Aranyláncok férfiaknak – Próbálja ki ezt a 25 felkapott és stílusos modellt

Miért viselnek aranyláncot a férfiak? Könnyen! Ugyanúgy szeretik az ékszereket díszíteni, mint a nők, és ennek rengeteg oka van. Az aranyláncok jelzik az adott személy társadalmi státuszát, stílusát, sőt egyedi személyiségük kiterjesztéseként dolgoznak. Ha azt gondolta, hogy a rapperek csak ezeket a dísztárgyakat viselik, akkor nagyon tévedtek! Még az átlagos férfi is jobban szereti a láncokat, hogy divat szempontjából jól nézzen ki. Ez a cikk a 25 legjobb aranyláncot választotta ki a férfiaknak, hogy megfeleljenek a különböző alkalmaknak és ruháknak.

arany láncok férfiaknak

Hogyan válasszunk arany láncokat férfiaknak?

Ha még nem ismeri az aranyláncokat, akkor néhány szakértői tippet kaptunk a jobb vásárláshoz:

  • Először is határozza meg a költségvetést, és számolja ki, hogy mennyi pénzt tervez befektetni egy aranyláncba.
  • Ezután képzelje el a lánc kialakítását, színét és stílusát. Az aranyláncoknak nem kell mindig sárgának lenniük. Mehet a fehér arany, a rózsa arany stb., Amelyeknek kevesebb az aranyszázaléka, mint a sárgának.
  • Döntse el az arany karátát, mielőtt kimegy a boltba. A költségvetéstől és a választott stílustól függően kipróbálhatja a 8k, 14k, 16k, 18k, 22k stb. Minél magasabb a karát, annál magasabb az ár. De a kevesebb karát jobb tartósságot jelenthet más fémek keveréke miatt.
  • Próbálja ki az aranyláncok különböző modelljeit. Azt is kérdezd meg magadtól, hogy a lánc mindennapi használatra készült, vagy alkalmi.
  • Választhat valami elegáns és egyszerű mindennapi használatra, például dobozláncot vagy kígyóláncot. Az olyan stílusok, mint a Figaro, a bizánci stb., Ragadósnak tűnhetnek a mindennapi viselethez, és jól használhatók különleges alkalmakkor.
  • Végül döntse el, hogy medállal szeretné -e viselni. Ha igent mondasz rá, válassz egy elegánsat, amely ábécét, istenségeket, apró köveket vagy gyöngyöket, sőt kutyatagokat is tartalmaz.

Stílusos és divatos aranyláncok férfiaknak képekkel:

Itt kaphatja meg a legnépszerűbb valódi aranyláncok mintáit Indiában.

1. 14 k arany kötél láncok férfiaknak:

14 k arany kötél láncok férfiaknak

Az aranykötéllánc kifejezetten férfiaknak készült, 24 hüvelykes gazdag arany színben, 14 ezer csavart szilárd láncszemmel, erős és nagyon rugalmas, ahogy mozog a testen. 14 k-es pecséttel van ellátva, forrasztott kétfokozatú biztonsági csattal. Ez egy látványos vintage kötéllánc, amely 3 mm széles és 24 hüvelyk hosszú. Könnyű és szemet gyönyörködtető.

2. Aranylánc legújabb tervezése fiúknak:

Aranylánc legújabb tervezése fiúknak

Minden férfi számára, aki szeret láncot viselni, ez lenne a legjobb választás, mivel ez szép és tisztességes megjelenést kölcsönöz. Ha ezt a láncot viselik, akkor csillogóvá válnak, mivel ez átfolyik a testen. Ezzel a lánccal tökéletesen és biztonságosan tartja a nyakát. A férfiak, akik ezt a láncot viselik, elegánsak lesznek, igazi divatos megjelenéssel.

3. Sterling 14 k arany vágott 24 hüvelykes kötéllánc:

Sterling 14 k arany vágású 24 hüvelykes kötéllánc

Ez az arany nyakú lánc férfiaknak egy sterling 14 k aranyból vágott 24 hüvelykes kötéllánc, amely csinos lánc lesz, egyszerű és elegáns megjelenéssel, mivel ez a design 14 karátos sárga arannyal van kiegészítve az ezüst felett. Mérete körülbelül 24 hüvelyk, és a lánc egy gyémánt vágás, amelyet homár karom csattal rögzítenek. Ez a lánc gyémánt vágással készült.

4. Simon Frank arany kubai lánc férfiaknak:

Simon Frank Arany kubai lánc férfiaknak

Bővítse ruhatárát ezzel a lenyűgöző, Simon Frank kubai lánccal, amely 14 karátos sárga aranyból készült, és a fő ötvözet az ezüst, amely a láncnak tartós kinézetet kölcsönöz a következő generációknak. Ez a legújabb férfi aranylánc-kialakítás homárkarommal rendelkezik, amely könnyű kinyitást biztosít, és a fényes felületű kopásgátló hatás évekig szépíti a nyakláncot.

5. Fremada 14 k sárga arany láncok férfiaknak:

Fremada 14 k sárga arany láncok férfiaknak

Ha ezt a Fremada sárga arany szegélyláncot a nyakában hordja, egy kicsit hozzáadja ruháját, és ez a 14 karátos sárga arany lánc alkalmi módja lesz a napi kiegészítőknek. Tökéletes lesz az akasztáshoz, hogy kifejezze saját stílusát. A klasszikus járdaszegély-kialakítással kiemelkedő dizájn lesz.

6. Olivetti férfi 24 hüvelykes kötéllánc:

Olivetti férfi 24 hüvelykes kötéllánc

Az Olivetti férfi 24 hüvelykes kötélhosszú aranylánc széles formájával és könnyű kialakításával könnyen felvehető és nagyon kényelmes viselet. Ez a lánc homár karomcsattal van rögzítve, és hosszabb élettartamú, rozsdamentes szerkezetű. Hosszú távon tökéletes választás lesz, és fantasztikusan fog kinézni, ha V-nyakú pólóval párosítjuk.

7. Palm Beach férfi sárga arany átfedés 30 ″ láncok férfiaknak:

Palm Beach férfi sárga arany fedvény 30

A Palm Beach sárga arany átfedés 30 ″ -es férfi láncok nagy szegélyláncot tartalmaznak, meleg, sárga arany bevonattal fémbe csomagolva. A homárcsattal rögzítve ez elegánsnak tűnik. Viselője csinos megjelenést kaphat ezzel az aranylánccal, csipetnyi blinget adhat az öltözékéhez, és könnyen viselhető az összes inggel.

8. Sterling 14k kubai link arany lánc férfiaknak:

Sterling 14k kubai link arany lánc férfiaknak

Ez a klasszikus és elegáns sterling font, 14 ezer kubai aranyból készült lánc férfiaknak finom, 14 karátos sárgaaranyból készült, és csiszolt felülettel, valamint homárcsattal rögzítették. Ez különböző méretű, például 22 hüvelykes, 24 hüvelykes, 26 hüvelykes és 30 hüvelykes méretű, így kiválaszthatja kedvenc aranyláncát a férfiak számára.

9. Simon Frank 14 k arany átfedő lánc:

Simon Frank 14 k arany átfedő lánc

Adjon hozzá egy kis eleganciát minden ruhához ezzel a Simon Frank 14 k arany átfedésű férfi lánccal, és ez egyszerű és klasszikus megjelenést kölcsönöz, amelyet biztosan szeretni fog. Ez könnyű súlyú lesz, és stílusos megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

10. Férfi aranylánc, amely megfékezi a lánc finomabb linkjeit:

Férfi aranylánc szegélyezett lánc finomabb linkekkel

Férfi aranylánc, amely megfékezi a szegélylánc finomabb linkjeit, minden méretben kapható lesz nőknek és férfiaknak, és úgy tervezték, hogy minden ember számára megfeleljen, unisex dizájn ihlette. Ez a lánc aranyfémmel van töltve, és erősen rögzített egy homárcsattal, 14 karátos aranynyal töltött bélyegzővel. A lánc szélessége körülbelül 2,5 mm.

11. Pori olasz 14 k aranyszínű kígyólánc férfiaknak:

Pori olasz 14 k aranyszínű kígyólánc férfiaknak

Ez a Pori olasz 14 k aranyból készült kígyólánc férfiaknak aranyból készült, és gyémánt vágással végződik, amely tökéletesen illeszkedik a gyerekekhez és a férfiakhoz. Ajándékozható, és tökéletes választás az ajándékok bemutatására, mivel a fekete bársony tasak arany tónusú és arany fémből készült.

12. Arany töltött lánc lapos kígyó szingapúri tervezés férfiaknak:

Arany töltött lánc lapos kígyó Szingapúr Design férfiaknak

Arany színű lánc lapos kígyó szingapúri formatervezés kifejezetten férfiak számára készült, és különböző méretekben kapható. A férfiak, akik ezt a láncot viselik, könnyűnek érzik magukat, de nem hagyják figyelmen kívül a tökéletes megjelenést. Még kisgyermekek is viselhetik, mivel ez szépséget és stílusos megjelenést kölcsönöz.

13. Arany töltött lánc dobozos linkben:

Arany töltött lánc dobozos linkben

A dobozos láncú, aranyozott lánc stílusa és klasszikus megjelenése vonzza a többieket, akik ezt a láncot nézik. Határozottan, ha ezt a láncot viseli, akkor szemet gyönyörködtető lesz. Ez olyan kapcsokkal lesz rögzítve, ahol a felhasználó nem fél attól, hogy elveszíti. Többek között ez a kialakítás stílusosabb és elegánsabb lesz.

14. Sterling Essentials 14 k aranyozott olasz lézervágású kötéllánc:

Sterling Essentials 14 k aranyozott olasz lézervágású kötéllánc

A Sterling Essentials 14 k aranyozott olasz lézervágású kötéllánc Olaszországban készült. Ez egy exkluzív kötéllánc, amely csillogó lézervágású kivitelben egyedi és gyönyörű textúrát kínál. Ez a dizájn finom, 14 karátos sárga aranyból készült, és ez a lánc hat különböző hosszúságban lesz elérhető.

15. 4k sárga arany korall tengeri csillag férfiaknak:

4k sárga arany korall tengeri csillag férfiaknak

Ez a 4k sárga arany korall tengeri csillag férfiaknak készült a tengeri élet témájában, amely gyönyörű gyémánt vágott korall tengeri csillagokat tartalmaz, és finom tengeri lánc lánccal, rugós gyűrűs csattal rögzítve. Ez egy klasszikus formájú darab férfiaknak és kisfiúknak, mivel ez a lánc könnyű viseletet biztosít.

16. Sparkle Water Wave arany lánc fiúknak:

Sparkle Water Wave aranylánc fiúknak

Ez a csillogó vízhullámú aranylánc fiúk számára aranyhullámú, vízhullámú dizájnnal volt tele, így ez a dizájn egyedülálló és stílusos a többi közül. A lánc viselése hosszú élettartamot és könnyű viselést biztosít zavartalanul. Az online áruházakban sokféle lehetőség közül választhat.

17. Arany töltött szegélylánc finomabb linkekkel:

Arany töltött szegélylánc finomabb linkekkel

Ez az aranyokkal teli járdaszegély-lánc, finomabb láncszemekkel a férfiak számára készült, a finomabb láncszemekkel, és választhat a terveknek megfelelően. Ennek a formatervezésnek az online megvásárlása lesz a legjobb megoldás, mivel számos mintát találhat ott. De ügyeljen arra, hogy olyan dizájnt kapjon, amely ragyogóbbá és elegánsabbá teszi Önt és megjelenését.

18. Franco 10 karátos tömör arany férfi lánc:

Franco 10 karátos tömör arany férfi lánc

Ez a Franco 10 karátos tömör arany férfi lánc bonyolultan Franco stílusban készült, és a sárga arany lánc minden bizonnyal magas fényezéssel rendelkezik a végső finomság érdekében. Ennek a formatervezésnek a kiválasztása tökéletes lesz minden korosztály számára, mivel ez férfias viseletet kölcsönöz nekik. Függővel is hordható.

19. 14 k sárga arany 6,5 mm üreges Franco lánc férfiaknak és fiúknak:

14 k sárga arany 6,5 mm üreges Franco lánc férfiaknak és fiúknak

Ennek a formatervezésnek a viselése tökéletes lesz a medálokkal együtt, vagy önmagában is viselhető az együttes ideális kiegészítéseként. 6,5 mm szélességével nagymértékben javítja a viselő megjelenését. Minden méretben kapható, és megkaphatja a legmegfelelőbbet.

20. 14 karátos sárga arany 8 mm-es tömör kötéllánc férfiaknak:

14 karátos sárga arany 8 mm-es tömör kötéllánc férfiaknak

Ez a körülbelül 8 mm -es, 14 karátos sárga arany lánc a férfiaknak megfelelő kötéllánccal együtt készült azzal, hogy egyedivé és másként néznek ki. A legjobb, ha az online áruházakon keresztül vásárol, mivel ezek több mintát és stílust adhatnak az Ön választásától függően.

21. 10K Franco arany lánc férfiaknak:

10K Franco arany lánc férfiaknak

A 10k arany lánc férfiak számára a Franco modellben készült, így ez a dizájn egyedi és stílusos. Ez a design a legkedveltebb az összes többi közül. Ennek a dizájnnak a viselése lesz a tökéletes választás, amely minden korosztály számára megfelel. Próbálja ki ezt a különböző aranyláncot férfiak számára.

22. Fremada 10k sárga arany láncok férfiaknak:

Fremada 10k sárga arany láncok férfiaknak

Ez a Fremada 10 k sárga arany lánc férfiaknak klasszikus velencei dobozos kialakítással igen csiszolt befejező megjelenést kínál, mivel ez 10 karátos aranyból készült, amely rugós gyűrűs csattal rögzíti a láncot. Ezt egyedül is viselheti, vagy egy függővel kombinálva, amely további szépséget kölcsönöz. A rendkívül csiszolt kivitel vonzó és magával ragadó megjelenést kölcsönöz ennek a láncnak a nézőknek, akik ezt a dizájnt nézik.

23. Kerek szegélyű vastag Z arany fedőláncok férfiaknak:

Kerek szegélyű vastag Z arany fedőláncok férfiaknak

Ez a lekerekített szegélyű, vastag, Z átfedéssel ellátott férfi aranylánc a legjobb láncválaszték a férfiak számára, és ez lesz a tökéletes ötlet az alkalmi eseményekhez hasonló alkalmakkor való viselésre, ami egyszerűnek tűnik a használt szalag vastagsága miatt. a dizájn.

24. Sárga arany nehézsúlyú férfi aranylánc:

Sárga arany Nehézsúlyú férfi aranylánc

Ez a férfi ékszerek legújabb aranylánca. A nehézsúlyú sárga aranylánc vastag gubanca mind csiszolt, mind texturált, ami eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Ez a dizájn 14 karátos arany ékszerekből készült, amelyek rögzítik a homár karom csatját. Ez lesz a legjobb férfi aranyláncok közül.

25. Sárga arany Petite láncok férfiaknak:

Sárga arany Petite láncok férfiaknak

A férfiaknak készült aranylánc -minták mostantól különböző mintákban és mintákban kaphatók, és az egyik közülük a férfiaknak szánt sárga arany kis láncok pompás megjelenést kölcsönöznek a viselőnek. Ha érdekli, új dizájnt kap, bölcs választás lesz ez a design.

Mindazonáltal mindig lesznek új stílusok és tervek, amelyeket a kézművesek folyamatosan alkotnak. Nem minden, ami csillog, arany, és ezért szánjon egy kis időt a kutatásra, mielőtt úgy dönt, hogy láncot vásárol magának. Tartsa szemmel a piacon létező legújabb trendeket és terveket. Ugyanakkor tudjon meg többet a megbízható és elismert ékszergyártókról, ahol ezeket beszerezheti.

“>