Aseta vinyylilattia terassille

vinyylilattia terassilla lattia vinyylilattia kuisti

Vinkkejä kuistin vinyylilattiaan

Muutama vuosikymmen sitten terasseissa käytettävien materiaalien valikoima oli hyvin pieni. Voit valita puun ja kiven välillä. Mutta suunnittelun edistyminen on antanut meille enemmän hienoja vaihtoehtoja, ja yksi niistä on nimeltään vinyyli.

Et tunne tämän materiaalin etuja ja haittoja?

Tässä ovat yhdellä silmäyksellä terassin vinyylilattian tyypilliset ominaisuudet!

vinyylilattia terassilla vinyylilattia

– Se on erittäin kova materiaali. Useimmat lajit kestävät myös hyönteisiä ja homeita. Lisäksi ne ovat melko helppohoitoisia.

– Vinyylipinnoissa ei ole sirpaleita. Se on keinotekoinen materiaali, joka on luotu siten, että se ei tarvitse paljon hoitoa. Sinun ei tarvitse esimerkiksi jauhaa sitä ylimääräisenä.

– Vinyylipinnat voivat jäljitellä erilaisia ​​materiaaleja, kuten puuta. Tässä suhteessa on monia mahdollisuuksia. Voit hyödyntää vinyylin etuja ja silti nauttia puun viljan kauneudesta.

Vinyylilattia on mahdollista myös puun näköisenä

vinyylilattia puu näyttää napsautusjärjestelmä

– Vinyylipintoja on saatavana useita kokoja, pituuksia ja leveyksiä. Voit yhdistää ne kielellä ja uralla tai levyrakenteella. Tästä voit projisoida kiskot, nauhat ja verhoukset. Myös muita tästä materiaalista valmistettuja yksityiskohtia ja lisävarusteita on markkinoilla.

Helppokäyttöinen

vinyylilattia terassilla cklick -järjestelmällä

Vinyylilattian asettaminen

vinyylilattia vinyylilattiatikku lattiaideoihin

– Vinyylilattia on saatavana eri väreissä. Joten sinun ei tarvitse maalata sitä jälkeenpäin saadaksesi haluamasi vivahteen. Ostamalla voit jo hankkia sävyn, joka sopii hyvin talon luonteeseen.

Vinyylilattia geometrisella kuviolla

vinyylilattia kuistilla geometrinen kuvio lattiaideoita

Katseenvangitsija terassilla

Vinyylilattian asettaminen verannalle vinyylilattia, kuvioitu sininen

– Vinyylilattiat voidaan myös kiillottaa. Levyt voivat näyttää runsaalta tekstuurilta tai pehmeältä pinnalta. Ensimmäinen vaihtoehto suojaa sinua liukastumiselta märällä säällä tai pesun jälkeen.

– Vinyylilattiat voivat haalistua. Ellet osta tyyppiä, jolla on luonnostaan ​​suoja, vinyyli menettää osan värin voimakkuudestaan. Useimmat pinnat voidaan puhdistaa yksinkertaisesti hankaamalla.

On olemassa erityisiä puhdistusaineita, jotka voivat helposti poistaa kaikenlaisen lian

Aseta vinyylilattia terassille

– Korkeammat kustannukset. Vaikka tämä materiaali kestää enemmän, se voi myös maksaa useita kertoja enemmän. Useimmissa tapauksissa sinulla on myös takuu. Tämä tarjoaa asunnonomistajille varmuuden siitä, että alkuinvestointi kannattaa.

– Vinyyliterassi lisää myös kustannuksia. Jos yksinkertainen ratkaisu riittää sinulle, tämä on täydellinen. Kuitenkin, jos käytät erilaisia ​​ruuveja ja kiinnikkeitä, koko asia voi maksaa paljon enemmän. Katos ja verhoukset vaikuttavat myös lopulliseen budjettiin. Joissakin malleissa on lukitusjärjestelmät, joissa ei ole reikiä pinnalla.

Kannattava investointi

vinyylilattian asettaminen terassille vinyylilattia kuvioitu värikäs

– Vinyylilattiat noudattavat tiettyjä asennussääntöjä. Ne sisältävät usein tiettyjä yhteyksiä ja ohjeita. Sahanpuru ja puulastut on poistettava. Syynä on, että ne eivät ole biohajoavia

– Turvallisuuden vuoksi tarkista, onko tämän materiaalin käytölle yhteisössä rajoituksia

Asennussäännöt vinyylilattioita asennettaessa

vinyylilattia terassilla puutarhan suunnittelun ulkopuolella