Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille – moderni sisustus

Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille sininen vuodevaatteet

Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille – moderni sisustus

Pikkusi ei ole enää pieni, ja tiedät, että teini -ikäisten ikääntyessä heillä on erilaisia ​​tarpeita. Haaveilet tyylikkäästä huoneesta, jossa on runsaasti tilaa opiskeluun. Paikka, jossa he voivat kutsua ystäviä tuntematta häpeää.

Paikka videopeleillesi tai kitaransoitolle häiritsemättä. Se on tosiasia – poikasi huone tarvitsee perusteellisen muutoksen, ja tarvitset ideoita, joista valita.

Harmaat, yksiväriset värit ja ruudulliset liinavaatteet poikasi huoneeseen

teini -ikäinen huone pojat musta ruudullinen vuodevaatteet suunnitteluidea

  Tiukat linjat ja tummat värit teini -ikäisessä huoneessaViileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille musta valkoinen harmaa

Voimme vakuuttaa teille, että asiat toimivat silloin erittäin hyvin. Tässä on luettelo 9 inspiroivasta mallista, jotka voivat auttaa sinua luomaan upean makuuhuoneen teini -ikäiselle pojallesi.

Urheilun harrastaja, mutta tämä mustavalkoinen ja säleiksi hajotettu seinämaalaus lisää varmasti tämän sinisen makuuhuoneen modernia ja tyylikästä tunnelmaa.

Leikkisä, urbaani huonekalut – oranssi koristekuvio

viileä trendikäs teini -ikäisen huoneen suunnittelu pojat oranssi tuolityynyt

Viihtyisä ja lämmin, värisävyjä, jotka lisäävät elämää koko huoneeseen

Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille, jotka suunnittelevat poikien pöytävalaisimen

Näin luonnehtisin tätä upeaa makuuhuonetta valkoisilla huonekaluilla (upea sänky ja suuri työpöytä, minun on sanottava).

Hienostunut, minimalistinen huone

viileä trendikäs teini -ikäisen huoneen suunnittelu pojat sininen valkoinen vaatekaappi

Yritätkö tehdä tyylikkään lausunnon? Teini -ikäiselle punainen ja valkoinen eivät koskaan näytä tyylikkäämmältä. Kuulostaa hyvältä idealta unelmalapselle. Se on klassista, modernia ja hauskaa, kaikkea mitä haluat!

Videopelien innoittama lastenhuoneen suunnittelu

Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille pelin innoittamana

Minimalisti hyväksyy lapsen huoneen. Piilota työpöytä seinien taakse ja saa se näyttämään aivan kuin vaatekaappi – loistava idea. Lisää seinä -tv ja suuri vuode sen kanssa. Voila, kaikkea on!

Jos sinulla on baseballia rakastava teini, tämä on hyvä idea tuoda näyttävä peli heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Lisää tästä, jos hän on jenkkifani, voit kopioida suunnittelun ylhäältä sen kaikista osista – varmista, että löydät lahjakkaan taidemaalarin, joka tekee koko seinän puolestasi. Ja älä unohda neonvaloja vuoteiden alla. Ne tekevät koko makuuhuoneesta henkeäsalpaavan.

Upea, vaikuttava Teeanger -huone

viileä trendikäs teini -ikäisen huoneen suunnittelu poikien raidallinen päiväpeite

Meillä on pedantti, vai mitä? Moderni makuuhuone on varmasti pedanttiselle teini -ikäiselle, joka haluaa tehdä tyylin. Uskon, että olen täysin hämmästynyt modernista sängynrungosta ja viileästä päiväpeitteestä, mutta mikä itse asiassa hämmästyttää minua, on vaikuttava seinätaide sängyn ja yöpöydän takana.

Kiinteässä parvisängyssä on tikkaat

Viileä trendikäs teini -ikäinen huone pojille puukalusteet tikkaat parvisänky

Pieni ullakko poikasi makuuhuoneeseen ja tikkaat leikkikentälle? Pilkata? Se on ollut kaikkien unelma teini -iästä lähtien. Tulet rakastamaan ruskeat seinät ja valkoiset ja vihreät liinavaatteet.

Sängyn runko puulavoista pyörillä

viileä trendikäs teini -ikäisten huoneiden suunnittelu pojat puulattiat maalattu valkoiseksi

Jos teini -ikäinen poikasi haluaa olla itsenäisempi, meillä on sinulle idea. Entä muuttaa ullakkoasi ja luoda erityinen huone vain hänelle? Sen pitäisi olla tarpeeksi suuri, eikö?

Teollinen poikien huonesuunnittelu – harmaa ja oranssi väri yhdistettynä

Viileä trendikäs nuorten huone pojille oranssi koristelu

Vaikka tämä näyttää poikamies tyyny, tämä on todella teini makuuhuone katolla huoneisto. Pieni mutta lämmin samaan aikaan, puuttuu vain kotitehtävien työpöytä, joka ei voi korvata metallisen harmaata ja oranssia suunnitteluteemaa. Mutta luulen, että voisin elää sen kanssa, jos “pakko”.

Poikien makuuhuone on sisustettu pop-art-tyyliin

teini -ikäinen huone pojat musta seinäpeite puuhyllyt vihreä popartKerrossänky kahdelle pojalle teini -ikäinen huone poika massiivipuinen parvi sänky tikkaat sininen vuodevaatteet