Top 11 legetøj til en baby på 7 måneder

7 måneder gammel betyder, at barnet vokser, og det er hans sind og krop også. Man bør fodre barnets sind og krop ordentligt af hensyn til bedre udvikling og lade barnet vise sig at være et bedre menneske, end nogen kan forvente. Her er nogle af de bedste legetøj til din 7 måneder gamle baby, der hjælper dig med at hjælpe dit ømme barn med at vokse ordentligt.

1. V tech Touch and Swipe Baby Phone:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 1

De fleste af de 7 måneder gamle børn vil finde dette emne af enorm interesse. Nu kan de endelig lade som om de taler i telefon som hans mor og far. Dette er et af de bedste legetøj til den 7 måneder gamle baby. Telefonen kan også bruges af babyer op til 3 år. Dette er et af de mest fantastiske legetøj fremstillet af V Tech legetøjsfremstillingsfirma.

2. Melissa & Dough First Bead Maze:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 2

Med korrekt ernæring er velværeudvikling også afgørende for den hurtigt voksende baby. Melissa & Dough First Bead Maze er et af de fineste legetøj til at pleje barnets kreativitet. Det udvikler sindet som intet andet legetøj gør og vil være en total succes for barnets vækst.

3. Fisher Price griner og lærer at kravle rundt i bilen:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 3

Det er på tide, at du introducerer barnet til nogle bogstaver og alfabeter. Hans sind er i læringstilstand lige nu og vil forsigtigt synke i alle de ting, der er placeret foran det. Så ekstra forsigtighed er også påkrævet på dette stadium.

4. FocuSun kravlegård:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 4

Boldgraven er et fantastisk legetøj at have det sjovt med. Drengene vil elske det. Dette kit leveres med farverige og attraktive bolde, der vil lette stemningen på dit 7 måneder gamle barn. Ældre børn kan også bruge det. Man kan benytte det i næsten enhver babylegetøjsbutik på markedet, og det betragtes som et af de bedste legetøj til den 7 måneder gamle baby.

5. VTech Baby Cuddle and Sing Cora for babyer, der er 7 måneder gamle:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 5

Hvis du leder efter legetøj til den 7 måneder gamle baby, så er dette det perfekte for dig. Dette særlige legetøj ligner en sød bjørn, som ethvert barn gerne vil putte. Når du putter et tryk, indsættes det, og det begynder at synge.

6. Lille ingeniør Fejlfunktion Musical Learning Tool Workbench:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 6

Det er noget, som børnene kan lære effektive og relevante ting om former og størrelser fra og også få en smule viden om, hvordan maskiner fungerer. Det er ret sejt, og næsten alle forældre vil gerne give deres barn dette særlige legetøj.

7. VTech Baby talk og Go Farm Rattle:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 7

Dette er kendt som bleetaske legetøj, og det er praktisk både for barnet og barnepigen. Det er et af de bedste 7 måneder gamle babylegetøj. Den bevægelige ko og får med de prangende lys får din babys opmærksomhed og spiller gårdsrelaterede sange. Dette er et fantastisk stykke legetøj til at lære din lille baby om gården og dyrene på gården.

8. GOTD Kids Roll Trommesæt:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 8

Vil du sende dit barn undervejs i musikforløbet? Så kan dette komme godt med. Det er et trommesæt, specielt beregnet til de 7 måneder gamle børn. Dette farverige sæt musikinstrumenter får musikeren frem i dine små. Dette legetøj sigter også mod bedre hånd-øje-koordination og er en perfekt gave til din spirende musiker baby.

9. VTech Light Baby Touch Tablet:

Legetøj til 7 måneder gammel baby 9

Her er et smart legetøj til det 7 måneder gamle barn. Dette særlige legetøj har en smuk farve og design sammen med nogle smarte knapper på skærmen, som barnet let kan betjene. Den fås i mange farver som orange, grøn osv.

10. 3 i 1 træpædagogisk sæt:

Dette 3-i-1 uddannelseslegetøj er et af de bedste udviklingslegetøj til 7 måneder gamle. Det hjælper med farve- og formkognition, udvikler barnets mentale og praktiske evner, og det er en fantastisk måde at knytte bånd til din baby. Musik er en af ​​de bedste måder at vække fantasi og kreativitet hos din 7 måneder gamle.

11. VTech Drop and Go dumper:

Denne levende og farverige lastbil lærer din 7 måneder gamle at samle alle klipperne på lastbilen, og så skal den dumpes. Dette legetøj er ideelt til 7 måneder gamle babyer, da de elsker at se klipperne vælte. Det er også en god måde at introducere tal på. Disse pædagogiske legetøj udvikler også din babys finmotorik, og de kan også lytte til musik og sætninger.

Bortset fra legetøj er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 7 måneder gamle.

Din baby vokser langsomt op. De vil forsøge at kravle rundt eller krybe på deres mave. De vil kunne genkende deres navne og vil svare, når du ringer til dem. De kan lide lyst og farverigt legetøj og lærer at holde i legetøjet og skubbe det rundt. De vil også starte tænder, så du skal holde øje med infektioner eller irritabel tandkød.

Du kan begynde at introducere dem til historier og rim. De vil blive ganske fascineret af musikken og billederne. Præsenter dem også for nyt legetøj, der er farverigt og spændende. De vil elske at udforske nye ting, så sørg for, at området omkring dem er sikkert.

1. Tid til rim:

Sådan kan du spille dette sjove spil med din 7 måneder gamle:

Babyer elsker rim og sange. Du kan synge alle rimene, eller du kan lave din egen sang, mens du synger for din baby. At tale med din baby er lige så vigtigt som berøring. Dette er en fantastisk aktivitet at binde til din 7 måneder gamle baby. På dette tidspunkt forstår din baby begreberne sprog og hvilken bedre måde at introducere ord på?

2. Det klappende spil:

Babyer lærer at klappe omkring 6-8 måneder, så få din baby til at klappe og prøve at synge et par rim ved siden af.

Klap, klapp, en, to, tre

Klap, klapp, klapp med mig.

Klap, klapp, fire og fem.

Klap, klapp, klapp, bier i bikube.

Klap, klapp, seks, syv, otte.

Klap, klapp, klapp, du er fantastisk.

Klap, klapp, ni og ti.

Klap, klapp, lad os gøre det igen.

Din baby vil snart lære at efterligne og klappe med dig.

Denne artikel giver læserne og babylegetøjets fanatikere nogle af de bedste legetøjsideer, der vil hjælpe dem med at give deres 7 måneder gamle lovlig underholdning. Disse legetøj er nogle af de bedste tilgængelige på markedet, der passer til den angivne alder.