Top 11 legetøj til en måned gammel baby

Babyer bliver smarte og bliver modne hurtigt med alderen. Derfor skal du være særlig opmærksom på, at de ikke udsættes for eksplicit indhold og altid forbliver under ordentligt tilsyn. Din 1 måned gamle baby kan se genstande cirka 8-10 tommer væk og kan ikke skelne detaljer eller farver. Når du taler med dem, ser de meget nøje og observerer. De elsker at blive holdt og søger trøst. Deres knytnæver er normalt lukket på dette tidspunkt, og pludselige og høje lyde kan skræmme babyerne. Der er nogle fantastisk fantastiske legetøj til babyer på 1 måned, der diskuteres i denne artikel. Hvis du leder efter legetøj til en dreng eller pige på 1 måned, ender din søgning her.

De 11 bedste legetøj til 1 måned gamle babyer er som følger.

1. Kick and Play Piano:

Legetøj til 1 måned gammel baby 1

Dette er et fantastisk legetøj, som kræver god plads til opsætning. Det holder babyens krop aktiv og giver ham også mulighed for at have det sjovt. Kick and play klaveret er et fantastisk legetøj, der holder barnet i glæde hele tiden. Det foreslås, at barnet ikke bør udsættes for dette legetøj lige efter at have spist. Han skal hvile lidt og derefter lege med det. Hjælp fra en vejleder eller forældre er påkrævet.

2. The Melody Gym:

Legetøj til 1 måned gammel baby 2

Melodi -gymnastiksalen til babyerne er også et andet fantastisk produkt. Den leveres med farverigt legetøj hængende fra toppen, som babyen kan se på, mens han ligger. Det hele er smukt designet til en måned gamle babyer, der effektivt vil fodre deres fascination. Melodi -gymnastiksalen er ret populær blandt børn og kan siges at være et af de bedste legetøj til 1 måned gamle babyer.

3. Soft Toy -skildpadden:

Legetøj til 1 måned gammel baby 3

De fleste børn elsker elefanter. Så er der nogle slags, der elsker skildpadder. Der er nogle 1 måned gamle børn, der er fascineret af skildpadden. De elsker at lege med det meget. Denne er mere speciel, da den larmer sødt, når du rører den eller trykker hårdt nok på den. Børnene vil bruge næsten hver time af deres bevidsthed med dette særlige legetøj. Legetøjet er så smukt, at selv forældre ønsker at købe dette til deres børn, selvom deres 1 måneder gamle babyer ikke kræver en.

4. Animal House Toy til 1 måned gamle babyer:

Legetøj til 1 måned gammel baby 4

Dette særlige legetøj kommer med et hus sammen med nogle dyr omkring det. Legetøjet hedder “My Forest Friends”, som er et virkelig populært legetøjssæt og er fremstillet af et af de bedste babylegetøjsvirksomheder i verden, baseret i USA. Legetøjet er fuld af underværker og kommer også med en lille farverig bog med retning og små billeder, der vil lære børnene om hver eneste funktion af dyr.

5. Skønhedsspejlet:

Legetøj til 1 måned gammel baby 5

Har du selv set en baby, når han ser sig selv i spejlet for første gang? Skønhedsspejlet er fremstillet af farverigt og attraktivt plastik sammen med et sart glasspejl, specielt til børnene. Disse former for legetøj hjælper børnene med at udvikle en følelse af selvappel fra en meget lille alder. Det kan siges at være et af de bedste legetøj til 1 måned gamle babypiger og er også et af de bedste legetøj til en dreng på en måned..

6. Bilen:

Legetøj til 1 måned gammel baby 6

Hvis du leder efter 1 måneds babylegetøj, er dine muligheder ikke begrænsede. Dette er noget interessant, og næsten hvert barn vil elske dette. Bilen kan skubbes af en forælder eller supervisor, og babyen kan sidde på den, og han vil føle, at han kører den. Dette kan hævdes som et af de bedste babylegetøj til 1 måned gammel.

7. Sunggauppy Bouncer:

Legetøj til 1 måned gammel baby 7

Læg bare ungen på den, så klarer resten. Snuggapuppy bouncer leveres med afslappende musik til den 1 måned gamle og kan gøre baby glad inden for få sekunder. Denne bouncer er ideel til små babyer, der skal sættes i oprejst position, og den er helt sikker. Babyer kan nu se deres forældre og alt omkring dem i en anden opfattelse.

8. Belysningskluden:

Legetøj til 1 måned gammel baby 8

Her har vi endnu et smukt og ekstremt populært legetøj til børnene. Denne klud lyser op om natten og leveres med smukke tegneseriebilleder, som kan hjælpe barnet med at få en god søvn. Høj kontrast Farver og dyremønstre stimulerer din babys visuelle sans meget. Babyer på dette tidspunkt kan se omkring 8-10 centimeter væk. Disse klare lys fanger helt sikkert deres opmærksomhed.

9. Mavekilen:

Legetøj til 1 måned gammel baby 9

Mavekilen er en fantastisk tiddræber, og 1 måned gamle babyer vil elske den. Mavetiden er ikke enden på kram, denne legemåtte i perfekt størrelse sikrer, at dine babyer føler sig krammet, og de holder din baby engageret. Måtten har små dyr knyttet til sig, og babyer elsker at forstå og udforske de søde små dyr. Den quiltede måtte giver stor komfort.

10. Infantino Spiral Activity Toy:

Dette aktivitetslegetøj er et af de bedste legetøj til en dreng og piger på en måned. De holder babyerne engageret i deres levende farver og sansemæssige interaktion. Dette kan let spændes fast til krybbe, klapvogn og autostol. De 4 legetøj, der er hængt, hjælper din baby med at nå sansemæssige milepæle og hjælper med deres motorik og visuelle udvikling.

11. Taf Toys In-Car Play Center:

Dette er en perfekt gave til forældre, der kører rundt med deres spædbørn. Forældre behøver ikke bekymre sig om deres babyer, da spejlet hjælper dem med at holde øje med deres babyer og legetøjet holder babyen engageret. Legetøjet kan justeres til babyens rækkevidde og gør rejsen sjov for små babyer.

12. Infantino Gaga Shake, Turn, Link & Tænder aktivitetssæt:

Dette legetøj fra Infantino får din baby til at gå gaga med 4 sanselegetøj. Det hjælper babyer med at udvikle deres motoriske færdigheder. Høje kontraster, teksturer og aktiviteter vil holde de små hænder optaget og lader barnet udforske aktiviteter som rysten, centrifugering, tænder osv. Dette sæt er bærbart og kan spændes fast til høje hår, klapvogne, krybber og autostolen.

Bortset fra aktivitetslegetøj til din 1 måned gamle er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med dine små.

1. Massagetid:

Babyer reagerer på berøring fra fødslen, og det er også et godt tidspunkt at knytte bånd til dit lille bundt af glæde. Massage giver taktil komfort og babyer nyder deres massagetid.

 • Læg din baby forsigtigt på et blødt håndklæde eller tæppe.
 • Tag forsigtigt babyens tøj af ad gangen.
 • Hæld et par dråber baby massage olie i din håndflade og gnid dine håndflader for at varme olien.
 • Massér forsigtigt din babys krop fra den næste til hans tæer.
 • Vend barnet og følg den samme proces.
 • Tag et par forholdsregler som – ikke gnide olie i ansigtet, da det kan komme ind i øjnene og kontrollere, om din baby er allergisk over for olie.

2. Tummy Play:

Tag din babys tøj af, eller du kan spille dette efter din babys bad. Tal med din baby og gnid forsigtigt hans mave. Læg dit ansigt tæt på babyens mave og tal og syng.

Sørg for at modulere din stemme fra lav tonehøjde til høj tonehøjde. Mellem sangene skal du sørge for at kysse din baby.

Bliv også ved med at få øjenkontakt med din baby på en måned. Dette er en fantastisk måde at knytte bånd til din baby.

Godt gået mor! Din lille er endelig her! Den forbindelse og følelse, du får efter at have holdt dit spædbarn, er dybest set uovertruffen, og du føler ønsket om at sikre hende og støtte hende for evigt.

Til forskel fra hvad du måske tror, ​​er din en måned gamle usædvanligt rørende for det omgivende omkring hende. Hun opbygger gradvist sine lytteevner og syn. Inden måneden er slut, kan du opdage, at hun reagerer på det strålende skyggefulde legetøj. Pludselige og støjende uroligheder kan også forbløffe din lille.

Dette er den tid, hvor dit barns fremskridt vil minde om en orkan. Når du forsinker at undersøge hende, kan du se de ledsagende formative aftryk.

 • Inden måneden er slut, kan du opdage, at de er tungere og større end tidligere.
 • På trods af at de ikke kan få styr på et legetøj, ved de det.
 • De kan gradvist begynde at opfatte besiddelsen af ​​en duft, der minder om deres forældrefigur.
 • På trods af at deres vision ikke er skabt helt, kan de se objekter på en nærhed.
 • I de underliggende dage vil de for det meste holde hendes øjne lukkede, men med tiden vil de begynde at reagere på fantastiske nuancer og differentierende designs.
 • Dit spædbarn kender til din stemme, siden dengang de var der i din livmoder. Tal med dine spædbørn. Spædbørn værner om de sarte og formildende lyde end de støjende.

Ovenfor var nogle af de bedste legetøj til babyerne, der allerede er 1 måned gamle. Børnene elsker farver, sød musik osv., Som de kan have det sjovt og helt forholde sig til. Hvert legetøj er blevet nøje udvalgt baseret på feedback og anmeldelser fra forældrene om, at deres børn hygger sig med dette legetøj.