Top 15 bedste babylegetøj

I betragtning af det enorme udvalg af legetøj, der er til rådighed for børn, kan forældre helt sikkert blive overvældede, mens de køber legetøj til deres børn. Desuden har hver baby sine egne likes og antipatier, hvilket gør det endnu vanskeligere. Så hvad kan du gøre for at indsnævre valgene? Lad os hjælpe dig med at beslutte.

Når du køber legetøj til babyer, skal du huske på visse ting. For det første skal legetøjet være relevant i mindst 3 måneder af babyens liv. For det andet skal det øge babyens udviklingsmæssige færdigheder. Husk også, at selvom legetøj er fantastisk i disse dage, er “DU” den bedste lærer til din baby. Sørg for, at du har brugt tilstrækkelig tid med din baby, og ikke byt din tid med babyen til det perfekte legetøj; det er en af ​​de bedste måder at knytte bånd til dit barn.

Bedste babylegetøj

Her er en liste over de bedste babylegetøj på markedet.

1. Baby Gym:

Baby legetøj

Du kan bruge babygymnastik lige fra den første dag. Alt du behøver er et motionscenter, der har sløjfer, hvorfra babyen kan hænge plastikled og legetøj. Babyer foretrækker objekter med høj kontrast, og derfor bør babygymnastikken være lys, farverig og høj kontrast. Fortsæt med at ændre babyens positioner fra ryggen, siden og maven, mens du er i fitnesscentret. Placer legetøjet i forskellige positioner, som at placere dem over midten af ​​kroppen tilskynder hænderne til at slutte sig til midten, hvilket er en meget god øvelse.

Færdigheder udviklet af babyen i gymnastiksalen er mave-leg, rullende, midtlinjespil på rygudstrækning, forbedring af hånd-øje-koordination og forbedret opfattelse af dybde.

2. Plastikled:

Babylegetøj-Plastic Links

Plastled er et af de mest billige og alsidige legetøj til en baby. Barnet vil helt sikkert nyde sin tur på sin babybil, når du hænger disse plastikled fra det overliggende håndtag. Babyer kan også lide at tygge de ujævne og bølgede forbindelser og holde dem optaget i lang tid. Dette er et must-buy for alle babyer!

Færdigheder udviklet af plastikforbindelser når, griber, forbedrer koordinering af hånd-øje og oral udforskning.

3. Spejl:

Baby legetøj-spejl

Man kan simpelthen bruge plastikled til at hænge et spejl fra babygymnastikken. Når barnet ser på spejlet, elsker det at lege med sin egen refleksion. De bruges hovedsageligt til distraktion eller underholdning, når du skal fodre din baby eller lære ham at sidde.

Sørg for, at det spejl, der bruges, er sikkert og er sikret fra barnet.

4. Oball med rangle:

Babylegetøj-Oball med rangle

Med sin fantastiske mangfoldighed appellerer den til babyer i alle aldre. Designet gør det lettere for babyer at holde det. For at gøre det mere legende skal du hænge det fra babygymmet ved hjælp af plastikled. Desuden er det et af de bedste babylegetøj, da det er let at rulle og lege, når din baby er gammel nok til at sidde og lege med det. Dette spil kan faktisk lære babyer meget om kommunikationens dynamik frem og tilbage. Derudover er dette legetøj lavet af et fleksibelt materiale, der gør det let for barnet at tygge på uden at forårsage skade.

5. Sophie The Giraffe:  

Babylegetøj-Sophie Giraffen

Sophie er et af de legetøj, der tilfredsstiller alle sanser. Denne gummigiraff er ekstremt berømt lige nu, og med rette. Det er en fornøjelse at tygge med sin bløde gummiagtige opbygning, og den knirker også, når du klemmer den. Dette hjælper babyer med at poppe deres etårige kindtænder ud. Desuden kan den lægges under et tæppe og bruges som et interaktivt legetøj; barnet kan følge lyden af ​​de hvinende huder og søge efter legetøjet. Selvom det er lidt dyrt, er det hver en krone værd.

6. Bath Squeeze Legetøjssæt:

Baby legetøj-bad klem legetøjssæt

Et sæt badelegetøj er med til at give anledning til et drama med legetøjet som karakterer, som du kan iscenesætte for din baby. De ville også holde dit barn forlovet, mens hun bader i badekarret. Desuden fungerer de også som godt legetøj til børn og hjælper også med udviklingen af ​​håndmuskler.

7. Sæt med små ranglebolde:

Babylegetøj-sæt med små ranglebolde

Disse legetøj til babyer er meget forskellige og er attraktive, da de laver forskellige lyde, hvilket får babyerne til at lære forskelle mellem forskellige lyde. De motiverer barnet til at rulle og kravle og er ekstremt sjove at lege med, når barnet lærer at lege med containere. Du kan bestemt ikke gå galt med disse legetøj.

8. Optaget boldfald:

Babylegetøj-travlt boldfald

Dette legetøj involverer et flere antal ranglebolde, og det holder barnet optaget i lang tid, da hun ser boldene gå ned og ned ad rampen. Tårnet kan gøres kort eller højt afhængigt af den udfordring, du vil stille for barnet. Dette forbedrer babyens squatting-, cruising-, gang- og knælende færdigheder betydeligt.

9. Bestyrelsesbøger:

Baby legetøj-Board bøger

Bøger er en af ​​de vigtigste ting, som en baby bør introduceres for tidligt. En bog med stærkt kontrasterende og lyse farver vil helt sikkert tiltrække babyens opmærksomhed. Fortæl digte og syng sange fra bogen til din baby, og lad hende bladre gennem bogens sider for at udvikle hendes motoriske færdigheder. Bøger med forskellige former foretrækkes mest af babyer. Læs bøgerne sammen med din baby for at øge forbindelsen mellem dig og dit barn. Et par sjove dem inkluderer I Went Walking; Brunbjørn, Brunbjørn, hvad ser du ?; Godnat Moon; og Hvor er Babys navle.

10. Høj stol suge legetøj:

Babylegetøj-høj stol sugetøj

Babyer elsker at putte ting i munden. For at distrahere hende fra den vane, er der nogle legetøj på markedet, der afspiller musik, når de centrifugeres; og dette holdes sammen ved at suge det til højstolbakken.

11. Bløde, krøllede blokke:

Babylegetøj-bløde, rynkede blokke

Farverne og de forskellige lyde er ekstremt tiltrækkende for børnene, og den bløde tekstur gør dette legetøj til en fryd at tygge til babyerne. Disse er yderst nyttige til at lære din baby om blokbygning ved at stable dem over en anden. Nogle af dem har endda klokker for at gøre dem mere lokkende.

12. Ringstabler:

Baby legetøj-ringstabler

Et klassisk legetøj til babyer, dette lærer babyer nye færdigheder på grund af gentagelsen i at sætte ringene ind og ud. Desuden fungerer den røde ring også som en rangle. Disse ringe bruges også af babyer til at tygge. Dette legetøj hjælper babyer med at forbedre deres motorik på en enorm måde.

13. Legebord med aftagelige ben:

Babylegetøj-legebord med aftagelige ben

Et ret nyligt legetøj, dette kan bruges på mange måder. Alle benene kan fjernes, så barnet kan lege på maven; eller man kan fjerne bare to ben til en siddende, kravlende og knælende baby. Dette er et af de bedste legetøj til at opmuntre motorisk udvikling og også til at udvikle en række forskellige håndfærdigheder.

14. Babyværktøjsbænk:

Babylegetøj-Babyværktøjsbænk

Når barnet prøver at lære at sidde, og hvis noget foran dem holder deres koncentration og opmærksomhed, udvikler de deres balance hurtigere. Dette legetøj har forskellige indstillinger, som gør det ganske let. Håndtagene, skyderne og spinnerne belønner barnet for at aktivere dem. Dette giver en god oplevelse med værktøjsbrug til babyer, hvilket giver stabilitet i deres håndled tidligt.

15. Push Toy til siddende, stående og gående:

Babylegetøj-Skub legetøj til siddende, stående og gående

Dette er langt det bedste babylegetøj til en baby, der går før. Forudsat at overfladen er pålidelig, hjælper dette legetøj meget til at hjælpe en baby i at sidde eller eksperimentere med at knæle og stå. Det tilrådes kun at lege med dette legetøj, efter at barnet kan gå på egen hånd. Pas på overfladen; sørg for, at legetøjet ikke ruller væk.

Hver baby har unikke interesser og reagerer forskelligt på forskellige legetøj. Din baby kan ikke lide alle disse, men mindst en af ​​disse vil glæde din baby, det er vi sikre på!