés és tendencia közepette. Legyen az hagyományos megjelenés, vagy divatérzékének modern, világos árnyalatai; ezek a csúcsfajták biztosan kielégítik az Ön igényeit.

ezüst láncok férfiaknak

Az ezüstláncok mindig divatcikkek férfiaknak és nőknek egyaránt, akik bármikor és bármilyen alkalomra viselhetik őket. Az ezüst láncok a legjobban kiegészíthetik a bőr és a ruházat színét, azon kívül, hogy gazdaságosak. Az indiai piacon számtalan kivitel és stílus áll rendelkezésre.

Felkapott férfi ezüst nyakláncok:

Az ékszerek alapvető hatékony típusai és a gyönyörű és egyedi ezüst nyakláncok a férfiak közötti társadalomváltáshoz, mégis rendszeresen látszólag állandóak.

1. Tisztasági ezüst lánc férfiaknak:

Tisztaság Ezüst lánc férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

Ez a térhálós férfi ezüst lánc a legújabb dizájn, amely már világszerte felkapott. Azok, akik egyedi és szokatlan dizájnt szeretnének, amely eltér a rendszeresen keresett fajtától, klasszikus és vintage megjelenést kölcsönöznek, többnyire az ilyen láncokat részesítik előnyben. Ez 92,5 tisztaságú ezüst színű, és a legjobb a jelenlegi piaci trendekben.

 • Tervezés: Keresztkötött ezüst lánc
 • Fém: 92,5 Ezüst
 • Alkalom: Alkalmi viselet, ünnepi viselet
 • Stílus tipp: Viselje ezt etnikai viseletsel az ünnepi összejövetelekhez, hogy jól nézzen ki.

2. Sterling Pure Silver Chain:

Sterling tiszta ezüst lánc fiúknak és férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

Ez a változatos ezüstlánc férfiak számára meglehetősen vastag, és a legjobb az izmos és terjedelmes testhez. Találónak és alkalmasnak tűnik az ilyen testtípusokhoz, és élesen megjelölheti a stílusmegnyilatkozást is. Azok a férfiak, akik a hagyományos és díszítő elemeket részesítik előnyben, előnyben részesíthetik az ilyen mintákat. Ez néhány évig tartó tendencia, de továbbra is uralja a piacot örökzöld stílusával.

 • Tervezés: Körkörösen összekapcsolt tervezési lánc
 • Fém: 92,5 bis Hallmark Silver
 • Alkalom: Rendszeres viselet
 • Stílus tipp: Viselje ezt alkalmi és rendszeres ruhákkal.

3. Hosszú szegélylánc ezüstben férfiaknak:

Hosszú szegélylánc ezüstben férfiaknak

Ha a kevésbé finom és vékony kinézetű láncokat részesíti előnyben, és több ezüstöt szeretne látni a díszben, akkor mi jobb, mint a legújabb hosszú szegélylánc? Tiszta ezüst fémjelzéssel rendelkezik, és klasszikus formatervezésként jól néz ki minden férfi számára!

 • Tervezés: Szegélylánc kialakítás
 • Fém: 925 Ezüst lánc
 • Alkalom: Partyruházat
 • Stílus tipp: Viseljen díszes parti ruhákkal vagy félig formás ingekkel, hogy jól nézzen ki.

4. Tiszta ezüst lánc férfiaknak és fiúknak:

Tiszta ezüst lánc férfiaknak és fiúknak

VÁSÁROLJ MOST

Ez az ezüstlánc legújabb választéka a legmegfelelőbb fiatal férfiaknak és srácoknak, akik a divatos és divatos kortárs megjelenést részesítik előnyben. Kiválónak és klasszikusnak tűnik, a legjobban illik azokhoz, akik nem szeretnének hagyományos megjelenést. Ez egy rövid és kicsi lánc azoknak a férfiaknak, akik nem kívánnak merész megjelenést.

 • Tervezés: Elegáns kör alakú és ovális lánc kialakítás
 • Fém: 92,5 ezüst
 • Alkalom: Partyruházat
 • Stílus tipp: Viseljen félig egyenruhás vagy ünnepi viseletben nyugati ruhákkal.

5. Dupla lánc ezüst férfi lánc:

Dupla lánc ezüst férfi lánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez az egyedülálló és hűvös ezüst lánc fiúknak és férfiaknak meglehetősen divatos jelenleg az egész világon. Kettős linkekben és rétegekben kapható, így egyszerre egyedinek és divatosnak tűnik a mintában. Ez egy kicsit drágább, mint a szokásos ezüst lánc. Mindazonáltal a legtöbbet hozza ki modern dizájnjával és kivágásával.

 • Tervezés: Dupla lánc kialakítás
 • Fém: Tiszta ezüst
 • Alkalom: Bulik és ünnepi kirándulások
 • Stílus tipp: Ez téli divatviseletnek jó.

6. Ovális golyós ezüst lánc:

Ovális golyós ezüst lánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez az ezüst nyakú lánc fiúknak és férfiaknak elcsiszolódásgátló kabátot tartalmaz, amely legjobban védi és elkerüli a fém kopását. Modern dizájnjának és megjelenésének köszönhetően dizájner hangulatot áraszt. Ezt a láncot különböző hosszúságban lehet megtalálni, legyen az rövid és kicsi, közepes vagy hosszú.

 • Tervezés: Ovális labda tervezési lánc
 • Fém: Tiszta 92,5 ezüst
 • Alkalom: Rendszeres viselet
 • Stílus tipp: Ezt a szokásos pólókkal és ruhákkal viselheti, hogy a legjobb megjelenést biztosítsa.

7. A spirál ezüst lánc férfiaknak:

A spirál ezüst lánc férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

Unod már az alkalmi ovális és kör alakú láncokat? Vannak finom és divatos ízlési preferenciái, amelyek megfelelnek a boho hangulatnak? Ez a vadonatúj férfi ezüst lánc lehet a legalkalmasabb az Ön számára. Jellegzetes formatervezéssel és trenddel érkezik, a legújabb trendekbe. Nem vastag és nem vékony, és könnyű is.

 • Tervezés: Spirál tervezési lánc
 • Fém: Tiszta ezüst
 • Alkalom: Bulik és esküvők
 • Stílus tipp: Viselje ezt klasszikus nehéz etnikai és hagyományos viseletben.

8. Sterling Silver Chain for Interlinks: férfiak

Sterling ezüst lánc férfiaknak, összekötő linkekkel

Itt található az egymással összekapcsolt ezüstlánc kialakításának másik mintája. Ha Ön már használta vagy már rendelkezik egy választékkal, és egy másik kényelmes és elegáns dizájnt keres a piacon, ez lehet a legjobb választás. Egyszerű, mégis a legújabb új külsővel rendelkezik, ami intenzív hangulatot kölcsönözhet.

 • Tervezés: Interlink Design Ezüst lánc
 • Fém: 92,5 ezüst
 • Alkalom: Esküvők és ünnepi viselet
 • Stílus tipp: Hivatalos és hagyományos viselethez jó lehet.

9. Egyszerű ezüst lánc férfiaknak:

Egyszerű ezüst lánc férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

Ha inkább egy egyszerű láncot szeretne rendszeres használatára, és nem szeretne túl merész vagy feltűnő megjelenést, akkor ez a fajta lehet a legjobb és legmegfelelőbb. Elfér az idősebb korosztályú férfiaknál, és könnyedén divatos és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

 • Tervezés: Egyszerű összekapcsolt lánc
 • Fém: 92,5 Ezüst
 • Alkalom: Rendszeres viselet
 • Stílus tipp: Ezt lehet viselni mind hivatalos, mind napi viseletben.

10. Sima ezüst alkalmi lánc:

Sima ezüst alkalmi lánc

VÁSÁROLJ MOST

Végül, de nem utolsósorban ez az egyszerű ezüst lánc különböző okok miatt ellopja a szívünket – szuper egyszerű, mégis egyedi kialakítású, és enyhe fényt ad. Ha sima ezüst láncot szeretne, ez lehet a legjobb kortárs választás. A fiatalemberek és a korosztályok előnyben részesíthetik ezt az időtlen és elegáns megjelenést.

 • Tervezés: Sima ezüst lánc kicsi, egymással összekapcsolt kialakítással
 • Fém: 92,5 Ezüst
 • Alkalom: A felek
 • Stílus tipp: A parti és a hivatalos viselet itt lehet a legjobb.

11. Nehéz Figaro ezüst lánc neki:

nehéz-figaro-láncok-1

Sokkal több nyakú ezüst lánc használható a boltokban a férfiak számára. Ez a teljes ezüstözött nehéz Figaro lánc lézerbevonatú és ezüsttel polírozott a tartós ragyogás érdekében. A Figaro ezüst lánc férfiaknak kiváló minőségű és széles darabból áll. Ezzel a szenzációs Figaro lánccal meglepheti életének különleges emberét. Ez elegáns megjelenést kölcsönözhet minden ruhának.

12. Vintage kereszt fekete és ezüst lánc:

szüret-fekete-ezüst-keresztlánc-2

A fekete és ezüst klasszikus latin stílusú, ezüst tónusú könnyű anyagból készült. A medál dombornyomott, gravírozott, és fényes ezüst színű fémből áll, lekerekített emelt mintákkal. Férfi vagy nő számára egyaránt alkalmas ez a keresztnyakú lánc, amely kiválóan passzol, kiváló vintage állapotban.

13. Hunky Chunky férfi ezüst lánc:

hunky-vaskos-férfi-lánc-3

Gömbölyű vaskos férfi lánc, könnyű ezüst lánccal, kék -fehér kavargott üveggyöngyökkel és ezüstötvözetből készült gyöngysapkákkal kiemelve. Ez a vaskos, vaskos lánc férfias megjelenést kínál. Ha viselheti ezt az ezüst láncot, akkor javítja személyiségét, mint mások. Férfias pillantása miatt minden férfi körében népszerű dizájn.

14. Hosszú ezüst doboz lánc tervezés ember számára:

hosszú-doboz-ezüst-lánc-4

Ezüst lánc férfiaknak számos online áruház található, és sokféle lánc minták állnak rendelkezésre. Ez különböző szélességű; sok lehetőség van a saját stílus kiválasztására az interneten. Ez az ezüst lánc a hosszú doboz mintáját tartalmazta. Egyszerű és előkelő képet nyújt a viselő nyakáról.

15. Sterling Silver Láncok férfiaknak:

ezüst-lánc-5

Az ezüst lánc jó tulajdonsága, hogy sokoldalúan rögzíthető ezüst medállal, hogy elbűvölő és divatos legyen. Ezek a férfiak számára készült ezüst láncok fényes ezüst vagy antikolt ezüst kivitelben készülnek. A lánc nagyon szép súlyú, anélkül, hogy túl nehéz lenne, és ideális ajándék egy divattudatos férfi számára.

16. Koponya medál ezüst lánccal fiúknak:

koponya-medál-ezüst lánccal-6

Hírességek ihlette, a legtöbb fiatal megmutatja koponya medál láncát. A láncok többsége egyedi készítésű, ami a gyártás mögött rejlő kemény munkát mutatja. Ez a koponya medál borzalmat és inspirált pillantást vetett a nézőkre. Sok híresség viselhet ilyen egyedi láncot.

17. Gitár medál ezüst lánc fiúknak:

lenyűgöző-rock-and-roll-gitár-medál-ezüst-lánc-7

A lenyűgöző rock and roll gitár medál ezüst lánc minden bizonnyal lenyűgöző, divatos érintéssel frissíti megjelenését, kivételes gitártervezéssel, gyönyörűen rozsdamentes ezüst színben. Az ezüst lánc medálja sárga színű polírozott dizájnból áll, ami nagyszerű design a hangszerek szerelmeseinek.

18. Egyedi ezüst nyaklánc férfiaknak:

egyedi-ezüst-nyak-lánc-8

A férfiaknak készült ezüst láncok megfizethető áron és vonzó kilátásban részesítik a többieket. Ez az oka annak, hogy az ezüstláncok forróak a férfiak számára. Minél egyszerűbbnek tűnik, annál jobb nekik. Ezek az egyedülálló ezüst nyakláncok kis lekerekített gyöngyökből készülnek, és ragyogó ezüst anyaggal vannak polírozva.

19. Deific Lucent ezüst lánc férfiaknak:

deific-lucent-ezüst-lánc-9

Ez a csodás, fényes ezüst lánc a legkiválóbb, kézzel készített ékszereket gyártja erőteljes formatervezéssel és borotvaéles figyelemmel a legapróbb részletekre is a hírességek, a nagy érdeklődésű személyek számára. Ez az ezüst lánc, amelyet vékony ezüsttel és egy apró medállal terveztek, egyszerű és igényes látványt nyújt a nyakának. Ezt a láncot bármilyen ruhához viselheti.

20. Ezüst színű láncok az ember számára:

ezüst tónusú-lánc-10

A férfi ezüstláncok az emberi élet szerves részét képezik, különösen a férfiak számára. Ezek az ezüst tónusú láncok tökéletes ajándékok alkalmakra és ünnepekre, például karácsonyra, születésnapra és esküvőre. Ez ideális ajándék lehet a férjének vagy a barátjának. Ha medált szeretne hozzáadni ezzel a lánccal, ez extra elegáns megjelenést kölcsönöz öltözékének.

21. Ezüst lapos lánc férfiaknak:

lapos-ezüst-lánc-11

A lapos ezüst lánc mindig klasszikus alapanyag minden ékszerdobozban. A széles és könnyű lapos ezüst láncok olyan kényelmesek, hogy alig veszi észre, hogy viseli őket. Megdöbbentő ajándék lesz az ünnepek alatt egy szeretett embernek. Ezt az ezüst láncot rendszeres használatra és irodai célokra is választhatja.

22. Ezüst lánc kristálykvarccal:

kristálykvarc-ezüstlánccal-12

Az ezüst lánc egy férfi számára jól illeszkedik bármilyen ruházati típushoz, legyen az hivatalos vagy informális. Még egy egyszerű ruhában is felülmúlhatja az ezüst szépségét. Ez a dizájn szép kvarc kristálylánc türkiz színnel, ezüst lánccal és dróttal.

23. Hagyományos indiai ezüst láncok férfiaknak:

hagyományos-ezüst-lánc-13

A hagyományos ezüst lánc férfiaknak egyedi megjelenést kölcsönöz; külsőleg rendkívül rugalmas és folyékony. A lánc erősen csiszolt és fényvisszaverő darab lehet. Az Ezüst lánc hagyományos, komplex kialakítással készült, és nagyszerű megjelenést kölcsönöz mindennapi együttesének. Ezek a hagyományos ezüst láncok alkalmasak esküvői szertartásokra és egyéb funkciókra.

24. Bőr ezüst medállal:

bőr-ezüst-medál-14

Vannak, akik a láncokat részesítik előnyben, amelyek hossza kissé állítható. Az ezüst két lekerekített ezüst medál könnyű ezüstből készült, és bőr nyaklánccal lóg, ami egyszerű megjelenést kölcsönöz, és nagyszerű és egyedi a többihez képest.

25. Superman férfi ezüst lánc kialakítás:

superman-ezüst-lánc-15

A fiúknak készült ezüstlánc különböző felületekben érhető el, mint például polírozott, rusztikus és antik. A filigrált láncok elegánsak és finomak, valamint különböző stílusos kivitelben is hozzáférhetők. Az egyik legnépesebb kivitel a superman függő ezüst lánc. Ezeket a mintákat széles körben kedvelik a tizenévesek és a gyerekek is.

Bár az ezüstláncokat és a fojtókat csak férfiak használják, az ezüstláncokat többnyire nők használják, a férfiak pedig különböző kivitelben kaphatók, az antik és a rusztikus között. Ezeket tartósan a nyakán viselheti, és tökéletes kiegészítő, amely bármilyen ruházattal kombinálható. Az ezüst soha nem ment ki a divatból; átadhatja a következő generációnak. Ez lehet a tökéletes értékes fémlánc, amely bárkinek megfizethető.