Vaihdettavat lasten huonekalut lisäävät mukavuutta lastenhuoneessa

muunnettavat lasten huonekalut vuode vauvan vihreä työpöytälaatikot Vaihdettavat lasten huonekalut lisäävät mukavuutta Adesenin lastenhuoneessa

Lasten huonekalusarjassa haluamme esitellä teille tämän erittäin erikoisen lasten huonekalun tänään. Ne on erityisesti suunniteltu älykkäille pienille rakkaille, ja ne voivat tehdä lastenhuoneesi suunnittelusta todella upean ja modernin.

Nämä huonekalut ovat hyödyllisiä pitkään

vaihdettava lasten huonekaluvuode vauvan vihreä ristikkokehys

Tiedetään, että lapset kasvavat nopeasti. Tästä syystä vanhemmat joutuvat usein vaihtamaan lastenhuoneen huonekaluja usein. Tässä on loistava ratkaisu tähän ongelmaan – vaihdettavat huonekalut. Tällaiset huonekalut täyttävät helposti lastesi tarpeet missä tahansa iässä, joten ne ovat hyödyllisiä pitkään. Ostamalla tämän vaihdettavan huonekalun voit myös luoda toimivan suunnittelun lastentarhassa ja säästää paljon rahaa samanaikaisesti. Esimerkki tällaisista tyylikkäistä fiksuista huonekaluista on Adesen Möbelin Smart Kid -mallisto.

Pinnasänky on runsaasti säilytystilaa ja laatikoita

vaihdettavat lasten huonekalut pinnasänky vauva vihreä puu

Smart Kid on monikäyttöinen huonekalusetti, joka sisältää pinnasängyn, laatikot ja hoitopöydän. Parasta on, että kaikki nämä elementit voidaan helposti toteuttaa ja muuttaa täysin uusiksi huonekaluiksi: saat nyt suuremman sängyn, työpöydän ja leikkikentän, joten tämä huonekalusetti sopii myös alle 10 -vuotiaille lapsille. Lasten huonekalut on valmistettu korkealaatuisesta koivupuusta ja kiillotettu myrkyttömällä vesipohjaisella lakalla. Saat lisätietoja tästä upeasta muunnettavasta lasten huonekalusta ja muista älykkäille lapsille tarkoitetuista tuotteista Adesenin verkkosivustolta.

 Yhden hengen vuode vanhemmille lapsille ja nuorillemuunneltavat lasten huonekalut sänky vauvan kaide puu

Sänky, jossa pääty

muunneltavat lasten huonekalut sänky vauvan runko puu

Käytännöllinen puulevy – lauta ja puiset pylväät

muunnettavat lasten huonekalut vuode vauvan kaide puiset sauvat Suunnittelijaprojekti: Adensen muunneltava lasten huonekaluvuode vauvan vihreä työpöytä adensenMusta jakkara ja vihreä liitutaulu kirjoittamista varten muunnettava lasten huonekalujen sänky vauvan vihreä liitutaulu jakkara Suunnittelijan suunnittelemat huonekalut muunnettava lasten huonekalujen sänky vauvan kaide