De 11 bedste legetøj til 8 måneder gammel baby 2021

Nu hvor din baby er 8 måneder gammel, vil han eksperimentere med ting. Han vil bruge sin hånd til at mærke forskellige ting og udvikle et billede i sit sind. Dette billede varierer fra baby til baby, og for at gøre denne proces mere effektiv og levende skal man forsyne barnet med legetøj, der hjælper med hele hans udvikling.

Følg altid aldersanbefalingerne fra producenterne på etiketten. Her er de 11 nyeste legetøj til 8 måneder gamle babyer:

1. VTech Sit to Stand Learning Walker:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 1

Dette er et fantastisk legetøj til den voksende baby og kan siges at være et af de bedste legetøj til den 8 måneder gamle baby. Det vil hjælpe barnet med at lære nye ting og vil også udvikle hans følelse af kreativitet og fantasi. Man kan finde dette legetøj i næsten alle babylegetøjsbutikker, da det er en ret populær blandt babyer i denne alder.

2. Insect Lore Live Cup of Caterpillars:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 2

Dette er et unikt legetøj, og du har sandsynligvis ikke set noget lignende før. Koppen indeholder et antal dame larver, og nogle af sommerfuglene siges at være de ideelle eksemplarer (alt dette er dog malet). Børnene bruger meget tid på dette, og ifølge nogle forældre og barnepiger er det et af de bedste babylegetøj til 8 måneder gamle.

3. The Scientific Explorer my First Mind Blowing Science Kit:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 3

Dette er et grundlæggende og virkelig simpelt videnskabssæt til de 8 måneder gamle babyer, som vil hjælpe dem med at udvikle en lille idé om, hvad videnskab handler om. I disse dage giver næsten hver forælder deres barn dette særlige legetøj, da det betragtes som et af de bedste legetøj til den 8 måneder gamle baby.

4. Gå til Whisper Ride II:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 4

Dette legetøj indebærer en lille smule aktivitet, som barnet har at byde på for at lege med dette særlige legetøj. Legetøjet fås i mange farver og er et af de mest købte babylegetøj til de 8 måneder gamle babyer.

5. The Sassy Pop n ’Push Car:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 5

Her er en anden fantastisk push -bil, der kræver noget grundlæggende aktivitet fra babyen. Denne type legetøj vil naturligvis hjælpe barnet med at vokse fysisk sammen med god ernæring, selvfølgelig. Legetøjet kan fås på næsten alle de populære online legetøjswebsteder.

6. VTech Stack and Sing Rings:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 6

Her har vi endnu et af de mest populære legetøj til den 8 måneder gamle baby. Dette særlige legetøj kræver, at barnet bruger sit sind lidt. Barnet bliver nødt til at stable ringene ordentligt, og endelig vil der være en frydende musik spillet af legetøjet. Der findes et par lignende slags legetøj i Indien, hvor farvekoden til at arrangere og stable ringe er afgørende.

7. VTech Go! Gå! Smart Wheels 3-i-1 lancering & Spil Raceway:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 7

Babyer i denne alder er vilde med biler. Denne særlige raceway legetøj leveres med smukt designede racerbaner sammen med farverige biler. Dette er et meget engagerende og kreativt legetøj, der udvikler din babys motoriske færdigheder. Det spiller også musik og sjove sætninger, og babyer kan have uendelig sjov. Fonddelen er, at du kan bygge tre slags racerbane.

8. Hape- Walk-A-Long Puppy Wood Pull Toy:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 8

Dette kan siges at være et af de bedste legetøj nogensinde til babyer, der er 8 måneder gamle. Det særlige legetøj har et smukt design sammen med et reb ved hjælp af hvilken den 8 måneder gamle kan trække dette sammen. Denne prisvindende hvalp forbedrer koordinationen og tilskynder til aktiv leg. Dit lille barn vil tage denne børnesikre hvalp med på gåture.

9. VTech Baby Lil ’Critters Roll and Discover Ball:

Legetøj til 8 måneder gammel baby 9

Dette særlige legetøj er virkelig fantastisk. Det vil give barnet fakta om masser af ting, når han eller hun ruller bolden eller bare leger med den. Det er et af de bedste babylegetøj til 8 måneder. Dette er et af de bedste udviklingslegetøj til 8 måneder gamle babyer. Den bløde tekstur hjælper med taktil udvikling og får dem også til at kravle for at lytte til de lyde, legetøjet laver.

10. VTech Turn and Learn Driver:

Vroom, Vroom! Vi elsker alle at køre bil, og det samme gør dine små 8 måneder gamle babyer. De elsker at efterligne deres fædre og mødre, der kører. Sammen med foregivelse som spil for at køre, laver dette legetøj dyrestøj og lyde fra køretøjer. Bortset fra disse sange er der flere sange og sætninger, der hjælper med barnets overordnede udvikling. Dette batteridrevne hjul baner vej for kreativitet og fantasi.

11. Fat Brain® Toys Oombee Cube Shape Sorting Toy:

Dette levende og teksturerede legetøj er ideelt til 8 måneder gamle babyer, da det lader dem udforske former og teksturer. Udskæringerne på terningen er til bestemte former, og din baby lærer at matche disse former – firkantet, stjerne og femkant. Babyer udvikler deres fine motoriske færdigheder, mens de lærer vedkommende. Dette sikre legetøj er fremstillet med silikone af fødevarekvalitet og skader ikke babyen, selvom de tygger på det, især når de begynder at tænde.

Bortset fra legetøj er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 8 måneder gamle.

1. Peek-a-boo:

Sådan kan du spille dette sjove spil med din 8 måneder gamle:

  • Dæk dit ansigt med din hånd eller en klud eller et lagen.
  • Sig noget for at få din baby til at føle sig godt tilpas som: “Hvor er Mamma?” eller “Hvor blev Mamma af?”
  • Og vis derefter dit ansigt uden at vente for længe. Ellers kan din baby være bekymret.
  • Du kan blive ved med at spille dette spil, og din baby vil vænne sig til det og snart begynde at lege med dig.

2. klappespil:

Babyer lærer at klappe omkring 6-8 måneder, så få din baby til at klappe og prøve at synge et par rim ved siden af.

  • Hvis du er glad, og du ved, at det klapper i hænderne (2)
  • Hvis du er glad, og du ved det, og du virkelig vil vise det,
  • Hvis du er glad, og du ved, at det klapper i hænderne!
  • Din baby vil snart lære at efterligne og klappe med dig.

Efter otte måneder bliver din baby mere selvstændig, og en helt ny fase af udforskning begynder. Det er vigtigt at børnesikre huset, da dit lille barn vil afhente tingene inden for rækkevidde. Du vil også observere, at dit barn kan genkende fremmede og måske græde for at gå til dem. Sørg for, at du ikke tvinger dit lille barn til at gå til fremmede.

På dette tidspunkt kan du oprette et hyggeligt hjørne, hvor din baby kan lege. Du kan præsentere dem for et helt nyt sæt legetøj, der er squishy, ​​musikalsk legetøj, legetøj, der hjælper med at kravle eller stå, bygge legetøj og legetøj, der har knapper eller urskiver, vil vække deres interesse.

8 måneder gammel betyder, at dit barn hurtigt og hurtigt bliver medbragt og stærkt. Denne artikel har givet dig en liste over de bedste legetøj, der passer til børn i denne alder. Legetøjet er fra alle de bedste legetøjsvirksomheder, og du kan stole på dem med lukkede øjne.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80