Top 12 legetøj til 11 måneder gammel baby

11 måneder gammel betyder, at din baby som kun 1 måned tilbage til at være 1 år gammel. Det kræver en fest, og den eneste måde, du skal fejre på, er ved at give dit barn det rigtige legetøj, der hjælper hende med at vokse og udvikle sig på denne livsfase. Hun har været igennem en masse gode og nye ting. Forhåbentlig har hun lært meget, men der er stadig meget tilbage at lære. Babyer vokser og lærer i et fantastisk tempo på dette stadie. Din baby har konstant brug for påskønnelse og godkendelse fra dig, mens den leger. De fleste babyer kan stå og krydse på egen hånd, mens nogle allerede løber rundt. På nuværende tidspunkt ved de, at lille legetøj passer ind i de store.

Denne artikel vil give dig navne en lille smule beskrivelse om nogle af de bedste legetøj fra de mest populære poppellegetøjsmærker på markedet i øjeblikket, hvilket hjælper dig med at give dit barn intet andet end det bedste. I denne artikel lister vi ned nogle af de bedste legetøj til 11 måneder gamle baby drenge og piger.

De 12 bedste legetøj til The 11 Months Old Baby er som følger.

1. Gotd Physics Science Accessory Desk Toy Newtons Cradle Steel Balance Ball:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 1

Dette er et af de mest fascinerende legetøj nogensinde, som børnene tørster efter. Det er et af de bedste babylegetøj til de 11 måneder gamle. Det vil give barnet fuldstændig frihed til at lære lidt af videnskab ud fra sin personlige erfaring. Dette er et fantastisk uddannelseslegetøj, og din lille kan tidligt lære fysikbegrebet. Din baby vil elske at se boldene svinge fra den ene ende til den anden.

2. Arshiner Wooden Educational Deluxe Standing Puzzle Magnetiske tavler Legetøj med magnetiske former:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 2

Et andet videnskabeligt legetøj er Arshiner Wooden Educational kit, der betragtes som et af de bedste premium 11 måneder gamle babylegetøj. Dette særlige legetøj er så fantastisk, at nogen sandsynligvis vil blive forelsket i det. Forældrene og tilsynsmyndighederne står ikke over for nogen form for følelsesmæssig tøven med at give deres elskede barn eller nevø eller niece dette smukke og effektive legetøj, som yderligere vil hjælpe deres mentale vækst.

3. Charm Company Dewey Dinosaur Rocker:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 3

Virksomheden fremstiller ikke dette legetøj længere. Du kan dog stadig få det fra en række online legetøjssalgssteder til børn. Denne lille dinosaur har et sæde, og din lille ville elske at vugge frem og tilbage. Sædet er godt polstret for komfort og den høje ryg vil holde barnet sikkert i sit sæde. Babyer elsker dinosaurer, fortsæt og lad din lille ride videre.

4. Arshiner Baby Animal Musical Touch Keyboard Singing Carpet Mat:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 4

Dette er ikke noget almindeligt tæppe til babyerne. Det kaldes det sangtæppe, der kommer med autentiske designs og nogle af de bedste teksturer nogensinde. Det er ret fantastisk og kan give et barn nogle af de bedste minder, han eller hun nogensinde kan have. Barnet vil blive fascineret af, hvordan denne ting rent faktisk fungerer. Det er et af de sjoveste legetøj til den 11 måneder gamle baby.

5. Battat Pound-A-Ball:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 5

Her er noget underholdende for det 11 måneder gamle barn. Farven og designet på dette særlige legetøj er virkelig attraktivt og vil være en godbid for barnets øjne. Den hvinende hammer og små kugler er perfekt til de små hænder. Babyer elsker at hamre boldene og se dem gå gennem labyrinten. Dette legetøj er kommet for at blive, da børn, der er lidt ældre, også elsker at lege med det.

6. Battat Farm Bath Buddies:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 6

Battat er et af de legetøjsfremstillingsvirksomheder, der giver køberne intet andet end det bedste. Badekammeraterne fra Battat er ganske fantastiske. Den leveres med en række udstoppede vandtætte dyr, der vil følge barnet under badetid.

7. Arshiner trælegetøj Alphabet Stand Up Puzzles:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 7

Dette læringssæt til træ vil være noget lærerigt for børnene. Det 11 måneder gamle barn vil helt sikkert blive forelsket i dette interaktive puslespil. Puslespillet hjælper med genkendelse og hjælper med at udvikle sproglige færdigheder. Babyer vil tidligt begynde at identificere bogstaverne i alfabetet. Dette er et ideelt udviklingslegetøj til læring og sjov og forberede din baby til skolen.

8. Arshiner læringsudvikling uddannelsesmæssige træ geometriske former:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 8

Dette kit med geometriske former er et andet læringslegetøj til babyen, som vil hjælpe med mental udvikling. Dette særlige legetøj uddanner den 11 måneder gamle om de forskellige geometriske former og størrelser, som vil hjælpe ham med at præstere bedre i de følgende år.

9. Her Fashion 11pcs Dejlige blandede dyr Blødt gummi Float Squeeze Sound Squeaky Bathing Play

legetøj til The 11 Months Old:

Legetøj til 11 måneder gammel baby 9

Her er endnu et badesæt, som er et af de bedste babylegetøj til de 11 måneder gamle. Dette særlige legetøjssæt vil give barnet nogle af de bedste badetidsminder. Din baby kan lære om de forskellige transportformer, og disse legetøj flyder i karret. De laver lyde, når de presses og gør badetiden sjov for babyer.

10. Fisher-Price Grin & Lær Smart Stages Smart Phone:

En smart telefon til din smarte lille 11 måneder gamle. Dette er en ideel telefon til din baby. Enhver knap, som barnet trykker på på skærmen, afspiller cirka 20 melodier. Der er sætninger som tal, hilsner og tælling, som din baby vil opfange. Lyset danser også efter musikken. Glideren er også en anden funktion, som din baby kan være ivrig efter.

11. Aimeio Bead Labyrint af ællinger – træpædagogisk legetøj til at trække langs med legetøj:

Trælegetøj appellerer til de fem sanser. Dette er lavet af naturligt træ og har glatte afrundede kanter, så det er meget sikkert for din baby. Babyer lærer om farver, størrelser, og det gør dem i stand til at gå rundt, babyer forbedrer deres fingerfærdighed, motorik og hånd-øje-koordination med dette legetøj. Bane vej for kreativitet.

12. Little Tikes Light ‘n Go 3-in-1 Activity Walker:

Hold dine små underholdt med denne livlige og farverige rollator. Rollatoren projekterer lys, og det hjælper også med at få dine små til at gå. Der er knapper til at skubbe, bolde til at rulle og gear til at dreje. Det spiller også søde sange, beder om farver og tal, når der trykkes på knapperne. Det har også en stor diskokugle, der lyser. Aktivitetsbordet er komplet med de bevægelige dele, der muliggør din babys motoriske færdigheder.

Bortset fra aktivitetslegetøj til din 11 måneder gamle er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med dine små.

1. Hoved og skuldre, knæ og tæer:

Dette er en fantastisk måde at introducere kropsdele til din 11 måneder gamle. Babyer har en tendens til at huske, hvad der bliver lært. Du kan placere din baby foran dig og starte sangen med handlingerne.

Hoved, skuldre, knæ og tæer, knæ og tæer (2)

Og øjne og ører og mund og næse.

Hoved, skuldre, knæ og tæer, knæ og tæer.

Bare peg på dit hoved, skuldre, knæ og tæer, mens du synger. Du kan også ændre tempoet for at gøre det lidt sjovere.

2. Selfietid og bla bla!

I denne alder af mobiltelefoner er dette en simpel aktivitet, du kan prøve med din baby.

Sid med din baby og tænd kameraet på din mobiltelefon.

Tal med din baby ved hjælp af forskellige udtryk, og læg mærke til, hvordan din baby også reagerer. Du kan også holde pause og lade din baby babble.

For at tilføje det sjove element kan du afspille optagelsen til din baby.

Fremskridt for et spædbarn er især hurtigt i de første par lange strækninger af postnatal liv. Grundlæggende er et spædbarn på 11 måneder i højere grad et lille barn både rationelt og fysisk. Ifølge eksperter i socialforsikring kan barnet i denne unge alder klart forstå og bede om og relaterede tegn med specifikke aktiviteter og ord. Det er meget foreskrevet for værger, at de tager en målrettet og proaktiv rolle i at forbedre unges avancementsevner ved at trække i ham/hende af hensyn til underholdningsøvelser for 11 måneder gamle.

Legetøj har en effektiv rolle i udviklingen af ​​baby. Derfor fremstiller de forskellige producenter nogle af de bedste legetøj til børnene, der effektivt kan udnytte dette legetøj og øge deres udvikling.