25 vonzó hosszú aranylánc különböző kivitelben

A hosszú aranyláncok napjainkban divat szimbólummá váltak. A hírességek és még az egyszerű emberek is szeretik a látványos ékszerterveket egyszerű, józan, de dinamikus, merész arany hosszú láncokkal. Korábban a nők vékony dizájner láncokat viseltek, amelyeken medálok lógtak a nyakkivágáson, de ma divatbejelentést tesznek a férfiak és a nők, hogy vastag és nagy láncokat viseljenek, valamint egy nagy függő lógást, amely a ruhadarabok felett látható, hogy kiemelje divatjukat.

gyönyörű & Legújabb hosszú aranyláncok:

A hosszú aranyláncok bármilyen ruhával csodálatosak. Itt nézze meg a legjobb 9 hosszú aranyláncot különböző mintákban.

1. Figaro aranylánc:

Figaro arany lánc

A Figaro arany hosszú láncok nagyon szépek a dizájnban. Az aranylánc kialakítását népi nevén arany vagy ezüst láncszemnek nevezik. A kialakítás 2-3 kis körösszekötővel készült, hosszúkás ovális linkkel. A Figaro láncokat férfiak és nők is viselhetik

2. Arany doboz lánc:

Arany doboz lánc

Egy dobozlánc hosszú, 18 colos aranylánccal imádnivalóan néz ki férfiaknak és nőknek egyaránt. A férfiak a vastag dobozláncokat választják, míg a hölgyek a vékony és finomakat. A 18 hüvelykes aranylánc imádnivalóan néz ki a nőkön. Ennek a mintának az alakja négy vagy két arany láncszemmel kapcsolódik össze, amelyek összekapcsolódnak és doboz alakot alkotnak.

3. Szingapúri hullámlánc aranyban:

Szingapúri hullámlánc aranyban

Az arany hosszú láncok szingapúri mintáját a legnépszerűbb mintáknak tartják a férfiak és a nők körében. A kialakítás kissé olyan, mint a csavart szegélyek, amelyek ugyanazon szál körül forognak, és elképesztő dizájnt alkotnak. A kavargások kiemelkednek a nyakkivágáson. A lánc általában 18 karátos, és hosszú aranyláncokban és más fémekben is látható.

4. Csigalánc aranyban:

Csigalánc aranyban

Az arany hosszú láncú minták hihetetlenek a csigalánc mintával is. A hihetetlen design összekapcsolódik a klasszikus linkekkel, amelyeket korán készítenek, majd összekapcsolnak egymással. Mindegyik alkatrészt olyan csavarral tervezték, amely csigához hasonlít, ezért csigalánc -dizájn néven ismert.

5. Spiga nehéz arany lánc:

Spiga nehéz arany lánc

A spigláncokat nehéz láncmintáknak tekintik, amelyekhez sok aranyra van szükségük egy hosszú lánc elkészítéséhez. A legújabb aranylánc -dizájnt a kettős reteszelésű minta emeli ki, és így a nyak vonalán is nagynak tűnik. Az arany ékszerek iránti szenvedéllyel rendelkező férfiak határozottan imádni fogják az ilyen formatervezéseket, míg a nők ugyanolyan rövid láncokkal rendelkezhetnek.

6. Arany búza lánc:

Arany búza lánc

A búza láncokat spiga -láncoknak is nevezik, és lapos és kerek formájúak. A búzalánc kialakítása hasonlít a gazdaság szemcséjéhez. A teljes hosszú aranylánc mintázat egy földelt búzahevederre hasonlít. A nők gyönyörűen néznek ki az ilyen mintákkal, mivel a lánc mintája finom és józan.

7. Lapos Mariner aranylánc:

Lapos Mariner aranylánc

A tengerész mintája arany hosszú tervezői láncban csodálatosnak tűnik. Vannak lapos tengerészláncok és puffasztott vagy kerek tengerészláncok is. Ezt az elnevezést az ovális alakzatok két lyukának köszönheti, amelyek kettészelik egymást, és mintát képeznek. A forma hasonlít a csónakokon használt kötélzetre.

8. Anchor Gold Chain:

Horgony Aranylánc

A horgonyminta legújabb hosszú láncú mintái elképesztőek. A láncszemek úgy vannak kialakítva és egymáshoz rögzítve, hogy a kialakítás gyönyörű formát ölt és nagyon tartósnak tekinthető. A tengerészláncokhoz hasonlóan a horgonyláncok is hasonlítanak egymáshoz, de vastag méretűek.

9. Egyszerű kígyó aranylánc:

Egyszerű kígyó arany lánc

A legnépszerűbb és leginkább kopott kígyó hosszú aranyláncokat a férfiak és nők kedvenc láncának tekintik. Férfiak és nők viselhetik a választott vastag és vékony formájú láncot. Kígyóláncnak nevezik, mivel a mintázat kígyóhoz hasonlít, a láncszem szorosan össze van kötve egymással kerek vagy négyzet alakú vagy lapos keresztmetszetben. Cikcakkos mintát készít.

10. Nehéz kötél arany lánc:

Nehéz kötél arany lánc

A nehéz kötéllánc tervező hosszú aranyláncokban nemcsak dinamikusnak tűnik, hanem egy ékszernek is, amelyet mindenki szeretne. Az összekapcsolt láncra emlékeztető kötél minden aranyból készült, és egy másik aranyszállal van csavarva. A cérna vastagon vagy vékonyan tartható a saját választása szerint. A kötélmintázat hosszú lánca gyakori árok az emberek körében.

11. Foxtail Long Gold Chain Designs:

Foxtail Long Gold Chain Designs

A rókafarkú hosszú aranyláncok a hosszú aranyláncok egyik legújabb mintája. A kialakítás olyan mintával készült, amely hasonlít az éles rókafarkhoz. A kör alakú láncszemek négy -három kötésben vannak rögzítve egy V alakú kapcs segítségével. A lánc mintája annyira tisztességes és látványos, hogy férfiak és nők egyaránt szeretik viselni.

12. Sárga arany link és rúdlánc:

Sárga arany link és rúdlánc

A hosszú aranylánc minták a rúddal és a rúdmintával szintén csodálatosak, és hosszú ideig viselhetők a rendszeres napokban. Ennek a kialakításnak a rugalmassága híres és tartóssága is. Két láncszemmel készül, amelyeket egy téglalap alakú aranyrúd köt össze. A lánc gyönyörű kialakításának köszönhetően egyedül is viselhető.

13. Dapped Bar Gold Chain:

Dapped Bar Gold Chain

A csillogó rúd arany hosszú lánc minták az ékszer divat legújabb mintái. Karkötőkhöz is használják ezt a mintát széles körben viselik a nők. A minta félköríves összekötő elemekkel készült, amelyek szaggatott formájú szívvel vagy körgyűrűkkel vannak összekapcsolva. A félig karikázott láncszemek hosszúak és középen vannak nyomva, hogy egyedi dizájnt alkossanak. Az ilyen hosszú láncokat egyedül is lehet viselni anélkül, hogy medál lenne benne.

14. Halszálkás aranylánc:

Halszálkás aranylánc

A halszálkás arany hosszú láncú dizájn egy egyedülálló minta, amelyet széles körben választanak a merész rajongással rendelkező emberek. A lánc általában vastagságban és hosszúságban érkezik. Az arany linkek nagyon szorosan összefonódnak egymással, ami nagyon kicsi különbséget tesz a két lánc közötti térben. Az összekapcsolt kapcsolatok alakja nagyon kicsi V alakot képez.

15. Vintage bizánci lánc:

Vintage bizánci lánc

A bizánci hosszú aranyláncot jobban kedvelik az idősek. Pedig a fiatalok lassan választják a dizájnt a rövid stílushoz. Egy gyönyörű, nagyméretű medál dinamikusan nézne ki egy ilyen elegáns, hosszú aranylánccal. A lánc kitűnő módszerrel egymásba fonódó, kör alakú arany gyűrűkkel készül.

16. Csavart lánc:

Csavart lánc

Az arany hosszú láncok az egyik legegyszerűbb és leginkább józan stílusú aranylánc. A láncot férfiak és nők is viselhetik. A linkek egyetlenek, és szabad szemmel is láthatók.

17. Nyomkövetési láncok:

Nyomláncok

A nyomkövető arany hosszú lánc kialakítás az egyik legjobban józan kinézetű exkluzív és megkülönböztető kivitel minden aranyláncból. A lánc elkészítése egyszerűbb a nők számára. A nyomláncok körökben vannak összekötve, és ellentétes irányban vannak rögzítve.

18. Rolo láncok:

Rolo láncok

A kis rolo legújabb arany hosszú láncok hasonlóak a nyomláncokhoz, de kör alakú gyűrűkkel rendelkeznek. Ezek a kapcsolatok ugyanúgy kapcsolódnak egymáshoz, mint a nyomkövetési láncok. A rolo láncok által alkotott gyönyörű minta hihetetlenül néz ki férfiaknak és nőknek egyaránt.

19. A walesi herceg láncai:

A walesi herceg láncok

A walesi herceg az ékszerek világának egyik legjobb kollekciója, különösen a láncok. Az arany hosszú láncok legújabb dizájnja lehet a walesi herceg láncok egyike. Az egyedi aranyszálak egymásba csavarodtak, és hihetetlenül szép láncot kereteztek.

20. Belcher láncok:

Belcher láncok

Az arany hosszú kivitelű belcher láncok az aranyláncok legfinomabb és legnehezebb mintái. A kör alakú gyűrűk vastag méretűek, és más mintázatúak, mint a virágnyomatok vagy más minták. Ezek a kör alakú láncszemek egymáshoz kapcsolódnak, és elbűvölő, gazdag láncot alkotnak.

21. Briolette láncok:

Briolette láncok

A briolette láncok egyfajta nyakláncok, amelyekhez láncot adnak. A golyók kedvesek, ha az egymással összekapcsolt linkek teszik az egész hosszú aranyláncot. Többnyire nők nyerték ezeket a láncokat nagyon ritkán választják tartósságuk miatt.

22. Gyöngyláncok:

Gyöngyök láncok

A gyöngyláncok díszített üreges gyöngyökkel készülnek, mint az aranyszálakba szőtt gyöngyök, és láncot készítettek. A gyöngy arany hosszú láncok nagyon híresek az indiai nőknél. A lánc vonzónak és nagynak tűnik.

23. Kábelláncok:

Kábelláncok

A kábelköteg -láncok általában hosszú méretűek, és többnyire otthon rendszeresen viselik őket. A lánc gyártása és minősége nehéz, ezért tartós is. A téglalap alakú láncszemek kábelköteg -tervezési láncban vannak összekapcsolva.

24. Hálóláncok:

Hálós láncok

A hálós láncok a gazdag megjelenésű arany aranyláncok egyike. A láncok nagyon szoros és finom kialakításúak, és úgy néznek ki, mint az aranyszálak hálója. A hálós, aranyszínű láncokat férfiak és nők is viselik.

25. Szegélyláncok:

Szegélyláncok

A járdaszegélyeket nagyon szeretik a férfiak körében. A dizájn merész mintának tűnik, és férfi érzést hordoz. A kapcsolatok különleges alakúak, amelyek lapos hatást keltenek. A járdaszegély -mintázatú hosszú aranyláncokat más minták készítésére is használják.

A hosszú aranyláncok hölgyeknek vékony és nagy láncszemekkel egyedülálló módon világítanak. A vastag bizánci cérnaláncok hihetetlenül néznek ki, ha nyitott nyakú ruhával vagy hagyományos sári szárral viselik. A kígyó- és kötélláncok fantasztikusan néznek ki a hosszú aranyláncokkal, ha hagyományos szertartásokon viselik őket. Míg a vékony dobozláncok és a lapos Figaro vagy a tengerészláncok azok, amelyek rendszeresen viselhetők a rutin életben.