35 Aranylánc minták modern gyűjteménye nőknek 2021 -ben

Kell -e az indiánoknak különleges ok az aranyékszerek vásárlására? Természetesen nem! Az aranyat státuszszimbólumként és a jólét jeleként kezelik. Emellett magas érzelmi értéket hordoz, és bölcs befektetés is. Az ebből a nemesfémből készült dísztárgyak között az aranyláncok nagyon népszerűek minden korosztályú férfiak és nők körében. Legyen szó mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra, ezek a láncok sokféle mintát tartalmaznak. Vásárolhat egy láncot is, és sokféleképpen viselheti, hogy különböző megjelenéseket hozzon létre. Ma egy csodálatos aranylánc -kollekciót mutatunk be Önnek, amely minden hangulatának és divatigényének megfelel.

35 Aranylánc minták modern kollekciója nőknek 2020 -ban

Aranylánc vásárlása előtt fontolóra veendő dolgok:

Legyen szó bármilyen arany ékszerekről, szem előtt kell tartania bizonyos dolgokat, mielőtt befekteti a nehezen megkeresett pénzt:

  • Mindig ellenőrizze, hogy a darab dombornyomott -e a BIS Hallmark logóval. Ez nagyon fontos az arany minőségének és tisztaságának felméréséhez.
  • Ragaszkodjon ahhoz, hogy ellenőrizze a súlyt maga előtt, és ellenőrizze a számlán szereplő számokkal.
  • Alku a vádemelésről. A legtöbb üzlet átlagosan 12-20% közötti díjat számít fel. Ez akár 40% -ot is elérhet a designer és márkás üzletekben. Tehát ezt tartsa szem előtt, mielőtt kiválasztja a helyet.
  • Ha önmagában befektetésből nézi, kerülje a kővel szegezett láncokat. A tiszta aranyláncok önmagukban magasabb árfolyamot biztosítanak.
  • Ellenőrizze a lánc hosszát és szélességét. Győződjön meg róla, hogy nem túl rövid vagy túl hosszú. Győződjön meg arról is, hogy a lánc gyártmánya erős, és kerülje a kényes mintákat, mert könnyen elszakadhatnak.

Különböző típusú aranylánc modellek Indiában képekkel és nevekkel:

Büszkélkedjen ezzel a kijelentés nyakkendőjével, és az egyik jó! Itt bemutatjuk a 35 aranyszínű láncminták listáját.

1. Egyszerű aranylánc:

Egyszerű arany lánc

VÁSÁROLJ MOST

Kezdjük egy alapvető lánccal, amely többféleképpen működik. Viselheti önmagában, vagy kombinálhatja más láncokkal, hogy réteges megjelenést hozzon létre. Ezenkívül megpróbálhat színes medált hozzáadni az öltözékéhez. Ha közelebbről megnézi, észreveheti, hogy a kisebb linkek zökkenőmentesen egymásba keverednek, hogy sima textúrát kapjanak. Ez a lánc körülbelül 30 gramm súlyú, és 22 ezer aranyból készül.

2. Fancy aranylánc:

Divatos aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez a formatervezett aranylánc férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, akik szeretnek egyetlen ékszerrel nyilatkozni. 5 mm szélességgel rendelkezik, hogy láthatóvá váljon a testén. A legjobb az egészben, hogy nem kell aggódnia, hogy további kiegészítőket ad hozzá. A W-horgos aranylánc viselhető nyugati és hivatalos viseleten, hogy stílusos legyen.

3. Foxtail Gold Chain:

Foxtail arany lánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez a klasszikus aranylánc 22 kt sárga aranyból készült, hogy elegáns érzetet biztosítson. Viselheti önálló láncként vagy medálként, és bármilyen módon szenzációsan nézhet ki. A gyönyörűen elkészített rókafarkú dizájn a nyakkivágást a reflektorfény alá helyezi, és felhívja rá a figyelmet. A mangalsutra lánc korabeli változataként is használható sarees -en és etnikai viseleten.

4. Bilwa aranylánc:

Bilwa aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ha könnyű aranyláncot keres 10 gramm vagy 1 Tola alatt, ez a modell nagyszerű választás lehet. A ragyogóan elkészített dizájn 22 kilométeres arany láncszemeket tartalmaz. Az ügyes kivitelezés miatt a lánc nehéz és nagyszerűnek tűnik, annak ellenére, hogy kis fémtömege van. Ideális mindennapi viseletre, és mindkét nem számára megfelel.

5. Kétsoros aranylánc aranygyöngyökkel:

Kétsoros aranylánc aranygyöngyökkel

VÁSÁROLJ MOST

Ez a kivételesen elkészített aranylánc -dizájn kifejezetten azoknak a fiatal lányoknak készült, akik előre akarnak maradni a divatjátékban. A finom mintázat két láncot tartalmaz, amelyek arany gyöngyökkel vannak összekapcsolva, hogy díszítsék a nyakkivágást. A bokák hagyományos modellje ihlette ezt a láncot, amire szüksége van a Salwars és a saree -n, hogy éteri megjelenésű legyen!

6. Lapos arany lánc linkekkel:

Lapos arany lánc linkekkel

VÁSÁROLJ MOST

Annak, aki széles aranyláncot szeretne viselni, ez a minta lehet a legjobb választás! A divatos kialakítás kimondatlan varázst és eleganciát kölcsönöz ruhájának. Ez a lánc akár hozzáadott medál nélkül is megkaphatja a figyelmet, amit megérdemel. Ez a csillogó ékszer a legtöbb ruhán viselhető, ha megváltoztatja stílusát!

7. Tervező aranylánc nőknek:

Tervező aranylánc a nő számára

VÁSÁROLJ MOST

Készüljön fel arra, hogy ezt a remekművet Wow mondja! A 22 kilométeres aranylánc tökéletesen kézzel készült a divatot előrehaladó vásárlók számára. 10 g fém súlyú és 38 cm hosszú, ez az, amit keres! A váltakozó aranyrudak és linkek elrendezése díszes megjelenést kölcsönöz ennek a láncnak, ami ebben a szegmensben szokatlan.

8. Arany Mangalsutra lánc:

Arany Mangalsutra lánc

VÁSÁROLJ MOST

A fekete gyöngyös arany Mangalsutra lánc nélkülözhetetlen egy házas nő számára. Akár hétköznapi viseletre, akár alkalmi használatra, elengedhetetlen egy gyönyörű dizájnba fektetni. Nézze meg ezt a rendkívül részletes láncot, amely 22 kilométeres aranyból készült, és fekete színű gyöngyökkel díszített. A függeszték elhelyezéséhez két link található, amelyeket külön kell megvásárolni.

9. Finom Twirl aranylánc:

Finom Twirl aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez a bájos láncdizájn főiskolás lányoknak készült, akik valami elegánsat és elegánsat szeretnek! A rövid hosszú lánc kissé a gallércsont alatt helyezkedik el, hogy kiemelje gyönyörű nyakát. Kiválaszthat egy fényes gyémánt medált, és fűzheti a csúcsminőségű megjelenéshez. Közel 10 gramm súlyával ez lehet a legjobb megoldás napi használatra.

10. Csavart aranylánc:

Csavart aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Vessen egy pillantást erre a drámai láncra, amely csavart aranyszálakat tartalmaz, csapszegekkel tarkítva. Az egyedi kialakítás erőt és ellenállóképességet biztosít a dísznek, hogy megakadályozza a törést vagy a rugalmasság elvesztését. A legjobb, ha önálló láncként viselik, hogy a részletek megjelenjenek, különben hozzáadhat egy kőműves medált. Több mint 20 gramm fém súlyával ez a lánc a drága oldalra esik!

11. Figaro Link aranylánc:

Figaro Link aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez egy másik típusú aranylánc, amely lapos linkekből áll. Ez a minta általában népszerű a férfiak körében, de a nők is kedvelik őket pimasz megjelenésük miatt. Egy kisebb linkek csoportját tartalmazza, amelyek egy nagyobbhoz kapcsolódnak, és dekoratív megjelenést kölcsönöznek. Annak érdekében, hogy maximalizálni tudja barátai bókjait, egyesítse nyugati ruháival.

12. Kerala stílusú aranylánc:

Kerala stílusú aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Itt van egy lenyűgöző design, amelyet a Kerala örökségi ékszerei ihlettek. A lánc váltakozó kerek kapcsolatokkal és üreges aranygyöngyökkel rendelkezik ennek a lenyűgöző modellnek a létrehozásához. Annak érdekében, hogy kihozza ebből a szépségből a legjobbat, viselje sajátját vagy sima aranylánccal együtt, hogy réteges hatást érjen el a nyakkivágáson.

13. Aranylabda lánc:

Aranylabda lánc

VÁSÁROLJ MOST

Ha egy szép aranyláncot keres, amely minden ruhájával együtt működik, akkor válassza ezt a gyöngyös aranyláncot. A 22 kilométeres aranyból készült kerek gyöngyöket összefűzzük úgy, hogy rést hagyunk mindegyik között. Ez a lánc ideális egy medálhoz, de ha egyedül akarja tartani, akkor válasszon egy láncot nagyobb méretű golyókkal.

14. A szegély stílusú aranylánc:

Fekete stílusú aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Mivel sok nő inkább megtöri a nemi sztereotípiákat, ez a kijelentés nem meglepő! A szegélylánc, amelyet általában férfiaknak készítenek, már elérhető a női ékszerek szegmensében. Nehéz, hosszú linkekkel és csavart szegéllyel rendelkezik, amely fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik, hogy csillagként ragyogjon!

15. Kétszintes fekete gyöngy aranylánc:

Kétszintes fekete gyöngy aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Amikor vagyont költ aranyvásárlásra, miért kell kompromisszumot kötni az elavult mintákkal? Nézze meg ezt az élénk láncot kétszintes modellben. A gyönyörű dizájnt fekete és színes gyöngyök díszítik, hogy illeszkedjenek a legtöbb ruhához. Ezzel az ékszerdobozban nem kell aggódnia, hogy minden alkalommal n díszt válasszon tévedhetetlen stílusa miatt!

16. Kábelszálak aranylánca gyöngyökkel:

Kábelszálak Aranylánc gyöngyökkel

Tudjuk, hogy ez a többsávos aranylánc biztosan ellopja a szíved! A lánc bonyolultan elkészített kábelkötegei finom édesvízi gyöngyökkel vannak összefonva, hogy kiemeljék valódi belső szépségét. Ezt a láncot leginkább álmodozó csipke sarikkal és sifon salvárokkal lehet viselni, hogy gyönyörűek legyenek. Akár a rétegek számát is személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

17. Fonott stílusú aranylánc:

Fonott stílusú arany lánc

VÁSÁROLJ MOST

A tiszta 22 kt aranyból készült, ez a fonott aranylánc karcsú megjelenést kölcsönöz a nyakkivágásának. A kifinomult kialakítás háromdimenziós összeköttetések elrendezését tartalmazza, amelyek mintha egymásból fakadnának. Bár terjedelmesnek tűnik, a fém súlya mindössze 14 gramm, és alkalmas mindennapi viseletre. A megjelenés javítása érdekében csatoljon nyilatkozatfüggőt színes zománcozott munkákhoz.

18. 18 kt -es gyöngyös aranylánc:

18 kt -es gyöngyös aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ennek a láncnak alacsony a költségvetése és magas a divat! 18 ezer aranyból készült, gyönyörű gyöngyös stílusban, fiatal lányok és tinédzserek számára. A finom darab ragyogást ad a nyakának anélkül, hogy túl fényesnek tűnne. Ezt a stílusú láncot gyakran használják kutya stílusú medálokkal, aranyból vagy ezüstből. Megpróbálhatja varázsait is hozzáadni a golyók közé, hogy személyre szabott díszt kapjon.

19. Kettős tónusú aranylánc:

Kettős tónusú aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ajándékozd hölgyednek ezt a lenyűgöző aranyláncot, és szerelmesd bele újra! Ilyen szép ez a dísz, amely ritka, kétszínű aranyból készült. Az apró sárga és fehér arany korongok össze vannak kötve, és a két vég homár-karom horoggal van összekötve. A géppel készített dísz hozzávetőleges súlya 13 gramm.

20. Kortárs csőgyöngyök aranylánc:

Kortárs csőgyöngyök Arany Chai

VÁSÁROLJ MOST

Ez az aranylánc kéttónusú stílusú, de az előző nehezebb változata. A texturált aranylánc fehér és sárga arany csőgyöngyökkel van felfűzve, hogy stílusos megjelenést kölcsönözjön a nyakának. Hozzávetőleges fémtömege 27 gramm, ami több mint egymillió forintba kerülhet. Tehát, ha csúcskategóriás láncot keres, akkor ez egy ellenállhatatlan lehetőség!

21. Aranylánc csatolt virágos medálokkal:

Aranylánc csatolt virágos medálokkal

Ez az aranylánc szerelem első látásra sok divatbarát számára! Ez az egzotikus darab valahol egy egyszerű aranylánc és egy nyaklánc között fekszik. Négy lézervágott medál van egy finoman elkészített lánchoz rögzítve, kettő oldalán és kettő elöl. Ezt kis bulikra is viselheted a hozzá illő fülbevalóval, hogy ellopd a show -t.

22. Elcsavarodott aranylánc:

Összehajlott aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez az unisex lánc egy klasszikus darab, amely melegséget kölcsönöz a nyakának. A dísz arany apró láncokba csavarodott arany húrokat tartalmaz. Ez a bőrbarát kialakítás viselhető úgy, ahogy van, vagy vintage függővel, hogy behozza a régi világ varázsát. Az S-horog rögzíti a láncot a helyén, anélkül, hogy kemény lenne a bőrön.

23. Fúziós stílusú aranylánc:

Fúziós stílusú aranylánc

VÁSÁROLJ MOST

Itt van egy másik gyönyörű verziója egy aranyláncnak, amely a szokásos linkeket golyókkal ötvözi a dizájnnal együtt. A fúziós stílusú lánc körülbelül 4 mm széles, hogy a nyakkivágását fényes aranyréteg borítsa. A W-horog a két vég összekötése mellett kiegészíti a dísz általános megjelenését. Ez a stílus kiváló ajándék lehet kisgyermekek számára is.

24. Rudraksha stílusú arany gyöngyös lánc:

Rudraksha stílusú arany gyöngyös lánc

A Rudraksha gyöngyök fontosságát a hinduizmusban nem kell külön megemlíteni. Itt egy aranyláncot mutatunk be, amelyet ezek a szent gyöngyök inspiráltak, hogy szellemi érzést kölcsönözjenek öltözékének. Négy nagyméretű, ovális aranygyöngyöt hurkolunk kör alakú golyókkal, amelyek kialakításukban és textúrájukban hasonlítanak Rudrakshasra. Csak nem szereted az ötletet?

25. Hosszú arany lánc:

Hosszú arany lánc

VÁSÁROLJ MOST

Ez a remek darab bonyolult részleteivel biztosan ellopja a szívedet. A hosszú lánc csak az, amire szüksége van, hogy kiemelje ruhája szépségét. Ez a sokoldalú darab modern és etnikai együttesekkel működik. Azt is csavarja, hogy rövid hosszú láncot hozzon létre a stílusos megjelenés érdekében. A termék pusztán 16 grammos aranyból készült, de kimondatlan igazságtartalommal rendelkezik.

26. Egyszerű aranylánc:

Egyszerű arany lánc

Maga az arany szó tisztaságot, kedvező alkalmakat, fesztiválokat stb. Az arany kollekció soha nem megy ki a divatból és olcsó. Bármely arany ékszerrel biztonságban lehet a színe, fénye, ragyogása és értéke. Az érték csak nő. Arany láncok nőknek és férfiaknak lenyűgözően mutatnak hagyományos ruhákkal esküvőkön, fesztiválokon vagy bármilyen alkalomkor. Bármilyen ruhához passzolnak. A tiszta aranylánc viselése egészségügyi okokból is nagyon jó.

27. Aranyláncok gyémántokkal:

A gyémánt viselése elegáns és stílusos. Fokozzák az ember általános személyiségét. Férfiak és nők egyaránt stílusosan és eleganciával hordhatják le a gyémánt ékszereket. A férfiak gyémántláncokkal, gyűrűkkel, szegecsekkel stb. Büszkélkedhetnek, míg a nők számára gyémántékszertároló -lehetőségek állnak rendelkezésre. A gyémánt a nők legjobb barátja. Nagyra becsült birtok, és kiváló ajándék is.

Aranyláncok gyémántokkal

Lehet, hogy a drága oldalon vannak, de nem hasonlíthatók fényességükhöz, vágásukhoz és ragyogásukhoz más ékszerekhez. Ez az arany nyakú gyémántlánc -dizájn tökéletes bármilyen alkalomra, esküvőre, partira, vacsorára stb.!!

28. Arany és ezüst lánc együtt:

Arany és ezüst lánc együtt

Az arany után a legnépszerűbb elem az ezüst a kivitelben és a megjelenésben. Az arany és ezüst ékszerek klasszikus kombináció, amelyet férfiak és nők is viselhetnek. Ezek lehetnek vastag vagy vékony láncok, ahogy az ember jobban viseli. Az oxidált ezüstláncok, az ezüstláncok vagy a fekete ezüst ötvözhetők arannyal az alkalmi, nem túl rikító, mégis földes megjelenés érdekében. Ezek az egyedi arany ezüst láncok jól illeszkednek az alkalmi ruhákhoz. Ez az arany lánc stílus jó választás a mindennapi viselethez.

29. Rövid aranylánc kis gyöngyökkel nőknek:

Rövid aranylánc kis gyöngyökkel nőknek

A nők és a gyöngyök idők óta népszerűek. A gyöngy a királyság és a kegyelem szimbóluma. A gyöngy státuszszimbólum és klassz megjelenést kölcsönöz. Az aranyszínű láncok olyan színekkel, mint a fehér, rózsaszín és a gyöngyház krémje, mennyei nyakon néznek ki. A gyöngyláncok elegánsan határozzák meg a nyakkivágást az eséssel. Az egyik lehet divat ikon gyöngy ékszerekkel. Bármilyen öltözék, mint az indiai etnikai viselet, köpeny, esti ruha, parti viselet stb., Jól illeszkedik a gyöngyökhöz. Ez is kiváló ajándék lehet. Ez az egyszerű lánc valóban klassz kijelentés.

30. Antik arany hosszú láncok:

Antik arany hosszú láncok

A sok generációból átadott antik aranyláncok a büszkeséget, a kultúrát, a családot és az örökséget jelképezik. Ezeknek az értékes láncoknak pénzbeli és érzelmi értékük is van. Valóban nagyon különleges és nagyra becsült birtok. Gyönyörű minták vannak rajtuk faragva, templomtervek, istennők tervei, drágakövek, nemesfémek stb. Boldogok azok, akiknek örökségük és antik ékszereik generációkon keresztül öröklődnek. Gyönyörűek és általában kissé nehézek.

31. Aranyláncok Swarovski kristályokkal:

Arany láncok Swarovski kristályokkal

A Swarovski kristályok nagyon népszerűek, és manapság divatosak a gyűrűkkel, karkötőkkel, láncokkal stb. Ezeket a csodálatos kinézetű kristályokat különféle egyéb kiegészítőkben is használják, például órákban, ruhákban, táskákban stb. A Swarovski kristályok gyöngyökkel aranyláncba állítása gyönyörűen kidolgozott ékszer lehet, hogy kiegészítse a teljes megjelenést egy másik megfelelő tartozékkészlettel.

32. Arany ródiumláncok:

Arany ródiumláncok

Az ezüst után nagyon népszerű elem a divatos és divatos ékszerkészítésben a ródium és a ródiummal bevont fémek. Megjelenésükben és kivitelükben feltűnő hasonlóságuk van az ezüsttel. Nagyon klassznak és igényesnek tűnnek. Még a ródium bevonatot is használják arany és ezüst ékszerekben, az egyedi fényesség érdekében. Ez a női aranylánc -kialakítás egyszerű és megfizethető.

33. Tollas aranyláncok:

Tollas aranyláncok

A tollas aranyláncok nem ugyanazok a régi, unalmas láncok. Ezek gyönyörűek a nőknek ezért az alkalmi megjelenésért. A tollak a szabadságot szolgálják, a madarak pedig a szabadságot és a szárnyakat. A nők nagyon függetlenek, és így választási szabadságuk van. Büszkélkedjen ezekkel a szép láncokkal, kedves hölgyek!!

34. Aranyláncok betűkkel:

Arany láncok betűkkel

Az egyedi, egyetlen szóból álló láncok vagy az ábécé, mint a neved első betűjében, a házastársak neve, a gyermek neve stb., Alkalmasak a mindennapi viseletre. A lánc emlékeztetheti az ember minden jó gondolatát az életünkben, és a napi inspirációs forrásunk is lehet. Ez a legújabb női aranylánc -minta valóban személyre szabott.

35. Arany medál kereszttel:

Arany medál kereszttel

A keresztből készült aranylánc legújabb mintáját a hit ihlette. A lánc teste arany színű és valóban könnyű, nagyon rövid mintával. A végeket kereszt szimbólum köti össze. Némelyikük ezüstben, míg mások aranyban kaphatók.

A divat szimbolikus lett mind a férfiak, mind a nők körében, és időt szakítanak arra, hogy divatnaplójukat folyamatosan frissítsék. Az idősek, a kisgyermekek és az újszülött fiatalok saját stílusukkal és megjelenésükkel büszkélkedhetnek. Annyira pompázik, hogy a gyönyörű kinézetű aranylánc a legjobb megoldás lehet a divat számára. Kísérletezzen, és készen áll arra, hogy újabb lehetőségeket fedezzen fel a legjobb kiegészítők között, mivel a nyak különböző fémekből és aranyból készült láncok, amelyek szemet gyönyörködtetővé és népszerűvé válnak. Egy kis csavar ebben az unalmas ruhásszekrényben teljesen új arany ékszerek lehetnek. Menj, hozd vissza ezt a blingot!!