9 gyönyörű rózsa arany lánc férfiaknak és nőknek

Az aranyláncok az egyik legegyszerűbb és legelegánsabb ékszer, amelyet lehet viselni. Kultúránkban az aranylánc viselése a nyakában a jólét és a béke szimbóluma volt családjában és házában. Valójában sok családban még mindig megvan az a rituálé, hogy gyermekeiket- legyen az férfi vagy női- aranyláncokat ajándékozzanak, amikor nagykorúak lesznek. Az aranyláncok azonban manapság túlságosan általánosak. Az új trend a rózsaarany láncok felé tolódott el. Nem csak a rózsa arany láncok elegánsak, de nagyon szépek is.

A legújabb és vonzó lánctervek rózsaaranyban:

Itt bemutatjuk a Top 9 Rose Gold láncot, amelyek közül választhat.

1. Búza rózsa arany lánc:

Búza rózsa arany lánc

A búza lánc a legkönnyebb, mégis tartós lánc, amelyet megvásárolhat. Megkezdődött az új trend, hogy ezeket a gyönyörűen elegáns kinézetű búza láncokat vásárolják. Ez az egyik legnépszerűbb férfi rózsa arany lánc..

2. Box Rose Gold lánc:

Doboz rózsa arany lánc

A Box rózsa arany láncok egy másik tartós, mégis könnyű férfi rózsa arany láncok, amelyek jó vételnek bizonyulhatnak. Ideális medált szerezni ilyen típusú láncokkal is, mivel finom csillogást kölcsönöznek a medáloknak, így jobban néznek ki. Ezek a láncok karcsú vagy vékony kivitelben, valamint nagyobb és vastagabb kivitelben készülnek.

3. Kötél rózsa arany lánc:

Kötél rózsa arany lánc

Ha 14K rózsaszín aranyláncot keres, akkor erősítse stílusát, ha megvásárolja ezt a kizárólag férfi rózsa arany láncot kötéllel. Manapság új trend, hogy karcsúbb vagy vékonyított kötélköteget vásárolnak a nők számára is.

4. Figaro Rose Gold lánc:

Figaro rózsa arany lánc

A Figaro stílusú Rose Gold Chains nagyon népszerű vétel, amikor a férfiakról van szó. Hosszú rózsa arany láncok, vastag és vastag Figaro linkekkel a nyakadban, stílusban tartanak, miközben nem kockáztatják jóképű férfiasságodat. Hajrá Férfiak!

5. Rózsa arany lánc megfékezése:

Fékezze meg a rózsa arany láncot

A Curb link rózsa arany lánc egy másik népszerű választás a férfiak körében. Ez egy klasszikus megjelenés, amely akkor következik, amikor egy férfi fékező láncot visel a nyakában. A járdaszegély ugyanolyan tartós, mint a Figaro; nem tűnik olyan terjedelmesnek.

6. Halszálkás rózsa arany lánc:

Halszálkás rózsa arany lánc

A halszálkás láncok laposabb láncszemek, mint a többiek. Leggyakrabban nők viselik, a vastagabb dizájn kezdett trendi lenni a férfi divatékszerekben is. A medálok azonban általában elkedvetlenednek, ha halszálkás rózsaarany láncot viselnek.

7. Omega rózsa arany lánc:

Omega rózsa arany lánc

Az Omega rózsaarany lánc egy másik, amelyet többnyire kizárólag nők használtak, de lassan, de biztosan elkezdett behatolni a férfi divatba. Az Omega link ismert a megtöréséről, és általában ajánlott, hogy ne hajlítsa meg. Azonban az a látvány, hogy az omega -linkekből készült hosszú rózsa aranylánc viselése a nyakában kölcsönözhet, „ízléses”.

8. Kígyó rózsa arany lánc:

Kígyó rózsa arany lánc

A kígyó rózsa arany lánca egy másik típusú gyenge megcsavarodó lánc; azonban a férfiak körében nagyobb népszerűségnek örvend. A kígyóláncokat néha karkötőként is használják.

9. Kubai rózsa arany lánc:

Kubai rózsa arany lánc

A kubai rózsaarany lánc a járdaszegély -láncok ringató csípőtestvére. A nagyobb átmérő gengszter tekintetet kölcsönöz az ilyen típusú láncoknak. Nagyon jól néznek ki viselve, mind a nyak körül, mind a csuklón!

A rózsaarany láncok férfiaknak és nőknek egyaránt a legegyszerűbb és legelegánsabb ékszerek egyik formája. Sok családnak és kultúrának van rituáléja, hogy fiaikat és lányaikat rózsa aranyláncokkal ajándékozzák meg a nagykorúság szimbólumaként. Ezek nagyon szép ajándékok, amelyeket esküvőkön és születésnapokon is lehet adni.