9 Bedste kontorfrisurer til kvinder med langt hår

At få dem til at se og præsentere rigtigt er afgørende for kontoret og professionelle kvinder. Hvorfor ikke hjælpe dig med dette? Disse kontorfrisurer til langt hår kan passe godt. Administrer nu dine smukke lange lokker med disse perfekte elegante udseende, passende til dit professionelle liv. De er alle værdige, pæne, rene og yndefulde.

Tag et kig på disse smukke lange frisurer til kontoret, og du vil elske dem!

9 Bedste lange frisurer til kontordamer:

Lad os se på de 9 bedste kontorfrisurer til langt hår.

1. Den store bolle:

kontorfrisure til kvinder

Vælg altid den store bolle, når du har en dårlig hårdag. Hvis dit hår slet ikke er klar til at lytte til dig i dag, skal du samle dit hår i en høj pony og derefter begynde at vride det til en bolle. Du kan endda bruge sokebollemetoden til at få en perfekt tekstur til bollen og derefter fastgøre den stramt med et tyndt slips. Dette er et perfekt look til dit kontor parret med din hvide sweater og sorte bukser.

2. Den slanke fletning:

frisure til kontorpige

Nu til et kontor tidligt om morgenen kan du altid vælge en simpel fletning, men med lidt krydderi til det. Brug din sorte frakke og grå skjorte til at bruge et sort pandebånd på hovedets ordentlig kammede krone. Skil dog dit hår fra siden og glat det ned i sidefletningen, inden du fastgør pandebåndet.

3. Looping Bun:

kontorfrisurer til damer

Dette er en ny variant af de normalt boller, hvor du kan bære et perfekt afslappet hår til dit kontor uden at miste det officielle præg på det. Start med at drille dit hår lidt foran. Bind nu dit hår i en hestehale og lav en løkke igennem det. passere hestehale, men kun halvvejs gennem håret for at få bolleudseendet.

4. Få en større pony:

kontorfrisurer til langt hår

Hvis du altid har forestillet dig, at du ville have en lang hestehale, er dette det perfekte tidspunkt for dig at gøre det. Dette er et klassisk trick for at opnå en længere pony. Start med at opdele dit hår i to. Til dette skal du bruge et krøllet hår. Dette look uden lydstyrke ville være anderledes. Bind den nederste ende først til en pony, og bind derefter den øverste ende i en løs pony for at dække den nedre ende.

5. Easy Pin up:

frisure til kontorarbejde

Hvis du virkelig vil beholde dine tråde lange og perfekte, skal du have et åbent hår under dit kontorinterview, men tilføje et strejf af forretning til det. Sprøjt dit hår godt for at tilføre lidt volumen til det, og begynd derefter langsomt at fastgøre de to forreste låse bag på dit hår. Hårsprayen tilføjer lidt volumen til looket.

6. The Rolled on Low Bun:

frisurer til kontorbeklædning

Til denne lave bolle skal du holde nogle af de forreste låse løse og binde en pony i den nederste ende af håret lige over halsen. Sløjf nu ponyen ind i en bolle ved hjælp af en sikker og nogle stifter. Tag de forreste låse, og rul dem nu rundt om knolden og fastgør udseendet igen med nogle stifter.

7. Den flettede pony:

fletninger til kontoret

For dette look skal du blot binde en fransk stylet fletning fra forsiden af ​​dit hår og tage det helt tilbage og sikre det med en pony.

8. The Three Tier Pony:

kontorfrisurer med hestehale

Til dette binde en simpel pony og derefter dele den i tre. Brug en løs streng til at vikle rundt om slipset for at skjule gummibåndet. Prøv nu i hele ponyens længde hestehale med sløjfe for at opnå dette look.

9. Fishtail Bolle:

kontor hår bolle stilarter

Til denne frisure skal du binde frisyren til fiskhale og derefter vifte den for at tilføje volumen. Rul det nu sammen og stift det i en bolle.