Kauniit ympäristöystävälliset lasten huonekalut, joissa on turvallinen muotoilu vauvallesi

ihana ympäristöystävällinen lasten huonekalujen pinnasänky vauva

Kauniit ympäristöystävälliset lasten huonekalut, joissa on turvallinen muotoilu vauvallesi

Jos etsit todella ympäristöystävällisiä huonekaluja lapsesi huoneen sisustamiseen, sinun kannattaa tutustua yhteen Oeufin uusimmista kokoelmista. Tämä huonekalumallisto on nimeltään Robin ja se on tehty tekemään lastenhuoneesta toimiva ja ennen kaikkea turvallisempi.

Nämä huonekalut on valmistettu 100% kestävästä massiivipuusta ja maalattu luonnollisella vesipohjaisella maalilla. Lastenhuoneessa on pinnasänky, hoitopöytä ja toinen lipasto.

Ergonominen, ympäristöystävällinen vauvan sänky

Ihana ympäristöystävällinen lasten huonekalujen pinnasänky

Nämä kolme huonekalua kuuluvat sarjaan ja kaikki näyttävät erittäin houkuttelevilta ja kauniilta. Pinnasängyssä on toinen etu: se on säädettävä, joten sitä voidaan käyttää sekä vauvalle että taaperolle. Lisäksi patja on melko matalassa asennossa, joten lapsesi voi kiivetä sängylle yksin ilman apuasi. Löydät lisää mielenkiintoista tietoa tästä ympäristöystävällisestä lasten huonekalusta valmistajan verkkosivustolla: Joten käy Oeuf Verkkosivusto, jos olet kiinnostunut!

Nämä huonekalut on valmistettu 100% kestävästä massiivipuusta

kaunis ympäristöystävällinen lasten huonekalusänkyKalusteet on maalattu luonnollisella vesipohjaisella maalilla kaunis ympäristöystävällinen lasten huonekalujen pinnasänky

Huonekalut uusimmista Oeuf -kokoelmista kaunis ympäristöystävällinen lasten huonekalut valkoinen lipasto

Patjan asento on melko matala, mikä tekee sängystä entistä toimivamman lapsellesikaunis ympäristöystävällinen lasten huonekalut valkoinen runko