Top 25 læbestiftmærker tilgængelige i Indien

Læbestift er et must -have for kvinder i hendes makeup -kollektion. Dette forbedrer ikke kun det overordnede udseende, men til forskellige lejligheder og til forskellige tidspunkter, kan farven få en person til at se mere naturlig og glamourøs ud. Du kan købe forskellige slags farver og også forskellige typer nuancer. Det er igen en skal budgetafhængig ting at have. Dette kan afhænge af dit budget som på følgende måder. Hvis du er villig til at have en farve, der varer ganske få timer, skal du bruge en del håndfuld penge for at få en så god farve og pigmentering af høj kvalitet. Der er virksomheder, der er indfødte, men disse er ikke meget populære, når det kommer til en nuance, der varer længere. Der er igen forskellige farvetyper, der også afhænger af budget.

I disse dage finder du nogle specifikke farver i samme område, der er dyrere end nuancen før den. Dette skyldes, at den nuance er mere populær i dette område, eller det kan også være, at andre lignende virksomheder ikke tilbyder den farve, og derfor har den farve, som et bestemt sortiment tilbyder, mere køb end de andre nuancer. Der er også et valg med hensyn til fugt. Nu er der farve, der kan fugte og være mat på samme tid. Nogle virksomheder i høj prisklasse tilbyder denne type kvaliteter i disse dage. Tidligere var kvinder bange for at bruge de farver, der er matte, og tænkte på, at de yderligere kan få dig til at føle dig tør, og derfor bliver de nødt til at bruge en balsam, inden de påfører farven.

Men i disse dage kan du få intensiv fugtighed sammen med at have en næsten mat farve. Der findes forskellige andre kvalitetsvariationer. Der er nogle specielle farver, der giver en fantastisk blank finish og glathed, som ikke kræver, at du bærer en glans som en ekstra, som de fleste af os gør. Nogle andre kvalitetsvariationer kan være, hvor du kan få en masse skinnende partikler, som giver en glattere og naturlig glans uden meget klæbrig glans. Der er andre farver, der har en tendens til at have mere af en beige eller naturlig hudfarve, og disse er meget gode til brug i dagtimerne og også til nattøj med kraftigt Smokey -look.

Du kan også få bærfarver, der giver en meget blommeagtig eller let rødlig finish. I alt er der forskellige former for farver, pigmenteringer, forskellige kvaliteter, som du kan købe afhængigt af hvad du vil have og dit budget. En god farve med mere eller mindre fugt kan koste dig fra 300 INR til 2000 INR. Nogle intervaller kan stige fra 3000 INR og kan gå op til 4000 INR. Det kan dog være uden for budgettet for de fleste almindelige mennesker, og derfor bliver det vigtigt at vælge de rigtige intervaller og farver. En guide til det kan være nyttig.

Derfor, hvis du vil vælge farverne, kan du tjekke de 25 bedste læbestiftmærker herunder. Disse vil give dig en idé om, hvilken pris, så du kan købe i overensstemmelse hermed afhængigt af dit budget og krav.

1. Revlon:

Revlon læbestift

KØB DET HER

Dette er et prissortiment, og du kan finde forskellige varianter i dette. Du kan købe deres Colorburst -farver, som er meget berømte, såsom Hazel, Lilac 1, Rose Nude 65, Fuchsia 30 osv. Disse er prissat til ca. 600 INR til 650 INR. Der er andre varianter, der er prissat til 700 INR og månens dråber, der har nogle meget smukke farver som nuancer som Amethyst Smoke, Rose 560, Etc og disse er meget høje priser til 1500 INR ca..

2. Maybelline:

Maybelline læbestift

Dette navn behøver ikke nævnes, fordi dette er en favorit blandt flere kvinder. Ikke kun fra prispunktet, men også fra farverne til de varige effekter eller glansen eller endda fugtgivningen, er dette et meget vellidt udvalg af farver og nuancer. Du kan bære disse til almindeligt øre, da disse ikke giver nogen form for irritation. Derfor kan du bære disse uden brug af balsam. Du skal kun have dem med i din taske for lette touch-ups, men disse kan vare i 4 til 5 timer uden genanvendelse. Igen har den den ekstreme fugtvariant, som er for dem, der føler irritation.

Du kan købe denne variant, og disse er fyldt med fugtgivende midler, som hjælper med at holde dig fugtet. Selv da kommer disse ikke let af på din mad, hvilket gør dem gode til at have på funktionelle begivenheder eller fester, hvor du skal spise eller drikke noget. Så det er ikke godt som almindeligt slid, men også til særlige dagsture med venner eller funktioner. Disse er et must have, og du skal købe mindst et par af deres foretrukne farver. Moisture -ekstremområdet har berømte farver som Matte 2 6L080, Warm Me up og Crazy for Coffee og koster cirka 400 INR. Color Sensational er prissat til cirka 500 INR til 600 INR.

3. Lakme:

Lakme læbestift

Dette er et navn, der har været en populær husstand siden generationer. Du må have prøvet i det mindste deres nogle farver og også kunne lide det. Disse er meget overkommelige især Satins -serien. Disse er gode til daglig brug. Du kan bære disse til almindelig brug og også som festtøj. Disse forbliver i 3 til 5 timer uden blødning, og også den fugtgivende effekt er god. Men du skal muligvis fjerne det overskydende fra de mørke farver, fordi disse kan komme af på din mad eller dine glas, når du spiser eller drikker noget. Disse har nogle af de mest glamourøse nuancer, du kan støde på. New Absolute -serien har farver som Royal Rouge, Runaway red, Plum Forever osv. Disse er prissat til 582 INR til 600 INR cirka. Satin -serien har berømte farver som Mauves og Nudes, der har forskellige nuancer. Disse koster cirka 300 INR.

4. L’Oreal Paris:

L’Oreal Paris 4

KØB DET HER

Dette er et meget populært navn og også meget høje priser. Denne særlige variant er dyrt, men den skinnende flaske kan få dig til at købe den, og farven siges også at være god og holdbar. Denne variant har farver som Faye, Pretty Woman, Bella osv. Dette koster cirka 500 INR til 1000 INR. Den anden variant er Color Riche -serien. De berømte farver ved dette er Crazy Fuchsia, Bold Bordeaux, Red Passion, Burning Rose, Intense Fuchsia osv. Disse er prissat til 900 INR til 950 INR ca..

5. Farvebjælke:

Colorbar læbestift

KØB DET HER

Dette er et meget professionelt sortiment, og du kan købe deres flere flotte farver. Disse har varianter som Velvet Matte -serien, der har farver som Hearts and tarts, Rose Chair, Peach Crush osv. Disse er prissat til cirka 250 INR til 400 INR. Der er en anden variant, der er i form af slibning af blyanter og er let at bruge. Disse har farver som Orchid Orange, Seductive Tan og Tango Pink. Disse koster cirka 900 INR til 950 INR.

6. NYX:

NYX læbestift

KØB DET HER

Dette er et meget kendt navn og tilbyder velkendte varianter som Diamond Sparkles -serien og Silver Case -serien. Disse koster cirka 500 INR til 600 INR og kan være en god ting til daglig brug.

7. MAC:

MAC læbestift

Dette tilbyder deres forskellige fugtgivende farver og også det matte område fra 1000 INR til 3000 INR ca..

8. Max faktor:

Max Factor læbestift

KØB DET HER

Et velkendt navn og de tilbudte farver er meget populære for almindeligt og også festtøj. Disse har gode berigede nuancer og bløder ikke, når du spiser eller drikker noget. Disse er prissat fra 800 INR til 2000 INR for de dyreste varianter, som er Color Effect og Elixir.

9. Lotus Urter:

Lotus Herbals læbestift

KØB DET HER

Dette er et meget kendt navn, og du kan købe deres overkommelige Pure Color -serie til kun 250 INR til 300 INR. Disse er gode til daglig brug.

10. Farverighed:

Coloressence læbestift

KØB DET HER

Dette er et meget overkommeligt sortiment og kommer til cirka 170 INR til 200 INR. De dårlige punkter er, at farverne ikke holder længe, ​​og effekten kan være ret tør. Dette er dog godt til daglig brug, hvis du har det godt med regelmæssige touch -ups hver time.

11. Deborah:

Deborah læbestift

KØB DET HER

The Shine and Volume har nogle meget gode farver, som du kan købe. Disse er gode til hverdagsbrug og holder også. Disse er prissat til 670 INR til 700 INR cirka til 4,2 gram rør.

12. Bobbi Brown:

Bobbi Brown læbestift

KØB DET HER

Dette er et meget dyrt sortiment, og deres farver kommer fra 2000 INR til 3000 INR afhængigt af det område, du vil købe.

13. Avon:

Avon læbestift

KØB DET HER

Dette er en husholdningssortiment og sælges for det meste fra hånd til hånd fra dør til dør -sælgere. I disse dage kan du købe disse fra specialbutikker, der kun skal markedsføre disse. Deres sortiment varierer i vægt og pris. Deres priser kan variere fra 200 INR til 500 INR cirka afhængigt af intervallet.

14. Ansigter:

Faces Lipstick

KØB DET HER

Dette har nogle meget skinnende farver fra forskellige områder som Go Chic, Ultra Moist osv. Disse er varieret prissat fra 200 INR til 600 INR cirka. Disse er gode til hverdagsbrug.

15. Christian Dior:

Christian Dior læbestift

KØB DET HER

Dette er et højt prissat sortiment, og farverne kommer til 700 INR til 800 INR cirka. Farverne Addict og Ionic Vibrant er populære.

16. Lancome:

Lancome læbestift

Dette mærke har deres sortiment fra 1500 INR til 2000 INR er et populært professionelt farvesortiment.

17. MUA:

MUA læbestift

KØB DET HER

Disse er prissat til 660 INR til 700 INR cirka til 3,8 gram og er en populær ting blandt kvinder.

18. Amway:

Amway LIpstick

Dette er et kendt navn for sine ernæringsvarer og tilbyder også kosmetik. Deres Attitude Range er prissat til 400 INR til 500 INR cirka for 4,5 gram rør.

19. Farvelevetid:

Colorlife læbestift

Disse er mest for begyndere, der eksperimenterer med forskellige farver, og derfor får du for det meste disse i kombinationspakker. Disse er overkommelige for 150 INR cirka for pakker med 5 eller 6.

20. Konad:

Konad læbestift

Dette giver gode farver til en høj prismargen på 600 INR til 700 INR cirka. Dette er populært blandt teenagere og universitetsstuderende.

21. Farvegade:

Colorstreet læbestift

Disse er små farveglas, og du kan bruge dem, hvis du er nybegynder. Disse er meget billige og slet ikke dyre på din pockt. Virkningerne er gode for prisklassen på 50 INR til 100 INR cirka.

22. Viviana:

Viviana LIpstick

KØB DET HER

Dette er et overkommeligt navn, og du kan købe et par af deres farver, da de er billige på lommen. Disse er gode til almindelig og daglig brug. The Seductive Red, Molt Lava, Seductive Coco er ret populære. Disse er gode til college -piger og kvinder, der arbejder udenfor hver dag. Virkningerne er ikke fremragende, men for en prisklasse på 150 INR til 300 INR er disse gode.

23. Soul Tree:

Soul Tree læbestift

KØB DET HER

Dette tilbyder ayurvediske farver, og disse koster cirka 500 INR til 600 INR. Farverne er meget gode til regelmæssig brug og passer også let i din pung. Den varige effekt er ikke særlig god, men disse er irritationsfri og hudvenlige, hvilket kan være en grund til, at du måske vil købe disse. De smukke lyserøde farver som Royal og Glistening Loam er et must køb.

24. Blue Heaven:

Blue Heaven læbestift

KØB DET HER

MTV MUAH -serien er meget populær og er god til begyndere og college -pige. Disse er ret billige på lommen og kommer også i små rør, der let passer til enhver lille pung. Disse er prissat til 100 INR til 150 INR cirka for 2,5 gram.

25. Biotique:

Biotique læbestift

Dette giver farve, der har naturlige ekstrakter og ikke giver nogen form for irritation ved at bære dem. Disse er moderat prissat til 370 INR til 400 INR cirka og kan være en god ting til regelmæssig brug, især for dem der kan lide noget naturligt.