9 Bedste lange frisurer til fint hår

Den bedste velsignelse ved at have et hoved fuld af hår ned til din midterste ryg er kun kendt for den respektive person, der dyrker håret. Sagen med langt hår er, at du nemt kan dyrke enhver frisure, du ønsker. Hårets længde udgør alle andre krisepunkter.

Bedste lange frisurer til fint hår

Når vi taler om fint hår, mener vi normalt et hoved fuld af blødt og smukt hår, der ville være fin inkonsekvens, ikke for tykt og ikke for tyndt. Med dette kan du nemt tilføje volumen til dit hår og samtidig dæmpe lydstyrken, når du vil.

1. Den lille emo:

lange frisurer til fint hår 1

Emo -frisure så et klassisk oprør to til tre år tilbage, og det er blevet gjort klart, at denne frisure er kommet for at blive. Emo -frisure indeholder gotiske frisurer med lidt mere kant til det. Denne frisure indeholder skarpe pandehår foran med kantede ender sammen med fritstrømmende hår på bagsiden. Selvom dette ikke er et fuldt emo -look, har det et tip til det.

2. Den simple pin up:

lange frisurer til fint hår 2

Dette er en af ​​de letteste frisurer, der tager knap et minut eller to. Til dette kam håret grundigt, og tag derefter den forreste lås fra højre side, træk det nu helt tilbage og pin det til venstre bagside. Tag nu en anden frontlås fra den anden side og pin den til højre side.

3. The Pinned up Pony:

lange frisurer til fint hår 3

Start med lidt drilleri på forsiden. Del dit hår i to dele, og fastgør derefter det nederste lag med et slips. Inden du binder dit hår, skal du sørge for at holde de to forreste låse fri. Med det øverste lag kan du nu oprette en looped hestehale ved at føre det øverste lag gennem den nedre pony. Til de forreste to låse ruller de op og klemmer dem med ponyen.

4. Sidefletningen:

lange frisurer til fint hår 4

For fint hår er sidefletningen et godt valg, da det ville hjælpe dig med at opnå volumen til dit hår. Start med at flette hårets forside og tag det helt til siden. Saml resten af ​​håret til siden, og inkorporer nu den forreste fletning og start med din hovedfletning.

5.The Looped Look:

lange frisurer til fint hår 5

For en hurtig hårfiksering, vælg altid dette fantastiske loopede look. Du kan lade den stå som en pony eller bare sløjfe den mere til en bolle. Perfekt til bryllupper, date nætter og endda til din hverdag. Bind en lav pony og lav derefter en løkke på forsiden. Før nu ponyen gennem løkken. Opret en anden sløjfe igen til bolle.

6. Gå til Ombre:

lange frisurer til fint hår 6

Hvis du har et hoved fyldt med fint langt hår uden særlig store lokker, kan du altid stole på hårfarven for at krydre dit look. Ligesom dette billede, prøv ombre nuancer, der definerer fin farveovergang fra en til en anden.

7. Vandfaldet:

lange frisurer til fint hår 7

Vandfaldets fletning ville se godt ud for fint hår, da de forskellige træk ved fletningen forstærkes og samtidig skabes en smuk, men sød frisure. Du kan bruge vandfaldsfletning på bagsiden af ​​hovedet og derefter bruge resten af ​​håret til en anden stil.

8. Strandbølger:

lange frisurer til fint hår 8

For at tilføje volumen til dit helt fine hår, vælg bløde strandbølger. Dette kan opnås ved at bruge bløde valser, hvor håret ikke rigtig ville krølle, men skildre bløde bølgede lokker.

9. Frontfletning:

lange frisurer til fint hår 9

Dette er en af ​​de enkleste frisurer, hvor kun frontlåsen tages og bindes i en fletning. Pin fletningen til bagsiden af ​​hovedet.