Mini klímaberendezések a szobához – a legjobb 9 árunkkal

Kicsi a ház szobája? Akkor a Mini légkondicionáló a legjobb az Ön számára? A légcsatorna nélküli klímaberendezés megvásárlása megfizethető módon bevezeti a légkondicionálót az otthonba, valamint a mini-split rendszer lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az egész házat lehűtsék, nem csak egy szobát. A mini-split klímaberendezések könnyen illeszkednek HVAC-rendszer nélkül, és gyakran egy hűtőzóna segítségével akár 600 négyzetlábnyira is lehűlnek. Bár a kezdeti költségek magasak, a legtöbb környezetbarát, energiatakarékos, és alacsonyabb energiaszámlát eredményez, mint az ablakos modellek, amelyek csak egy helyiséget hűtenek le. Ebben a cikkben ma különböző mini légkondicionálókkal találkoztunk olyan házak szobáiban, amelyek Indiában a legjobbak az áraikkal együtt.

A legjobb mini légkondicionáló márkák szobához Indiában az árakkal:

1. Pioneer WYD009A43-L Mini légkondicionáló:

mini klímaberendezések

A négy üzemmóddal, beleértve a fűtést, hűtést, szárítást és párátlanítást, a Pioneer WYD009A43-L nagyszerű az év minden napjára, függetlenül az időjárástól. A rendszer automatikus éjszakai hőmérséklet-változtatással, energiatakarékos időzítővel és távirányítóval rendelkezik. Ez a mini klímaberendezés 9000 BTU (British Thermal Unit) 3/4 tonna, 110 V feszültséggel rendelkezik.

Ár: 46315 INR

2. Honeywell MN10CESWW hordozható légkondicionáló:

Honeywell MN10CESWW hordozható légkondicionáló

Ez egy energiatakarékos 10 000 BTU légkondicionáló, amely 400 négyzetméterre hűl. Ezenkívül párátlanító funkcióval, befolyásos ventilátorokkal, valamint világos LED -kijelzővel rendelkezik, amelyek segítségével módosíthatja a beállításokat. Minden érintésvezérlő és érzékeny, mivel az automatikus be- és kikapcsolási rendszer főleg hideg időben segít energiát megtakarítani. Ha megfelelően telepíti, befolyásos légáramlása csendben működik a háttérben (körülbelül 55 dbA).

Ár: 26588 INR

3. Új Air AC12000E hordozható légkondicionáló a szobához:

Új Air AC12000E hordozható légkondicionáló

Ez egy 12 000 BTU mini légkondicionáló, amely akár 425 négyzetméternyi helyiséget is lehűt. Multifunkcionális, és hozzáértő automatikus párologtatási technológiát alkalmaz, amely csökkenti az áramköltségeket. Azok számára, akik nedves környezetben élnek, a párátlanító ugyanolyan hatékony, míg a nagy teljesítményű szennyező és a szagszűrők moshatók és cserélhetők. A 24 órás időzítő programozható. Sűrű és hordozható terve minden háztartásban is jól működik, miközben ergonomikus kezelőszervei jól meg vannak tervezve.

Ár: 32920 INR

4. LG L-Pearl Terminator LSA5PT3D1 Split légkondicionáló:

LG L Pearl Terminator Lsa5pt3d1 légkondicionáló

Az LG L gyöngyház lezáró LSA5PT3D1 osztott klímaberendezés akár 76 százalékos energiamegtakarítást kínál a szokásos klímaberendezésekhez képest, az LG mini légkondicionáló egyszerű választás azoknak a lakástulajdonosoknak, akik pénzt akarnak megtakarítani a fűtésen és a hűtésen. Az LG mini split klímaberendezése továbbá többszűrős technológiával rendelkezik a tiszta levegőért, csendes teljesítményért és 1,5 tonna kapacitásért.

Ár: 34390 INR

5. Klimaire KSILO12-H216 Mini légkondicionáló:

Klimaire KSILO12-H216

Ez fűtést és hűtést kínál 15 SEER plus 9 HSPF mellett DC inverterrel, 18000 BTU környezetbarát hűtőközeggel és egyszerű telepítéssel. A modell 5 Fahrenheit -fokos negatív hőmérséklettel működik, és olyan technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a távirányító melletti helyiség, amelyben a tulajdonos szinte minden valószínűség szerint tartózkodik, a legtöbbet nyerje a fűtésből.

Ár: INR 77548

6. Daikin DTKP 50QRV 16 1,5 tonnás inverteres osztott légkondicionáló:

Daikin LV sorozat

Két kivitelt tartalmaz bármely falra, különben légcsatorna szereléshez; a Daikin LV sorozat ajánlata mindenkinek, aki mini osztott légkondicionálót szeretne elhelyezni ott, ahol szinte minden kényelmes. A Daikin 24,5 SEER energiatakarékosságot, nyugodt működést takarékos üzemmódban, valamint fűtést tartalmaz, különben éjszakai hűtést biztosít a rugalmas levegőért.

Ár: 45799 INR

7. Fujitsu ASU24CL1 Mini légkondicionálók:

Fujitsu ASU24CL1

A Fujitsu ASU24CL1 elegáns, csendes kompresszorával, alacsony hatású kialakításával és változó fordulatszámú kompresszorával olyan felhasználók számára alkalmas, akik olyan légkondicionálóra vágynak, amely nem hívja fel a figyelmet. A változtatható sebesség lehetővé teszi, hogy egyszerűen lehűtse a különálló méretű házakat, megerőltetés nélkül, míg a beépített légszűrő tisztítja a levegőt.

Ár: 26990 INR -től kezdődik

8. Senville Aura 9000 Mini légkondicionálók:

Senville Aura 9000

Ez az AC együtt jár az Energy Star tanúsítvánnyal, a környezetbarát 25 SEER művelettel, valamint több szűrővel a por és a baktériumok mellett. A Senville rendszer 7 fokozatú szűrést, hőszivattyút és 9000 BTU-t, valamint egy követéses távirányítót kínál, amelyek a levegőt a távirányító minden pontjára irányítják, valamint rendkívül csendes működést biztosít.

Ár: 61976 INR

9. GREE Terra sorozatú mini légkondicionálók:

GREE Terra sorozat

Ez az AC akár 27 SEER energiahatékonyságú, 60 % -os energiamegtakarítással rendelkezik, ráadásul kis teljesítményű inverterrel is felszerelve; a GREE Terra tökéletes a fűtés megtakarításán kívül a hűtésen. A Terra fűtéssel, hűtéssel, négyirányú légáramlással, valamint fotokatalitikus légszűrővel rendelkezik, amely csökkenti a baktériumok mennyiségét és a levegőbe jutást.

Ár: 20999 INR -től kezdődik