Kirjahyllyt lastentarhassa Super Marion innoittamana

lastentarhan kirjahyllyt, jotka ovat saaneet inspiraationsa Super Mariosta

Kirjahyllyt lastentarhassa Super Marion innoittamana

 

Lastenhuoneemme sarjassa tänään haluamme näyttää sinulle loistavan idean siitä, miten voit tehdä lastenhuoneen sisustuksesta hauskan ja lapsiystävällisen – Super Mario -hyllyillä! Super Mario on suosittu tietokonepeli, useimmat lapset pitävät erityisesti Mariosta, se on yksinkertaisesti ajaton!

Uusia tietokoneen sankareita tulee ja menee pian, mutta Mario pysyy. Eri -ikäiset lapset nauttivat Mariosta ja hänen seurastaan, ja jokainen lapsi on epäilemättä iloinen saadessaan tämän suosikkisankarin huoneeseensa. Kuvagalleriastamme löydät hyviä vinkkejä viileään Super Mario -asennukseen lastenhuoneessa!

Mario -hyllyt temaattisesti sisustettuun lastenhuoneeseesi

kirjahyllyt lastenhuoneessa Super Mario -sauvalla

Nämä Mario -hyllyt voivat olla suuri inspiraatio lapsillesi ja samalla luoda onnellisen tunnelman lastenhuoneeseen. Suuret kirjahyllyt on tehty ruskeiden laatikoiden tapaan, aivan Mario -pelityyliin. Ne voivat täydellisesti sisustaa lapsesi huoneen ja tarjoavat myös runsaasti tilaa erilaisten tavaroiden säilyttämiseen siellä. Joillakin niistä on kauniit ovet, jotka on koristeltu tunnetulla kysymysmerkillä. Nämä kirjahyllyt näyttävät hämmästyttäviltä esimerkiksi vaaleanvihreällä seinällä. Toinen mielenkiintoinen lisä Super Mario -tyyliseen lastenhuoneeseen olisi pieni pöytä, joka näyttää putkiketjulta. Tällaiset lasten huonekalut auttavat meitä suunnittelemaan viileän lastenhuoneen sisustuksen, jossa lapsemme voivat kokea hauskaa, koska ne ovat leikkisiä ja erittäin toimivia samanaikaisesti.  

Leikkisä muotoilu lapsillesi – teemalla seinäkello

Super Mario -seinäkello leikkiä lastenhuoneessa

kirjahyllyt super mario -ullakon lastenhuoneessa

Iloinen, värikäs idea pienille

lastenhuoneen kirjahyllyt super mario -suunnittelulla

Super Mario kauha laitteiden säilyttämiseen  kirjojen hyllyt lastenhuoneessa super mario kübel -peliltä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80