Top 12 legetøj til 10 måneder gamle babyer

Med udviklingen af ​​tænkning og kommunikationsevner vokser din baby temmelig hurtigt og er næsten 1 år gammel. Han er ivrig efter at prøve nye ting, teste nye ting, røre ved og se nye ting hver dag, da han hurtigt lærer, og det er ret naturligt på dette tidspunkt. Der er dog nogle legetøj, der gør det muligt for ham at forbedre læreprocessen og udløse den hurtigere læringsstimulering af hans hjerne. Der er et par legetøj, som gør det muligt for det 10 måneder gamle barn at lægge et seriøst pres på hovedet for at finde ud af komplekse spørgsmål. Her er en liste over de 12 bedste legetøj til den 10 måneder gamle baby.

1. The Giggles N Nest Toy Set 3-in-1:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 1

Dette er et af de bedste legetøj til den 10 måneder gamle baby. Dette særlige legetøjssæt består af en række farvede genstande, som dybest set vil udløse babyens sanser og give ham mulighed for at udvikle sig mentalt og virkelig hurtigt. Barnet kan skabe tårn med objekterne, f.eks. De lyse farvede terninger.

2. The Fisher Price Brilliant Baby Basic’s Baby First Blocks:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 2

Her har vi et fantastisk legetøj, der betragtes som et af de bedste babylegetøj til de 10 måneder gamle. Dette legetøj har nogle fantastiske teksturer, og tanken er at lægge brikkerne i de nødvendige huller og huller. Det er ret fantastisk, og farverne gør legetøjet endnu mere dragende.

3. B. En to klemblokke:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 3

Dette legetøj er egnet til børn i alderen 6 måneder til 3 år. Legetøjet kræver, at barnet foretager en handling, der udvikler hans fysiske såvel som psykiske tilstand. Dette vil faktisk give ham mulighed for at vokse. Legetøjet viser attraktive farver sammen med en fin og nedstigende tekstur. Barnet skal lægge de små kasser de ønskede steder.

4. Melissa og Doug Deluxe Pounding Bench:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 4

Denne kommer med en lille hammer, og legetøjet er et af de mest berømte legetøj til børn i denne alder. Det er et af de bedste legetøj til børnene, der er 10 måneder gamle. Da babyen før denne alder ikke ville være i stand til at forstå dette legetøj og ikke ville være i stand til også at bruge hammeren. Så enkelt som det bliver, bliver barnet nødt til at dunke de farverige aflange træstrukturer med hammeren. Dette er et af de bedste aktivitetslegetøj til en dreng og pige på 10 måneder.

5. B. Zany Zoo Træaktivitetskube til børn, der er 10 måneder gamle:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 5

Her er et fantastisk legetøj, der også kræver lidt hjerne og fysisk aktivitet. Den 10 måneder gamle bliver faktisk nødt til at tænke på at betjene dette legende udstyr. For nogle børn er denne den bedste ud af hele deres legetøjssamling.

6. The Gotd Monkey Puslespil i 9 dele:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 6

Det hele er lavet af træ og vil være et af de ideelle babylegetøj til de 10 måneder gamle. Puslespillet er virkelig simpelt for os, men kan blive lidt kompliceret for barnet. Det flerfarvede puslespil er meget tiltrækkende for øjet og vækker interesse for 10 måneder gamle babyer. Det er giftfrit og meget sikkert, selvom barnet putter det i munden.

7. Castle Legetøj Sortering Barnyard Toy:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 7

Dette er endnu et af disse legetøj, som vil stimulere hjerneaktivitet. Legetøjet er kun designet og fremstillet med omhu for børnene og kan siges at være et af de bedste legetøj til den 10 måneder gamle baby. Babyer elsker at vende og dreje dyreblokkene og finde ud af, hvilket hul der passer perfekt til hvilket dyr. Dette giver udfordringer og spænding for din lille.

8. GOTD Echo Microphone Classic Magic Mic Voice Changer Toy:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 8

Dette er et af de bedste fødselsdagsgavelegetøj til den 10 måneder gamle baby. Da barnet ikke er et år endnu, kan du give ham fødselsdagsgaver hver eneste måned. Det kommer med stemmeskiftere, som barnet vil synes er ret sejt.

9. WolVol Musical Activity Cube Play Center med lys:

Legetøj til 10 måneder gamle babyer 9

Dette er et legetøj med flere præstationer. Det kan mange ting og kan siges at være et af de mest fantastiske babylegetøj til de 10 måneder gamle. Dette legetøj spiller rolig og beroligende musik, der beroliger din baby. Dette har også en indbygget mikrofon, og babyer kan synge deres yndlingsmelodier. Denne aktivitetskube er en af ​​de bedste

10. XJD Baby Bike Balance Cykel, Children Walker, Toddler Trike, 10 til 24 måneder Baby Legetøj Toddler Tricycles:

Denne lette trike er meget let for din lille at køre. Du kan introducere denne trike, når din baby er 10 måneder gammel. Dette får dem til at arbejde på deres fysiske udvikling. De helt lukkede hjul sikrer sikkerhed. Sørg for, at dit barn bruger dette legetøj under opsyn. Du kan også tage en hjelm på til dit barn for ekstra sikkerhed.

11. Classic World Wood Baby Walker med blokke:

Trælegetøj appellerer til de fem sanser. Dette er lavet af naturligt træ og har glatte afrundede kanter, så det er meget sikkert for din baby. Babyer lærer om farver, størrelser, og det gør dem i stand til at gå rundt, babyer forbedrer deres fingerfærdighed, motorik og hånd-øje-koordination med dette legetøj. Dette får også din lille til at tage disse skridt og begynde at krydse.

12. Cif Toys Musical Learning Workbench Toy For Kids Construction Work Bench Building Tools Med lydeffekter & Lights Engineering foregiver leg:

Hold dine små underholdt med dette pulserende og farverige foregivelsessæt. Det er musikalsk arbejdsbord, da det har mange lyde, lys og konstruktionsværktøjer. Dette aktivitets- og udviklingslegetøj får dit lille barn til at tænke og løse problemer. Aktiviteten udvikler din babys motoriske færdigheder, fingerfærdighed, rumlige færdigheder og hånd-øje-koordination.

Bortset fra aktivitetslegetøj til din 10 måneder gamle er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med dine små.

1. Byg dem op:

Køb nogle store blokke, eller du kan prøve at bygge en ved hjælp af papkasser. Babyer elsker at bygge tårn og derefter skubbe det ned. De elsker at se tårnet falde ned. Du kan også prøve det med skumblokke. Bare sørg for, at blokkene ikke er for tunge og ikke har skarpe kanter. Når din baby lærer at bygge et tårn, vil den blive ved med at gentage denne aktivitet – bygge og slå den ned.

2. Fingerdukker:

Du kan bruge din handske og tegne tegn på fingerspidserne, eller du kan købe nogle fingerdukker, der er tilgængelige i butikker og online.

Du kan også tegne ansigter på din familie og synge rim som “Daddy finger, daddy finger hvor er du?”

Et andet rim, der passer til denne aktivitet, er “Hvor er tommelfingeren?”

Tilføj ligeledes tegn som mor, bror, søster og baby.

Dit spædbarns jabbere lyder mere som ægte ord. Jo mere du viser entusiasme for det, han skal oplyse, jo mere vil han fortsætte med at tale. Når han forsøger at angive et ord, for eksempel “ock” for sok, vil det hjælpe ham med at skabe relationelle evner, hvis du rehash ordet effektivt tilbage til ham: “Faktisk er det din sok.”

Hvis chancen for, at dit spædbarn har skredet i et stykke tid, skynder sig formentlig let rundt i huset nu. Dernæst trækker han i møbler (eller dine ben!) For at komme op i en stående stilling.

Omkring nu kan dit spædbarn have kapacitet til at glide godt og stirre ham i ansigt og knæ. Da han fanger sikkerhed, begynder han at få fart. Dit spædbarn kan ligeledes sidde uden tvivl nu.

Dit barn kan også prøve at trække sig selv op fra siddende til stående stilling. Han kan endda gå, mens han holder fast i møbler (cruising), tænker umiddelbart op og forbliver uden din hjælp. Uanset hvad det måtte være, kan han opdage, at det er lidt tvivlsomt at tage plads igen, så vær klar til at hjælpe!

Da dit barn er bærbart, begynder han at undersøge dit hjem. Han kan endda forsøge at krybe over alle trapper, han oplever, så pas på ham. Hvis du ikke officielt har gjort det som sådan, er det nu et godt tidspunkt at overveje at montere sikkerhedsdøre, hvis du har brug for dem.

Det bedste legetøj er dem, der hjælper med din mentale og fysiske udvikling. Disse gør jobbet og kan siges at være et af de vigtigste elementer, der kræves for babyens vækst. Sørg for at købe legetøj, som din baby er fysisk klar til, og tjek for kvalitet. Legetøj skal pleje, udvikle babyens udviklingsevner både fysisk og mentalt. Det anbefales at vælge stimulerende legetøj til børn under et år. Håber vores artikel her giver dig en idé om nogle af de bedste legetøj til 10 måneder gamle babyer.