Top 9 legetøj til 4 måneder gammel baby

Nu hvor dit barn er 4 måneder gammelt, bliver du nødt til at købe nogle fantastiske legetøj for at holde sindet beskæftiget. I denne alder vil hans legetøj være lidt anderledes end hvad han krævede for 1 eller 2 måneder siden. Nu bliver legetøjet også lidt mere lærerigt og lidt komplekst, men sådan legetøj tillader barnet at bruge sin hjerne og vil yderligere øge hjernens aktivitet og hjælpe med den samlede vækst.

1. Banan tandbørsten:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - Banan tandbørsten

Dette er noget, der faktisk vil komme til nytte. Et legetøjsfremstillingsfirma har introduceret dette fantastiske legetøj, der kan bruges til at børste de små tænder på den 4 måneder gamle baby, hvis han har nogen. Det er mere et legetøj, som barnet kan skrælle og kender til frugten, banan. Det er et af de bedste legetøj til 4 måneder gamle.

2. Giraffen fyldt legetøj:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - Girafstoppet legetøj

Type udstoppet legetøj varierer også med alder. Girafstoppet legetøj er et af de mest købte tøjdyr af forældrene i navnet på deres 4 måneder gamle baby. Dette særlige legetøj er ekstremt sødt og attraktivt på samme tid. Den er lavet med en god kvalitet klud, der ikke skader barnet. Barnet kan sove med det, og det er vandtæt, så det kan også bruges som legetøj til badetid. Det er et af de bedste 4 måneder gamle babylegetøj.

3. The Winkle Rattle:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - The Winkle Rattle

Dette er en udviklet form for den traditionelle rangle. Den 4 måneder gamle baby vil være fuld af sjov at lege med denne særlige genstand. Den leveres med forvirrende ringe omkring den firkantede æske i midten. Legetøjet er virkelig smukt og kan fange ethvert barns opmærksomhed ret let. Hvis du leder efter legetøj til 4 måneder gamle babyer, så er dette måske det perfekte for dig.

4. Løvstoppet legetøj:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - Legetøjet

Der er et par stykker, der ser løve på fjernsynet eller leder om det og opbygger deres eget billede af junglens konge. Børn er undertiden også virkelig fascineret af dette særlige dyr. Dette særlige løvefyldte legetøj fungerer som den 4 måneder gamle ven og spiller også rollen som et af de bedste legetøj til 4 måneder gamle.

5. Musikalsk klaver:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - musikalsk klaver

Det musikalske klaver er en af ​​de bedste former for legetøj, du kan tilbyde dit 4 måneder gamle barn med. Dette særlige legetøj har nogle smukke farver sammen med et smukt design. Det fungerer som et normalt klaver. Den eneste forskel ved dette drikkeklaver er, at det er til børnene og har et begrænset antal lyde.

6. The Cute Monkey Toy:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - det søde abe -legetøj

Dette er et fantastisk legetøj til det 4 måneder gamle barn. Hvis du har brug for babylegetøj til 4 måneder gamle, så er dette måske det rigtige for dig. Dette er et sødt udstoppet legetøj, som babyen gerne vil have med at sove og have det ved siden af ​​næsten hele dagen.

7. Spil Skool Spil Favoritter Lullaby Glowworm Toy:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - Spil Skool Spil favoritter Lullaby Glowworm Toy

Her er endnu et fantastisk tøjdyr til de 4 måneder gamle. Dette legetøj har en smuk tekstur, og designet vil også blive fundet venligt af den 4 måneder gamle. Dette legetøj er et komfortlegetøj ved sengetid for en baby på 4 måneder. Dette legetøj har 3 former for leg – kort tilstand, lange vuggeviser og bare glød og har 6 vuggeviser.

8. Påskeharen fyldt legetøj:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - legetøj til påskeharen

Dette påskehare tøjdyr er endnu et fantastisk tøjdyr, der er velegnet til de 4 måneder gamle. Det sportler ægtheden af ​​festivalen og vil også oplyse dit barn om dyret Kanin, da han opbygger en idé om det. Dette er et af de bedste legetøj til en baby på 4 måneder.

9. Flymåtten:

Legetøj til 4 måneder gammel baby - flyvemåtten

Sidste på vores liste er den ekstremt smukke flyvemåtte, hvorpå babyen selv kan flyve et fly. Babyer elsker at flyve. Dette er et af de bedste 4 måneder gamle babylegetøj, da det holder babyerne på maven. Det snurrer rundt baseret på babyens bevægelse. Den farverige måtte holder barnet distraheret og øger derved mavetiden.

10. ugle legetøj GUHEE baby spædbarn nyfødte legetøj rangle autostol klapvogn legetøj Roly-Poly uddannelseslegetøj:

Dette rangle legetøj har 7 farver og hjælper din træning med sine kognitive færdigheder. Det er holdbart og giftfrit, så det er sikkert, selvom din baby forsøger at putte det i munden. Legetøjet har en unik form, der får det til at vakle og få det til at gå frem og tilbage. Denne ugle hjælper også med bedre koordination mellem øje og øje, og babyer begynder at træne fingre.

11. Manhattan Toy Atom Rattle &Teether Gribende aktivitet Babylegetøj:

Denne rangle er multisensorisk og hjælper din 4 måneder gamle baby med at nå frem til dette legetøj. Størrelsen på denne rangle er perfekt til små babyer, og ringene glider frem og tilbage. De lyse farver, der bruges, stimulerer til bedre udvikling af din babys syn.

12. Skip Hop Udforsk & Mere Roll-Around, Hedgehog:

Denne letforståelige rangle får babyer til at åbne deres små hænder for at lege med den. Deres let greb design tilskynder til at rulle, ryste og smide ranglen. Babyer elsker velkendte ansigter, og pindsvinet hjælper med udviklingsmæssig leg, mens den fleksible krop bygger fingerfærdighed. Det har også tænder og perler, som babyer kan røre ved og udforske.

Disse legetøj er lavet af miljøvenlige giftfrie materialer, så det er ganske sikkert for din 4 måneder gamle baby.

Bortset fra legetøj er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 4 måneder gamle.

1. Spejl, spejl på væggen:

Tag din baby til et spejl og vis refleksionen af ​​babyen i spejlet. Stil spørgsmål som: “Hvem er det?” eller “Hvor er barnet?”. Du kan også tilføre mere værdi ved at vise din refleksion og identificere dig selv. Prøv dette med babyens søskende eller legetøj.

2. Syng og skrig med:

Babyer elsker animerede stemmer. Syng og tal med baby ved at variere din stemme og tonehøjde, og læg mærke til, hvordan din baby reagerer. Dette er en fantastisk aktivitet til at udvikle din babys sproglige færdigheder.

Dit spædbarn er ved at være hurtig til at undersøge sit miljø. Tag et knivstik ved at give ham materialer fra forskellige overflader til at undersøge og en rysten at ryste, da han vil elske at finde ud af, hvordan spørgsmål føles og lyder. Dit spædbarn er ligeledes mere tilbøjeligt til at blive optaget af det, der sker omkring ham, så opmuntring kan blive til noget vanskeligere.

Efterhånden som hans vision bygger op, kan dit spædbarn genkende nuancer af en lignende skygge, for eksempel rød og orange. Han vil sætte pris på at tage en gander på glimrende hued mobiler og spille træningscentre nu.

Dit spædbarn er mere spændende i øjeblikket, så tilskynd ham til at undersøge og lege med et sortiment af ting og adspredelser. En grundlæggende muslin vil besidde dit barn i et par minutter. Se ham sutte på den, holde den og finde ud af, hvad der sker, når han skruer den sammen. Giv ham en let rysten, og se ham have det sjovt med den lyd, den får, når han ryster den.

Dit barn vil ligeledes elske at finde seværdighederne og antydningerne til et aktionsfokus eller et legecenter. At lege med sit legetøj er mindre krævende for dit barn nu, da han kan forbinde og snuppe ting med de to hænder. Han kan dog savne sin skamplet ved det primære forsøg. Når det lykkes, kan han forsøge at lægge det i munden, så bliv i nærheden.

Barnets første år er fyldt med læring og leg, for det meste er det begge dele – de lærer ved at lege. Mavetiden er vigtig på dette stadium for at udvikle stærke muskler. Vælg legetøj, der tilskynder din baby til at blive på maven i længere tid. Babyer bruger meget tid alene, og de forfiner deres evner til at lege og holde legetøj. Babyer kan lide 4 måneder gamle babylegetøj, fordi de stimulerer deres syn og hørelse. Vælg en række sikre legetøj i forskellige former, størrelser og teksturer.

Der er mange legetøj til rådighed i butikken til det 4 måneder gamle barn. Disse er dog nogle af de bedste, der er blevet udvalgt af forældrene, som det passer deres 4 måneder gamle barn. Disse legetøj er ekstremt smukke og har hver deres egen funktion og grund til at købe.