Top 12 legetøj til 2 måneder gammel baby

2 måneder gamle babyer er ret kloge og forstår meget bedre end de nyfødte og de 1 måned gamle. En af de bedste måder at udløse din to måneder gamle barns sindeaktivitet på er at give ham/hende en lille smule komplekst legetøj, der får barnet til at bruge sindet, hvilket yderligere vil hjælpe i psykologisk udvikling.

For to måneder gamle spædbørn begynder deres sanser at udvikle sig, og legetøj hjælper med deres sanseudvikling og sociale færdigheder. Kærligheden til at sparke deres hænder og ben viser spænding og smil og coo på dette stadie. De forstår også, at en begivenhed fører til en anden. De begynder også at forstå, at de kan få et par ting til at ske.

Her er en liste over de 12 bedste legetøj til babyer på to måneder.

1. Sassy ringsættet:

RING SÆT

Dette er et vidunderligt legetøj til børnene. Den leveres med smukke genstande på en ring. Legetøjet får øje på nogle smukke farver, og næsten hvert barn vil elske dette. Den sort -hvide farve på ringen gør den endnu mere attraktiv. 2 måneder gammel elsker dette og vil bruge det meste af deres dag på at lege med dette særlige legetøj.

2. The Cartoon Educational Kit:

Legetøj til 2 måneder gammelt Baby-tegneseriepædagogik

Dette tegneseriepædagogiske værktøj er ret fantastisk og er velegnet til børn i alle aldre. Det vil uddanne børnene og give dem også mulighed for at have det sjovt. Dette er en effektiv tidsdræber, og børn over hele verden elsker dette. Det betragtes som det perfekte legetøj til en 2 måneder gammel baby. Dette er bestemt et af de bedste udviklingslegetøj til babyer på 2 måneder.

3. Peacock Truck Toy:

Legetøj til 2 måneder gammelt legetøj til baby-påfugl lastbil

Der er nogle børn, der er fascineret af fugle. Påfuglebilen er et meget smukt legetøj, og børnene elsker de smukke farver, dette legetøj dyrker. Legetøjet er fyldt med fantastiske designs, og børn kan også trække det rundt på gulvet. Det er helt ufarligt og er lavet med legit og let materiale, så det er egnet til børn at afhente og bære. Træet, der bruges i dette legetøj, er fuldstændig autentisk og er også helt sikkert for de 2 måneder gamle.

4. Bug -højstolen:

Legetøj til 2 måneder gammel baby-bug højstol

Bug -barnestolen er et af de mest populære blandt børn i denne alder. Dette legetøj kommer med attraktive farver, og mønsteret i dette legetøjsfunktioner er også ganske fantastisk. De forskellige ovale formede objekter fastgjort med bugens hoved (under hovedet) er også en godbid for øjnene. Børn vil elske at lege med det, især de 2 måneder gamle (som dette er beregnet til). Nu er det ikke så svært at vælge 2 måneders babylegetøj.

5. Læringsblokkene:

Legetøj til 2 måneder gamle baby-læringsblokke

Når dit barn er to måneder gammelt, bør du sørge for noget legetøj, som han eller hun finder interessant og samtidig vil have det sjovt at lege med. Læringsblokkene kommer med tal, billede af grøntsager, biler osv. Børnene finder de uddannelsesmæssige fakta interessante og vil lege med dem et eller andet stykke tid i løbet af dagen.

6. Legetøjet til vasken skibsseng:

Legetøj til 2 måneder gammelt babyvaske skibssengelegetøj

Dette er mere et afslappende legetøj. Hvis barnet ikke er opmærksom på den farlige fisk, hajen, så vil det være fint for ham. Men hvis dette legetøj på en eller anden måde skræmmer ham, så vil det ikke være andet end en dårlig hukommelse for det stakkels barn. Derfor bør du passe ordentligt på og tænke over, at om du vil introducere barnet med denne eller ej.

7. Trælegetøj til 2 måneder gamle babyer:

Legetøj til 2 måneder gammelt baby-legetøj til 2 måneder gamle babyer

Dette er det billigste og sandsynligvis det mindst skadelige legetøj nogensinde for dit 2 måneder gamle barn. Denne slags babylegetøj fremstilles i Japan og eksporteres til hele verden. Trælegetøj kender de fem sanser – røre, se, lugte, smage og lytte, og med denne kosmosring udvikles alle disse sanser. Dette er helt sikkert et af de bedste legetøj til 2 måneder gamle baby drenge og piger.

8. The Learning Walker:

Legetøj til 2 måneder gammel baby-lærings rollator

Dette er et af de mange store læringslegetøj til 2 måneder gamle babyer. Hvis du leder efter babylegetøj til 2 måneder gammel, så vil dette være perfekt lige nu. Giv din baby plads til selv at lære noget, før teknologien ødelægger hende. Dette er et af de bedste aktivitetslegetøj til babyer på 2 måneder.

9. Det hængende legetøjssæt til fly:

Legetøj til 2 måneder gammelt babyhængende legetøjssæt til fly

Hvis du har brug for babylegetøj til 2 måneder gammel, så er dette noget særligt. Det er et sæt flyvemaskiner, som du kan hænge op på babyens seng, hvor hun kan stirre og undre sig over at være pilot.

10. Bright Starts Cradling Bouncer – Toucan Tango:

Når det kommer til sjov, engagerer denne bouncer din baby og giver komfort med sjov! Dit lille vidunder vil summer af latter, når de ser lyse farver og lytter til beroligende melodier sammen med vibrationerne. Beskyt dine små, mens hun hopper og leger med legetøjet. Denne bouncer giver din baby en masse snærende tid.

11. Baby Einstein Sea Dreams Soother:

Baby Einstein fokuserer på udviklings- og underholdningsprodukter til babyer og småbørn. Baby Neptun går under havet for at lære dine babyer om undervandsvæsner, mens de spiller melodiske symfonier. Dette er en sjov måde for din baby at opdage dyr og ting, mens du lytter til klassiske melodier.

12. Bearington Baby Lil ’Lamby Lamb Plush Ring Rattle:

Dette lille lam er så blødt og rangle giver komfort til babyer og fungerer også som et aktivitetslegetøj. Din baby vil helt sikkert elske dette lam og gøre det til sit yndlingslegetøj. Størrelsen er perfekt, og dette mærke sætter en ære i den overlegne kvalitet af fine stoffer. Det sikrer, at det er sikkert for din baby, og at det er en skat.

Bortset fra aktivitetslegetøj til din 2 måneder gamle er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med dine små.

1) Hvor blev det af??

Din baby vænner sig til et nyt miljø, og du kan hjælpe ved at lære tingene omkring ham.

  1. Saml alt det legetøj, som din baby kan lide, sammen med et tæppe eller håndklæde.
  2. Placer din baby i en behagelig position på et sæde eller en seng.
  3. Tag legetøjet frem en efter en, og læg det foran dit ansigt, og lad som om at tale med legetøjets stemme.
  4. Når din baby er fikseret, skal du skjule legetøjet med tæppet eller håndklædet og sige: “Hvor blev det af?”
  5. Og afslør derefter hans yndlingslegetøj og sig muntert “Her er det”.
  6. Gentag med det andet legetøj.

2) Klap, klapp, klapp dine hænder:

Placer forsigtigt din baby på et tæppe eller et sæde i en opretstående position, så babyen kan se dig. Syng sange eller rim og spil med din babys hænder og fingre. Prøv et af disse populære rim:

Pat-a-cake, pat-a-cake, bagermand,

Bag mig en kage så hurtigt du kan;

Klap den og prik den (klapp din baby i hænderne og stak den forsigtigt)

Marker det med et B. (tegn et B i din babys håndflade)

Sæt det i ovnen til baby og mig.

Når din baby er 2 måneder gammel, er deres rutine stort set indstillet, og de elsker at interagere. De leder efter måder at kommunikere med dig på, og de kan lide at røre, føle og få fat i alt, hvad de kan lægge deres hænder på. Babyer kan gribe et legetøj med din hjælp, genkende ansigter og elske at se deres hænder bevæge sig. Babyer kan nu røre ved legetøjet, men de kan ikke rigtigt få fat i dem. Se efter legetøj, der hjælper med denne udvikling, og se efter legetøj, der hjælper deres motoriske og sociale færdigheder. Følg altid aldersanbefalingerne fra producenterne på etiketten. Her er de 3 nyeste legetøj til 2 måneder gamle babyer:

Det er det minut, du har siddet stramt i, siden du mødte dit lille barn hver uge før. Omkring nu burde du få dit første uforholdsmæssige grin, men snarere et upåklageligt lille grin. Ideelt set vil det gøre hver af disse rastløse aftener fordelagtige, eller hvis intet andet kan tåle noget mere. Måske grinede dit spædbarn som halvanden måned gammel, eller muligvis skal du holde en måned mere, det er alt andet end en korrekt videnskab, så lad være med at stresse. Læs med herunder for at opdage mere om de forbedringer, du måske håber at se fra dit 2 måneder gamle spædbarn.

Dit spædbarns udvikling afvikles mindre ryk og noget mere koordineret. De begynder at elske at sparke ud, når de hviler, hvilket er ekstraordinær træning og forstærker deres ben. De kan ligeledes vinke deres små knyttende hænder i energi. I hvert fald stoler vi på, at det er inderligt.

Ovenfor var nogle af de bedste legetøj til børn, der ikke er mere end 2 måneder gamle. Disse legetøj er helt ufarlige og lavet af ægte materiale. Du kan benytte de fleste af disse legetøj online, og hvis de ikke er tilgængelige i dit land, kan du altid importere dem.