A 9 legjobb osztott légkondicionáló Indiában

A légcsatorna nélküli klímaberendezés megvásárlása megfizethető módon klímaberendezést biztosít az otthonba, valamint az osztott rendszer lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy lehűtsék az egész házat, nem pedig egy szobát. Az osztott klímaberendezések egyszerűen nem rendelkeznek HVAC rendszerrel, és gyakran egy hűtőzóna telepítésével 600 négyzetláb fölé hűlnek. Míg az elsődleges költségek magasak, szinte mindegyik környezetbarát, energiahatékony, ráadásul alacsonyabb energiaszámlát eredményez, mint az ablakos modellek, amelyek csak egy szobát hűtenek le. Itt felsoroltuk a legjobb osztott klímaberendezések listáját, amelyek Indiában kaphatók, jellemzőikkel és áraikkal.

A legjobb osztott légkondicionáló márkák Indiában:

1. GREE Terra sorozatú osztott légkondicionálók:

Osztott légkondicionálók

Akár 27 SEER energiahatékonysággal, akár 60 százalékos energiamegtakarítással rendelkezik, valamint a kis teljesítményű inverterrel felszerelt GREE Terra tökéletes a fűtés és a hűtés megtakarítására. A Terra hűtést, fűtést, négyirányú légáramot, valamint fotokatalitikus légszűrőt tartalmaz a baktériumok és a légszennyezés csökkentésére.

2. Videocon Split légkondicionálók:

Videokonferencia

Videokonferencia az Ön számára elsősorban az osztott klímaberendezések választékával. A legmodernebb technológiát használjuk, hogy tökéletes hűtési ismereteket nyújtsunk Önnek. Vita Air funkciója C -vitaminnal tölti meg a levegőt, amely enyhíti a bőrt, és terápiás hatást fejt ki. Egy dedikált aktívszén -szűrő segít fenntartani a csíramentes környezetet. Sőt, legújabb WI-FI, légkondicionálói az innováció és a technológia ideális keveréke.

3. Haier Split légkondicionáló:

Haier

Indiában a vezető split klímaberendezés -márkák egyike a kínai Haier márka, amely fogyasztási cikkek, mosógépek és hűtőszekrények széles skáláját kínálja a klímaberendezéseken kívül, ablakot és osztást. A megbízhatóság, a megfizethetőség és az alacsony villamosenergia -ráfordítás a legfontosabb nyereség a márka megvásárlásakor.

4. Godrej Split légkondicionáló:

Godrej

Az egyik legrégebbi fogyasztói elektronikai márka az indiai piacon a Godrej, amely ragyogó tulajdonságai, energiatakarékossága, értékesítés utáni nagyszerű szolgáltatása és megfizethető árkategóriája miatt elismert, és 26990 -től kezdődik 1,5 tonnáért. Godrej az osztott Acs -t ésszerűvé tette a még közönséges emberek számára.

5. Blue Star légkondicionáló:

Kék csillag

Az indiai Blue Star márka következik, kemény versenyt kínálva a listán szereplő globális óriásoknak. A feltételezett márkát 1943 -ban ismerték el, és az ország felett is vannak fiókjai, a kézbesítés és a szolgáltató központok mellett néhány nemzetközi helyszínen, például Nagy -Britanniában, Malajziában és Szingapúrban. Az árkategória 22 000 és 105 000 rubel közé esik.

6. Electrolux Split légkondicionáló:

Electrolux

Az Electrolux világszerte vezető szerepet tölt be a háztartási készülékek és a szakszerű használatra szánt készülékek területén. A vállalat évente több mint 50 millió terméket értékesít 150 piac felett. Ami a klímaberendezéseket illeti, mind a split, mind az ablakos légkondicionálókat gyártja. Oxyguard segítségével érkezik -ez egy exkluzív háromlépcsős szűrő az ablakban, amely nagy hűtést biztosít elfogadható áron, valamint a felosztott légkondicionálókat légtisztító technológiával készítik.

7. A Volta 183 CY 1,5 tonnás 3 csillagos osztott légkondicionálója:

Voltas 183 CY 1,5 Ton 3 csillagos Split AC

A Volta’s AC szintén a Split AC egyik legjobb márkája. Annak ellenére, hogy elöl nagy LCD kijelzőt kap, úgy tűnik, hogy kénytelen volt ott felszerelni. A 4900 watt névleges hűtési képessége elegendő teljesítményt garantál ahhoz, hogy hűvösnek érezze magát a nyár legmelegebb napján.

8. Daikin LV sorozatú osztott légkondicionálók:

Daikin LV sorozat

Ez magában foglalja a két kivitelt, továbbá falra szereléshez; A Daikin LV sorozat mindenkit kiszolgál, aki mini split klímaberendezéseket szeretne felszerelni, ahol a legalkalmasabb. A Daikin 24,5 SEER energiatakarékossággal, csendes működéssel gazdaságos üzemmóddal, valamint fűtéssel vagy éjszakai hűtéssel biztosítja a rugalmas légkört.

9. Hitachi légkondicionáló:

Hitachi

Ez egy új, felosztott váltakozó áramú márka, amely 2015 -ben kivívta magának a vezető szerepet az indiai piacon: a japán óriás nevű Hitachi, amely a legmodernebb technológiát használja a kivételes hűtés előállításához, és ára elfogadható tartományban van. Az 1,5 tonnás osztott AC ára 33990 Rs -tól kezdődik.